Kodi napisał(a):
no to teraz ja ? 100 pytań do .. a spróbuj nie odpowiedzieć .. to Cię zwolnię i wyślę na bezrobocie OMG, trzy razy sprawdziłam ilość <:
1.Pokrewieństwo z osłem jest ? ( mam na myśli koniugacje rodzinne ze Smoczycą ze Shreka ) - Osło-smoki są fajne ! :)
2.Rogi u smoka ? A nie czasem jeden na nosie ? - Na nosie mam jedynie piegi
3.Za kim tęsknisz najbardziej w teamie ? - Z każdą z osób, których już nie ma wiąże się wiele pozytywnych wspomnień, długie godziny przegadane na IRC... Za tym wszystkim tęsknie.
4.I dlaczego ? - Wyprzedziłam pytanie i już odpowiedziałam
5.Co według Ciebie kryje się za stwierdzeniem - za chwilę ?? - Szczerze? Zwykle to "nie dziś"
6.Dlaczego Smok ? - Bo wolność, siła i usprawiedliwiona odmienność
7. Rozwiń wypowiedź na temat słowa - przyjaźń - Trzecie z najtrudniejszych zadań jakie może spotkać człowiek
8. Ziejesz często ogniem ? - Tylko jak jest mi zimno
9. Userki to owieczki ? ( smoki kochają owieczki ) - Raczej OGame to Owieczki
10. Radzisz sobie z tą zgrają nierobów ?? - Kocham ich :)
11. Twoja liczba lub cyfra ? - 4
12. Ulubione zwięrzątko ? - Smok się liczy?
13. Wkurzyłaś się już na mnie ? - OMG <:
14. Dokończ zdanie - a kiedy Cię już zabraknie u mego boku - "pomyślę o tym później" <Przeminęło z wiatrem
15. Dlaczego ? - ( wiesz o co pytam ) - Nie wiem!
16. Kiedy z jaj wypełzną małe smoczki ? - Dawno wypełzły i mają się dobrze
17. Ulubiony smok - Szczerbatek!
18. Kiedy ? ( wiesz o co pytam ) - Pkt 13?
19. A teraz się już trochę wkurzyłaś na mnie ? - Paszcza mi się cieszy jak to czytam
20. Jak myślisz .. dlaczego Kodi ? - Już wiem
21. Jeżeli za chwilę, to gdzie jest granica początku, a gdzie końca tego stwierdzenia ? - Teraz - jutro
22. Co w trawie piszczy ? - MYSZ!!! Nie cierpię gryzoni
23. Ile jest 2x smok do potęgi 16-tej minus 38 + dwa smoki ? - Nadal jeden smok - ten gatunek jest na wymarciu
24. niemiecrusekpolakszli .. ilu ich było i po co szli ? - Na piwo
25. Jakich jest najwięcej kamieni w rzece ? - Mokrych
26. Jakich jest najwięcej drzew w lesie ? - Wims, ratuj!
27. Irytuję Cię już ? - Potrzebuję chwilę przerwy <:
28. Jeszcze nie udało mi się Ciebie wkurzyć ? - Hah - nie!
29. Jakieś pytanie do biednego prostego userka ? - Ciebie?
30. Jeszcze tylko 70 pytań .. cieszysz się ? - To dopiero 30???
31. Już Cię pewnie gotuje i zaraz ziochniesz ogniem w Kodiego - ale co tam ... Kodi z rożna może się okazać lepszym kąskiem niż ten obecny nieprawdaż ? Kodi jest świetny w każdej postaci
32. Ulubiony brak koloru ? - Taki ----> < >
33. Niuchasz czasami siarkę ? - Z używek wolę kawę
34. Wiesz, że w żadnej odpowiedzi nie możesz użyć jednego słowa lub odpowiedzi składającej się ze stwierdzenia "nie wiem " ?? - jak tak .. to szybciutko poprawiaj całą resztę - rozumiemy się ? - - Nie wiem!
35. Gdzieś na szczycie góry - zastanawiam się po kiego było tu wchodzić
36. Drgawki już są ? - A to nie z zimna?
37. Co właśnie sobie w tym momencie o mnie pomyślałaś ? - Gdzie ostatnio się przede mną ukrywasz?
38. Moja ulubiona cyfra 38 - która mnie prześladuje od kilku miesięcy - jak myślisz co ona oznacza ? - że jeszcze62 pytania?
39. Często krzyczysz ? - Tylko czasami
40. Już mnie nie lubisz prawda ? - Zapytaj za kolejne 40 pytań <:
41. Gra o tron - Ty z Targarianów także jesteś ? - matka smoków ? - Nie uwierzysz, ale ja nie oglądam TV
42. Wkurzyłem Cię już chociaż trochę ? Musisz się bardziej postarać!
43. Żabie udka czy racze szczypce ? - Aż takim smakoszem nie jestem.
44. Wierzysz, że dotrwasz do końca ? - najgorsze pytania dopiero przed Tobą - Lubię wyzwania
45. Pamiętasz pierwszą wiadomość do mnie na prv na forum ? - Byłam bardzo spłoszonym smokiem, nie pamiętam już ...
46. A odpowiedź ? - tak ? - to o cytat proszę - Niet
47. Jak myślisz ---- czy My, to oni, czy oni to My ? - My to MY, a oni to prawie my
48. Jak myślisz .... co miałem na myśli ? - Tego nie wiedzą najstarsze smoki
49. Czuję zapach siarki ... ciekawe dlaczego ? - Myślisz, że jakiś smok się wkurzył? :>
50. O .. już półmetek ... cieszysz się ? - Tak, bo napiszesz kolejne 100 pytań :)
51. Zamykasz czasami oczy i co widzisz ? - Ciemność, lubię ciemność
52. Twoje największe marzenie ? - Spełnione
53. Twoje największe szczęście ? - Nie mogę zapeszyć
54. Przestajesz powoli tęsknić prawda ? - NIE!
55. Teraz to już myślisz sobie .. no nie .. ten Kodi, to naprawdę ma coś z głową prawada ? - hyhy :*
56. Szybko zapominasz ? - Nigdy
57. Pierwsze wspomnienie z dzieciństwa, które Ci w tym momencie przyszło do głowy ? - Miałam wtedy 2 lata. To dobre wspomnienie, ale sam widzisz jaką mam pamięć
58. Imię ojca - Nie nie, danych personalnych nie :P
59. Imię matki - A sio!
60. nr. Pesel - Kobiet o wiek się nie pyta
61. numer karty kredytowej - Nie straciłam czujności!
62. Dodaj cyfry Twojego wzrostu + wagi - zsumuj je i podziel przez 2 - podaj wynik - nieee!
63. Kolor oczu - Szare
64. A teraz ? nienawidzisz mnie już ? - A co? Wymiękasz już ?
65. To kiedy pifko ? - Dziś o 17?
66. Gdzie jest najwięcej smoków ? - W Smokogrodzie
67. Kezcoms - co to znaczy ? - Coproszecho?
68. Co jadasz na śniadanie ? - Kawę
69. Uuuuu .. z czym Ci siĘ kojarzy ten numer pytania ? :p - Bardzo ładna liczba i taka obrazowa
70. No popatrz jak nam ładnie idzie .. już tylko 30 pytań ... pewnie już siarka spływa po Twych policzkach - A aureolka nad czołem dymi
71. Zsumuj cyfry rozmiaru Twojej smoczej stopy - podziel przez 2 - podaj wynik - Odmawiam! Dziś są już wakacje!
72. Znasz kota w butach ? - Tak, ale bardziej niż do butów lubie wchodzić do walizki.
73. Jak myślisz .. dlaczego nie śpię ? - Bo nocne z Ciebie stworzenie
74. Zsumuj wartości liczb wyliczonych przez Ciebie - wszystkich - podaj wynik - Patrz pytanie 71
75. Niby wszystko pasuje smok to GAd ? o to chodzi ? - Pasuje idealnie, poza tym że smoki zwykle są zielone :)
77. pamiętasz co robiłaś 1 dzień 13 godzin i 20 min temu ? - Spałam
78. Jakieś pytanie się do biednego userka nasunęło w między czasie ? - To kiedy, wrescie to piwo?
79. Masz mnie już serdecznie dość ? - Przy prawie 80-tym pytaniu> Nie, nie poddam się pod sam koniec
80. To co z tym numerem karty kredytowej ? - Sio diable!
81. Twoja uluiona w tym momencie cyfra lub liczba ? - 100!
82. 9x9 - minus 2 smoki daje - A skąd tu wykombinowac drugiego smoka?
83. Twój pierwszy dzień w teamie - wrażenia ? - Jak u większości - banan na twarzy :)
84. Co Ci mówi liczba 76 ? - Pytanie, które zgubiłeś
85. Nałogi ? - Wiele
86. Imprezki ? - Nie za bardzo
87. Leniuchowanie ? - Uwielbiam!
88. Wiesz, że masz pisać prawdę i tylko prawdę i jak na GA przystało nie kłamczuszkować, a odpowiedzi mają być pełne i na temat ?? - No nie... zUy Kodi!
89. To ten numer karty kredytowej poproszę |:P - I wytrwały <:
90. hyhy ... jak mnie dorwiesz na ircu to mi nogi z "t" powyrywasz co ? - Przekonasz się
91. Nic nie umknie Twojej uwadze ? - Niewiele
92. Marzysz o podróży w kosmos ? - Nie! Tam jest zimno.
93. Ile razy napisałem wyraz smoczek w tych pytaniach ? - O raz za mało
94. Ile czasu straciłaś przeze mnie odpowiadając na moje pytania ? - 2 tygodnie?
95. Uważasz się za osobę cierpliwą ? - Tylko w dni nieparzyste
96. Znienawidziałaś już mnie > ? - Masz szczęście, bo dziś dzień nieparzysty :)
97. Jak smoczek Kodiemu tak Kodi ......... ? - No właśnie? Komu Kodi?
98. Cieszysz się, że to już koniec ? - Tak!
99. Tutaj zadaj sobie sama pytanie i udziel na nie odpowiedzi - pytanie ma być konkretne i dać innym do myślenia odpowiedź - Nie!
100. Jesteś pewna, że odpowiedziałaś na wszystkie 100 pytań i niczego nie przeoczyłaś ? - Yhm...
SKOŃCZYŁAM!