no to i u nas w takim razie zaraz podadzą
The hero is only one Ksanterio
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez zara ().
To była jedna z opcji ankiety.justvroum napisał(a):
chyba jakis zart z tymi parametrami w ankiecie nie bylo mowy o speedzie x1 xd
dexPL napisał(a):
Ciekawi mnie tok rozumowania twórcy tego uni.
Kalekie (board.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8674541#post8674541) utworzone 3 miesiące wcześniej. Jedyna różnica w parametrach - 5 pól mniej na planetach (co jest i tam niczym - bo 80-90% osób weźmie Odkrywcę na początek).
Kalyke było i jest słabym uni - znanym jedynie z pusherów pod osłoną Neferet. Dodatkowo dość szybko się wyludniło. Tworzymy sie IDENTYCZNE uni trzy miesiące później. Czyli co - aż do skutku?
smoki napisał(a):
To była jedna z opcji ankiety.justvroum napisał(a):
chyba jakis zart z tymi parametrami w ankiecie nie bylo mowy o speedzie x1
Wy jesteście twórcami tego unidexPL napisał(a):
Ciekawi mnie tok rozumowania twórcy tego uni.
Kalekie (board.pl.ogame.gameforge.com/i…ostID=8674541#post8674541) utworzone 3 miesiące wcześniej. Jedyna różnica w parametrach - 5 pól mniej na planetach (co jest i tam niczym - bo 80-90% osób weźmie Odkrywcę na początek).
Kalyke było i jest słabym uni - znanym jedynie z pusherów pod osłoną Neferet. Dodatkowo dość szybko się wyludniło. Tworzymy sie IDENTYCZNE uni trzy miesiące później. Czyli co - aż do skutku?
i.gyazo.com/3868e5ce25ed80854a1a0a89e3f8a99f.pngjustvroum napisał(a):
Najmniejszą możliwą opcją do wyboru przy prędkości flot było x3
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Tori Black ().
Muniek napisał(a):
Na x1 to tacy górnicy którzy wogole nie farmią.
Ja jako gornik nie biore pod uwagę x1 nawet bo sporo farmie idlaków.
Dla mnie uni idealne to max eko, max floty ale minimum debrisu bo to mnie ochrania jako górnika - farmera.
Niestety nie mozna miec wszystkiego.
Maniak87 napisał(a):
Głupoty gadasz... Na x1 też można farmic i też to daje kopa. Na u Q farmy maja czas się zregenerować??Muniek napisał(a):
Dla mnie uni idealne to max eko, max floty ale minimum debrisu bo to mnie ochrania jako górnika - farmera.
Adam525 napisał(a):
Na X1 wszyscy wolniej farmią więc wychodzi na to samo co na x5. Ekonom wolniej zsyła wolniej rozsyła ect więc w ogólnym rozrachunku i tak wychodzi podobnie.
Muniek napisał(a):
Po pierwsze moim zdaniem.Maniak87 napisał(a):
Głupoty gadasz... Na x1 też można farmic i też to daje kopa. Na u Q farmy maja czas się zregenerować??Muniek napisał(a):
Mają czas, latam 5x szybciej na farmy.
Gadasz głupoty.
Muniek napisał(a):
Ja bym nie farmił na x1 bo to dla starych dziadów co skarpetek na stojąco nie dadzą rady założyć.
x5 - x5 zysk
Muniek napisał(a):
Po pierwsze moim zdaniem.
Mają czas, latam 5x szybciej na farmy.
Gadasz głupoty.
Muniek napisał(a):
Natomiast jak ktoś pisze że zyski z farmienia na x1 i x5 są te same to sorry - nie grał na x5, grał tylko na x1, brak doswiadczenia.
7 gości