Rozwój prędkości to maks 6 tygodni. Możliwe, że nawet krócej (możemy skakać po całkowitych wartościach), skoro brak ACS jest takim problemem, mogę wycofać ten pomysł.
Community Manager
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Art napisał(a):
Rozwój prędkości to maks 6 tygodni. Możliwe, że nawet krócej (możemy skakać po całkowitych wartościach), skoro brak ACS jest takim problemem, mogę wycofać ten pomysł.
panxyz napisał(a):
A znana już jest przybliżona data? za ile to będzie? Tydzień, dwa, miesiąc?
Art napisał(a):
Nie chcesz, to nie dyskutuj. Nikt przecież Cię nie zmusza, ale prosiłbym abyś nie torpedował dyskusji tylko dlatego, że Ty masz to gdzieś.maxtychyPL napisał(a):
Dajcie spokój z jakimś pomysłem wzrastania prędkości to poroniony temat. Jeszcze w dodatku brak ACSa? To jakiś żart chyba.
Ale i tak nie oszukujmy się zrobią jak zwykle. Opinie graczy mają w czterech literach. Zresztą to widać po wypowiedziach Arta w tym temacie. Wszyscy lub zdecydowana większość jest przeciwko temu pomysłowi a temat jest dalej ciągnięty. Zróbcie ankiete i wszystko wyjdzie. Ale z drugiej strony po co ankieta jak i tak otworzą uniwersum na parametrach według swojego uznania. Dla mnie to wszystko pic na wodę. Jeśli zrobią prędkość wzrastającą i brak ACSa to mam nadzieje że te uniwersum umrze. Tyle w tym temacie. A administratorzy gry nie robią nam łaski że otwierają jakieś uni o nowych parametrach. Dlatego uważam że dyskusja nie ma sensu szkoda czasu. 0_o
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez TenZły ().
Mind_war napisał(a):
Ja jestem za rosnącą prędkością
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez SaTuK91 ().
Hawok napisał(a):
Mind_war napisał(a):
+1 i ja rowniez
dodatkowo zgadzam sie z brakiem ACS i 7 galaktyk i 3x eko
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez -- Riddick -- ().
-- Riddick -- napisał(a):
Hawok napisał(a):
Mind_war napisał(a):
+1 i ja rowniez
Zastanówcie się chociaż na sekundę. Sitr Falki bardzo dobrze napisał. Wystarczy, że od początku zacznie grać "mój brat" samym eko (wiadomo x3) i po tych czterech tygodniach ja otwieram konto, a "braciszek" ładuje we mnie tony surowca (aż go nie przeskoczę w rankingu) za co ja w 2/3/4 gali (liczmy na to, że dużo się zarejestruje) stawiam spore konto, a z "braciszka" konta robię sobie moonówkę ("nagle przestaje grać") , klepię sobie moon'a i z falangi ściągam słabszych graczy na wyższych galach, którzy się jak wiadomo najpóźniej rejestrują. Nie ma ACS i mogą mi naskoczyć nawet maniacy z dużymi portfelami. Macie swoją prędkość. .
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez TenZły ().
TenZły napisał(a):
-- Riddick -- napisał(a):
Hawok napisał(a):
Mind_war napisał(a):
+1 i ja rowniez
Zastanówcie się chociaż na sekundę. Sitr Falki bardzo dobrze napisał. Wystarczy, że od początku zacznie grać "mój brat" samym eko (wiadomo x3) i po tych czterech tygodniach ja otwieram konto, a "braciszek" ładuje we mnie tony surowca (aż go nie przeskoczę w rankingu) za co ja w 2/3/4 gali (liczmy na to, że dużo się zarejestruje) stawiam spore konto, a z "braciszka" konta robię sobie moonówkę ("nagle przestaje grać") , klepię sobie moon'a i z falangi ściągam słabszych graczy na wyższych galach, którzy się jak wiadomo najpóźniej rejestrują. Nie ma ACS i mogą mi naskoczyć nawet maniacy z dużymi portfelami. Macie swoją prędkość. .
co Ty wiesz o zabijaniu?..
ja nie głosowałem a byłbym na tak dla uni bez acs (już mam dość jak ktoś ma 10 kont i rozwala wszystkich na wystawkach), a kto właduje ile kasy w konto to mam wyje...
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez huto ().
Barbara napisał(a):
Troche nie na temat. Czy na takim uni bez acs sojusznik może zrobić mi podstawke? Jeżeli nie to troche z dupy pomysł, każdy na każdego
Nevski napisał(a):
Barbara napisał(a):
Troche nie na temat. Czy na takim uni bez acs sojusznik może zrobić mi podstawke? Jeżeli nie to troche z dupy pomysł, każdy na każdego
Tak wspólna obrona zostaje bo misja zatrzymaj jest dostępna bez względu na obecność ACS lub jego brak.
-----
Każdy głos tutaj ma trochę racji, jednak niektórzy mają tendencję do popadania w lekką paranoję.
Kiedyś się grało bez ACS i miało to swój urok. Zdaję sobie sprawę że mechanika gry zmieniła się znacząco, jednak połączenie speed uni + braku ACS jest rozwiązaniem nowym i przynajmniej w teorii ciekawym. Mówienie o tym, że jeśli ktoś właduje ogromne pieniądze będzie niezniszczalny jest lekko na wyrost - tak na pewno będzie mu znacznie łatwiej w początkowej fazie gry, jednak brak ACS tylko nieznacznie zmienia tu sytuację. Kasa w takim modelu jak jest teraz, zawsze będzie dawała ogromną przewagę.
Post o omijaniu systemu - Ameryki to ty nie odkryłeś... I tu znowu ACS mało ma do gadania. Na uni z ACS też pełno jest ludzi którzy mają "braciszków" i to zazwyczaj nie jednego także co to za argument.
Brak ACS wymusi zupełnie inny styl latania i to będzie realna zmiana. Także bunkrownictwo stanie na wysokim poziomie - i to są chyba główne minusy (dla innych plusy) grania bez ACS.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ninety Six ().
2 gości