Slotare napisał(a):
... bo czekać 8 tygodni na badanie, to masakra jakaś.
Prędkość eko nie ma większego znaczenia, bo czy jest x1, czy x10 czy x10000000 to wychodzi na to samo :p Po roku każdy dotrze do długiego czekania na badanie
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Slotare napisał(a):
... bo czekać 8 tygodni na badanie, to masakra jakaś.
Qnick napisał(a):
Świat poszedł do przodu, pojawiły się komputery, amfetamina, samoloty. Ale co z tego, jeżeli ich serca pompują tę samą krew – są potomkami człowieka, który grał na uni x1x1 bez antymaterii i pancerników z możliwością zmiany szaty graficznej.Slotare napisał(a):
Ja osobiście grałem na uni 24 x1/x1 i bez anty i w ogóle nie widziałbym chęci grać na takim uni. Wszystko poszło do przodu, a Świat strasznie przyspieszył. Nowe uni powinno być x7/8+ eko flota też min x5 i badania min x12 bo czekać 8 tygodni na badanie, to masakra jakaś.
Ale takie Uni nie powstanie, bo nie przynosiłoby zysku. Nie licząc nędznych groszy z reklam byłoby za darmo, a za darmo to w tych czasach nawet w ryj na mieście nie dostaniesz.
Qnick napisał(a):
Śpieszę z wyjaśnieniami, bo chyba mnie nie zrozumiałeś.
Sparafrazowałem jeden z cytatów z filmu "Chłopaki nie płaczą". Obejrzyj, polecam
Również uważam za x1x1 to już przeszłość.
Po drugie napisałem, że nie ma nic za darmo, tak więc nie wiem skąd wyjechałeś z tym komunizmem.
Takie czytanie między wierszami zajeżdża skrajną prawica i robieniem gownoburzy z niczego.
Slotare napisał(a):
Co do tematu zarabiania teamu Ogame na grze, oni też muszą za coś żyć, także argument bo to by zysku nie przyniosło.
DUDEUSZ napisał(a):
Ale wiesz, że złom jest tylko z nieodbudowanej obrony, od jakichś 3-4 lat?
LoleXXX napisał(a):
Zlom z obrony był już na którymś cyferkowym uniwersum, chyba 32.Obecnie na zibalu jest. Rozwiązanie średnio popularne, bo zibal wymiera
new_mateuszgg napisał(a):
dobry gornik to taki ktory lubi sobie pofarmic jak ma wolna chwile a ze to gornik to ma mala flotke wlasnie farmingowa i jak beda bunkry to se nie pofarmi
jak gornik jest aktywny to zaden zlom z obrony mu nie straszny, zwozka 1-2 razy dziennie, a na starszym uni max 1 raz dziennie i nikt nie wlatuje
Vertigo77 napisał(a):
Co to za górnik, co lubi sobie pofarmić? To nie górnik, tylko taktyka mieszana, eko/flota. Dla mnie czyste górnictwo zaczyna się, gdy 90-95% punktów uzbierałeś z własnych kopalń No a pozostałe, to z wlotu w idlaków.new_mateuszgg napisał(a):
dobry gornik to taki ktory lubi sobie pofarmic jak ma wolna chwile a ze to gornik to ma mala flotke wlasnie farmingowa i jak beda bunkry to se nie pofarmi
jak gornik jest aktywny to zaden zlom z obrony mu nie straszny, zwozka 1-2 razy dziennie, a na starszym uni max 1 raz dziennie i nikt nie wlatuje
Jak górnik jest aktywny, to gra flotą i nie jest górnikiem
A co do nie bycia farmionym przy zwózce raz dziennie, to chyba graliśmy do tej pory w inne gry. Po mnie zawsze latali, jeśli nie było mocnej obrony.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez new_mateuszgg ().
new_mateuszgg napisał(a):
jak beda bunkry to se nie pofarmi
Vertigo77 napisał(a):
Jak górnik jest aktywny, to gra flotą i nie jest górnikiem
14 gości