Nowe uni - nowe możliwe opcje
-
-
Dokladnie.
Czy zlikwidujecie złom z obrony??
To jest naprawdę ciekawa konfiguracja ( wiem ze nie dla wszystkich) ale przez zlom z obrony wiele osób, w tym rowniez Ja odpuścić sobie gre.Bla, bla, bla, bla -
Naprawdę tak ciężko odpowiedzieć czy tego złomu z obrony nie będzie w nowym unii i kiedy będzie ?
-
Naprawdę tak ciężko zrozumieć, że jeśli nie ma żadnej informacji, to należy przyjąć, że nic się nie zmieniło?
-
Bez przesady. Przecież złom z obrony zmienia tylko tyle, że nie można się logować raz na tydzień, pozwalając by surowce leżały i czekały aż ktoś je zabierze. Na rozwiniętym uni można się raz dziennie zalogować, zrobić zwózkę i fsy. A na nowym i tak wszyscy muszą być czujni.
Grałem na Betelgezie. Jak nas przenieśli na Taurusa, to się długo nie mogłem przyzwyczaić, że nie lata się po bunkrach.niePost był edytowany 1 raz, ostatnio przez bobro: literówka ().
-
Jak się nie zmieni i tego złomu z obrony nie wycofają to moim zdaniem nie warto się interesować tym uniwersum.
-
skad Wy wymysleliście ze zmienią Wam ten złom obrony ?Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Robert21 napisał(a):
Jak się nie zmieni i tego złomu z obrony nie wycofają to moim zdaniem nie warto się interesować tym uniwersum.
-
Parametry w miarę fajne wyszły i tak jak inni tu piszący (nie wszyscy) widzą, że ten złom z obrony do tych parametrów pasuje jak koszula do d... Tak jak ktoś wcześniej pisał gracze robią sobie jaja z ankiet i wybierają najgorsze parametry jakie się da..
Więc stąd apel aby ten złom z obrony wykreślić. Skoro można zmienić prędkość flot to taką popierdółkę jak złom z obrony tym bardziej. -
a co wtedy z graczami ktorzy głosowali n a złom z obrony ?Sprzedam metal na Quantum.
A po co komu PZ z obrony? Przecież to jakieś dziwne udziwnienie..
-
Skoro głosowali to po coś im potrzebne i chcą tak grac.
Czemu chcesz im odebrac, bo Tobie nie pasuje...Sprzedam metal na Quantum.
-
Pierwsze słysze.Sprzedam metal na Quantum.
Robert21 napisał(a):
A po co komu PZ z obrony? Przecież to jakieś dziwne udziwnienie..
nie -
Smutne..? Jeszcze dobijcie sobie opcję zniszczenie planety PZ z kopalń
PZ z obrony taki sam jak PZ ze statków - takie ma być nowe unii - śmiech.
Tak nie pasuje mi i wiem co piszę.
Ludzie zagłosowali - ciekawe ilu jak kolega wyżej postujący dla zwały aby wybrać najgorsze parametry dla nowo otwierającego się uniwersum. -
Ale mielicie te kotlety. Jakbyście mieli już 20k plnów odłożone i top1 w myślach.
@Robert21 Nie ogarniasz ogame (nie mowię,że ja xD) ALE weź sobie trasha porób pare symulacji z pztem z obrony 30 % i zobaczysz,że to nie jest ten sam procent co z floty. Jak pisałem, prawdziwy pzt to ~ 9,5 % , z mechanikeiem 4,5 % , a i tak deu z plazm i Gąsek lądowych xD nie idzie na pzt. Nie grałeś na takim uni, a gadasz bzdury.
Uni wymiera, bo takie jest ogame teraz w obliczu nie wiadomo ilu gierek. Jak już pisałem w to grają te same osoby (90%) (5% z odzysku xD) -
-
Bez systemu nagród. Moja pomyłka - przepraszam.
-
smoki napisał(a):
Bez systemu nagród. Moja pomyłka - przepraszam.
No tak ... gracze nie mogą nic otrzymać. Oni mają tylko wydawać jak najwięcej ! -
Chociaż pz z antymaterią może byście dali bo z roku na rok coraz mniej taki event jest włączany. Konfiguracja uni słaba ale powodzenia dla przyszłych graczy
Szkoda że bez nagród start tego nowego uni.
Reszta serwerów by skorzystała przynajmniej. -
- Chyba oficjalna wiadomosc o otwarciu nowego U zostala zamieszczona troche wczesniej niz zwykle. Super, wiecej czasu na zbieranie hajsu
Gracz : cześć , mam prośbe abys przestała skanowac moje gospodarstwo , z góry dzieki
Gracz : lub przestał ,
sorki
Ostatnio nic bardziej mnie nie rozbawiło - Chyba oficjalna wiadomosc o otwarciu nowego U zostala zamieszczona troche wczesniej niz zwykle. Super, wiecej czasu na zbieranie hajsu
-
Yyyyy...? To trzeba specjalnie serwera w grze żeby mieć jakieś oszczędności?
-
Aurora Borealis napisał(a):
Yyyyy...? To trzeba specjalnie serwera w grze żeby mieć jakieś oszczędności?
Pozdro i dobrej zabawy na nowym U, z oszczednosciami lub bez - jak kto woliGracz : cześć , mam prośbe abys przestała skanowac moje gospodarstwo , z góry dzieki
Gracz : lub przestał ,
sorki
Ostatnio nic bardziej mnie nie rozbawiło -
2-3k kont pewnie zostanie założonych powodzenia przyszłym graczą
POZDRO&POĆWICZ -
Taa, 400 chłopa aktywnie grających po miesiacu i płacz kiedy unifusion.
-
jak bedzie złom z obrony bardzo szybko sie wyludni.
Ale cóż gf rządzi i dzieliBla, bla, bla, bla -
I po to takie uni żeby łamagi które zaliczyły kilka złomów na poprzednich uni zaczęły grać wpakują trochę kasy a że wolno itp itd czyli do pupu za 20 dni dość szybko kolejne unii o normalnych parametrach skok na kasę . Żeby znów poszli na nowe uni bo to mam parametry do pupy . Panowie i Panie czysty biznes
-
Freon napisał(a):
I po to takie uni żeby łamagi które zaliczyły kilka złomów na poprzednich uni zaczęły grać wpakują trochę kasy a że wolno itp itd czyli do pupu za 20 dni dość szybko kolejne unii o normalnych parametrach skok na kasę . Żeby znów poszli na nowe uni bo to mam parametry do pupy . Panowie i Panie czysty biznes
-
Freon napisał(a):
Lwica jest boska :)
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość