Uniwersum 5 sypało się, sypało, aż się posypało do końca. Są może ludzie, którzy pamiętają rządy Popuriego potem Phoenixa/Mydełko fa/Ojciec dyrektor = delvechio kończąc na Mrocznym ?.. Znajdzie się ktoś kojarzy w/w + GrzesiekG, Tony, BlackBird, El_Czupakarda, Mysticala, Imm ?... Zobaczymy.
Gdzie jesteście ?
- uni5:
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
pamietamy
-
I Inkwizytor, Rosswell, Goldi, któremu dziękuję za moona na jego cześć za moją straconą flotę nazwałam moona
Sakima tak brw
A jestem na uni 66 (sojusz: Rodzyny z Kanionu Rozkoszy) i na taurus (sojusz: North Galaxy Organization) ale na nim for fun.
Oskar, myślałam, że już nie graszPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Sollinea ().
-
-
co tu pisac. do 2009 uni bylo fajne i ciekawe, pozniej juz sie straszna zmula zrobila i wykanczanie flot przez Mrocznego
Sakima gram caly czas , chociaz ostatnio wiecej na urlopie niz aktywny
-
Szkoda, że "aż" trzech wpisało się tutaj póki co.
-
ogame mnie w planach jeszcze nie mialo, ale moj sensey (w sumie 3) opowiadalo mi o tym uni jak uczyli mnie gry... gracze o nick'ach loshan, Van, MasterOfPuppets wam cos mowia? sojusz apap to chyba wtedy byl...
-
sojusz fantanol i moje początki gry w ogame
-
Choc zaczynalem jak Popuri gral z doskoku to byl legenda za gry i kazdy go kojarzyl.
Na uni bylo wiecej flociarzy ktorzy zasluguja na pamiec tacy jak chociazby kornik z Vendety smiem twierdzic ze najlepszy sojusz flociarzy na uni 5 bo, czy w ilu czy triadzie to graly jednostki i nie nie pamietam wspolnych akcji w ich wykonaniu, a w vendecie bylo ich kilku spominani blackird,Imm,kornik czy T-send do dzis pamietam podstawke na golej planecie bez moona.Byl tez warden(jeszcze ma konto.na uni67 ktore przeniossl z uni19ale.na urlopie od laczenia) z ILU,tfk,White Adam i Bober z triady, toni z sojuszu LSD? Ktorzy systematycznie robili ST -
-
Jak ja sie ciesze, że ktoś takiego posta wyskrobał. Najlepsze uni 5 sojusz TRIADA, co tygodniowe spotkania i rozmowy na tematy wszelakie. Sam zorganizowalem 3 zloty (polaczenie uni 5 + 66). Ehhh az sie lezka w oku kręci Pamieta ktoś mnie? Pozdrawiam wszystkich wariatow
u66 - [*]
Gemini - [*]
-
e tam triada . echsm bylo najlepszym sojuszem na 5 uni
-
-
Grało się długo. Pamiętam wszystkich, szczególnie Kornika, dzięki jego złomowi pożegnałem się z U5 Pozdro dla [HELL] jeśli jeszcze żyjecie
-
JA tam zaczalem pykac Sojusz OctogMoje 1 konto na forum Rocketman46 (04.12.2005) (Zbanowane)
POCZATEK OD UNI 5 SOJUSZ OCTOG
UNIA 32/34/RHEA/Fenrir SOJUSZ SMURFS JAK NIE WIECEJ BO NIE PAMIETAM
OBECNIE SERWER Xanthus i Kalyke SOJUSZ SMURFS:D -
Pamietam uni 5.I szukam kontaktu z graczami z tamtego okresu.
-
gram na bellatrixie, supelek SHEN
-
Pan Szmata napisał(a):
-
ja to nawet urlop ostatnio zdjalem na 68 i jakies domki staram sie budowac. plus zalozylem konto na nowym uni europa koks top 1k jestem
-
KonewA napisał(a):
Pan Szmata napisał(a):
-
LorD_CenTauR napisał(a):
KonewA napisał(a):
Pan Szmata napisał(a):
A jaki nick miales?Jedna jest WIAARA w galaktyce! -
skar napisał(a):
e tam triada . echsm bylo najlepszym sojuszem na 5 uni