o której godzinie to wielkie otwarcie?
Nowe uni - nowe możliwe opcje
-
-
moze ktos na hiszpanskim bedzie gral ?
speed x2
debris 70 %
+ 25 pol
+8k antyvigilate itaque, quia nescitis diem neque horam
-
Strzelałbym w godziny 12-16
A najbardziej prawdopodobna to 14:00"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Hildi napisał(a):
moze ktos na hiszpanskim bedzie gral ?
speed x2
debris 70 %
+ 25 pol
+8k anty
Ja sie przymierzam:) ewentualnie rumunskie bo tam ma byc x4:) -
Uni x1, na prawdę mam szacunek dla graczy, gdyż wymaga to ogromnej cierpliwości, tak tak PAY TO WIN... No, ale przyspieszenia lotu się nie da jeszcze kupić... Jak dla mnie oczekiwanie, aż GS doleci do moona przez 1-2h na speed 5 to jest katorga... Mnie satysfakcje sprawia prędkość i duże liczby. Jak dla mnie uni z mniejszą ilością galaktyk to jest marzenie flociarza... 6 gal jest w sam raz, po 2 planetki na galę, przy astro 21 co jest osiągalne po ok. pół roku na speed x5 potem tylko starać się o jeszcze dwa poziomy dla samej lotki i całe uni Twoje Na ogół i na 9g jest to możliwe, ale potrzeba umiejętnego rozłożenia i zarządzania lotkami wymaga większego nakładu pracy.
Jak dla mnie np. uni x1 flota x3 speed, to masakryczna przewaga dla ekonomów... Gdyż naprawdę niewiele jest flociarzy zainteresowanych godzinnymi lotami... Z całym szacunkiem, ale na moje "widzimisię" to dopiero będzie klapa, nie żebym negował każdy pomysł GF. Macie wolną rękę może akurat wypali... Każdy ma inne upodobania. uni x2 x4 było by chyba najciekawszym rozwiązaniem.
No nic, byle do (lipca-sierpnia), a nóż jeszcze się skuszę na grę... Szkoda, tylko że w takim terminie... WAKACJE KOCHANI BEZ SPINY LUŹNO -
Kto będzie grał na nowym uni i chciałby stworzyć jakiś sojusz niech pisze do mnie na PW.
-
W sumie to liczyłem na speed x2 albo x5 ale z ciekawości zagram.
Liczyłem na większy speed bo na x1 stale gram i przydałoby się coś nowego w sensie jakieś nowe uni z większym speedem żeby można było zacząć od nowa i poznawać powoli świat większych prędkości w sensie przyzwyczaić się do szybszej gry. -
-
u66juras napisał(a):
Większe wdobycie- wieksze farmingi
Ja bym zagrał na uni z debrisem z obrony, pozatym obrona teoretycznie 70% się odbudowuje a praktycznie 60% około
wydobycie x3, a flota x1 to jest masakra dla flotowców...
Co z tego, że polecą po jakieś 10k, jeżeli w tym czasie w którym oni lecą (a gdyby poszli w eko) wydobyłoby im się 15k? :p"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
hehehehe, pomysl, o ekowcach, goście zamaist chomikować 5-10kk sury chomikuja w transach 50kk i jak trafisz od razu wiekszy debris, a moony opłaca sie ściągać dla sury a nie tylko floty, szczególnie że szybko mozna statki wybadać, a małe moony będą przez te ilości sury wydobywanej w wiekszej ilości.
-
To jak zagra ktoś na tym uniwersum rumuńskim na 100% ? Bo chcę się dowiedzieć czy aby na pewno jest to opłacalne i czy znajdę kogoś do gry.
-
Teamie o które otworzą uni
-
Ja raczej szykuję się na hiszpańskie (x2 i 70%zlomu) - dobre do eko i do polatania:) rejestrował się będę około 15.30-16:)
-
A znasz hiszpanski? Bo chyba trzeba się posługiwać językiem danego kraju.
-
na ogame.ro jest dozwolony język angielski na nowym uni, wbije tam, a ile pogram to zobaczymy ;p
a poza tym na ogame.us gadaliśmy po polsku w sojuszu i nikt bana nie dostał ;pPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Michael ().
-
-
Zrobił ktoś już jakiś sojusz na ogame.ro ?
-
tak sojusz [P0L]Polska
ogame.ro
jupiter
obecnie 20 osób ;)
wbijać, rejestrować się, bo same lamki tam grają na uniPost był edytowany 10 razy, ostatnio przez Michael ().
-
No to fakt. Same piczki póki co. Jest miejsce. Można się bawić.
-
Zapraszam na Taurusia, kliknij moja sygne
-
ja gram na ogame.es;) na x4 nie mam zbyt czasu a na x2 sie dobrze eko klepie i mniej uwagi mimo wszystko trzeba poświęcać. Ciśnijcie tam Panowie i Panie
-
A ja zaś zapraszam na ogame.ro, 4x speed, sojuszu Polska, fajni ludzie, będzie się ok grało każdy równy bo bez anty - rzadko kto tam kupi od Nas anty.
-
na tym rumunskim gra 30 osob a reszta to moonowki... Zrobilem elektrownie na 1lvl i jestem top 850... A uni od wczoraj hehe
-
Przestancie robic sobie jaja z nas!
Nie chcemy nowego UNI!
Chcemy polaczenia!
Koniec zartow!
Sory za brak polskich znakow-pisalem z chinskiej N7 bez polskiego language. -
kiedy będzie nowe x5 ?
-
To, że gracze nie mają nic do powiedzenia nie jest jakąś specjalną nowiną, może Art powinien bardziej radykalnie podchodzić do tej całej sytuacji
-
+/- 9 dni od otwarcia uni Taurus a tam tylko 4,8k graczy, po miesiącu połowa odpadnie jako idlerki/urlopowicze.
Ciekawe czy (i o ile) otworzą "nowe" uni będzie to znowu universum ze standardową konfiguracją.?Rigel OFF - Montes
Vega, Antares ON - ManWithBeard
-
Miejmy nadzieję że nie Uni T to kompletna porażka, umrze chyba najszybciej ze wszystkich
-
Apetyty na uni ze zmienną prędkością zostały pobudzone, nie dziwię się, że mało komu chce się pchać na Taurus Sam czekam na Uni U
Lwica jest boska :) -
buleon napisał(a):
Apetyty na uni ze zmienną prędkością zostały pobudzone, nie dziwię się, że mało komu chce się pchać na Taurus Sam czekam na Uni URigel OFF - Montes
Vega, Antares ON - ManWithBeard
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0