Nowe uni - nowe możliwe opcje

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• Art wrote:

Michael wrote:

Art a jakie będzie uni co powstanie za tydzień?
      Stosowne ogłoszenie pojawi się za tydzień ale mogę w tajemnicy zdradzić, że szału nie będzie :P

bez tego zdradzania tajemnicy to wszyscy wiedzieliśmy od początku że szału nie będzie z tym uni :]
      krótko mówiąc Art nie zaskoczył nas ;P
      ST Solo: 475,15%; 327,97%; 985,12%; 702,24%;; 110,49%; 327,72%
      ST ACS : 521,56

"W żyCiu WażNe Są wsPomnIeniA, WiĘc TwoRzyMy ChwIle GodNe PrzYpoMnieniA
      "
    • Pewnie tak ;<
      Ale i tak się zarejestruje na nowym uni i coś tam poklikam.
      Prosiłbym jedynie o to, żeby dać w miarę jak najszybszą informacje dotyczącą powstania nowego uni. Bez obrazy Art, ale 'reklama' siriusa była żenująca, bo podałeś, że uni zostanie otwarte dziś, a tego samo dnia rano to napisałeś. Mało kto widział to i po otwarciu uni była garstka ludzi, dopiero po paru dniach ludzie zaczęli się schodzić. Także dajcie informacje jak najszybciej, żeby było z kim pograć.
    • Nie no przecież to oczywiste że muszą dać Uni x1

na wyższym mnożniku to niewiele zarabiają na ANTY.
      bo po co się dobrze bawić na uni x5 gdzie nie potrzeba aż tyle anty żeby być dobrym.

lepiej zapłacić za anty żeby się dobrze bawić.

System : FREE TO PLAY - PAY TO WIN

osobiście nie zagram na standardowym. będę czekał na jakiś większy mnożnik.

i tak będę czekał aż do u...j śmierci... x_x

A w innych państwach będzie jakieś lepsze uni z większym mnożnikiem??

The post was edited 2 times, last by Robert1987 ().

• 3cie uni z rzędu ze standardową prędkością a po 4 miesiącach zostaje ~3k graczy, jak ktoś wspomniał wyżej "zenuła"

Mogli by dać przynajmniej taką konfiguracje jak na draco tzn speed x2 bądź x3. A jak wiadomo uniwersa w poszczególnych krajach mają różne konfiguracje. Więc skąd to się wzięło, że ani ankiet nie było tyko od razu ogłoszenie o otworzeniu uni. ?! :wrr:
      Rigel OFF - Montes
      Vega, Antares ON - ManWithBeard

• prawie wszędzie x1 :E na rosyjskim chyba x2

a na ogame.us lamki aż proszę o speed x1 bo "nie mają czasu na gre" :E

jestem za żeby zrobić u nas uni x5 lub x6 + złomu więcej :E

The post was edited 1 time, last by Michael ().

• W czwartek na ogame.org otwieraja uni speed 1 ze złomem z obrony. U nas pewnie w wakacje otworzą coś ciekawszego niż speed 1.
      Czekam np. na x2 i 60% zlomu z floty.

Edyta: O 14 w czwartek na ogame.es otwiera sie uni x2, 70%zlomu, +25pol i 8k anty na start:) - gdyby ktoś chciał zacząć tam grać to niech sie odezwe na priv;) ]:-D

The post was edited 2 times, last by Sonicex ().

• - SAL
      - viteza 4x
      - 6 galaxii
      - 50% nave in campul de ramasite
      - 8.000 Materie Întunecată la validarea contului

sal to pewnie acs, a 6 galaxii to co takiego ? :D
      4w5

[00:34] <Szkodnik> ej fs na trasnportuj moon-mon jest widoczny na fali?
      [18:09] <Szkodnik> stocznia też wpływa na czas statków?
    • ja chyba i tak tam wbije, nawet jak jest tylko 6 gal :E

no bo jakie gdzie lepsze się znajdzie? :/ na japońskim jest jeszcze x4 ale tam 5 gal jest :)

teraz nawet na niemieckim i brytyjskim jest po 7 galaktyk, chyba widzą że mniej graczy jest i GF wpada na takie genialne pomysły...
      nie długo bedzie tak i u nas ;p

The post was edited 2 times, last by Michael ().

• A nie nurzy Cie czasem szukanie celu po 2 galach? Bo mnie tak.

Na tym to polega.

Co do nowego uni. Zarejestruje się, poklikam troche eko, sprawdze ile ludzi.... I będe się szykować do tego wakacyjnego, które ma mieć "różne bajery", o ile będzie je mieć :).
      "Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza :D " ~ panwpolo

Ursa - Top 34 THE END
      16.07.2013 - 29.12.2014
      Bez urlopu

The post was edited 2 times, last by Mind_war ().

• Ja właśnie zacznę grę na tym rumuńskim.

- emigracja z Polski nie tylko na żywo :p
      - w Ogamie również zaczęło się źle dziać w PL więc też trzeba stąd sp...

Powodzenia na powolnym Uni 1x i rada dla graczy Taurusa - FREE TO PLAY< PAY TO WIN.

Niech cierpliwość będzie z wami :p
    • ktoś jeszcze będzie grał na tym rumuńskim ? może by się zebrała jakas ekipa z Polski ?

jak ktoś będzie zakładał jakis sojusz pisać na priv

co do naszego uni... gołe x1 na którym nikt nie zagra

pozdrawiam

edit: z tego co widze to na tym rumunskim og strasznie malo ludzi jest ;/
      vigilate itaque, quia nescitis diem neque horam

The post was edited 1 time, last by Hildi ().

• Ja mam nadzieje, że uni po Taurusie będzie miało jakieś bajery, bo tam zamierzam dość mocno grać :D
      "Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza :D " ~ panwpolo

Ursa - Top 34 THE END
      16.07.2013 - 29.12.2014
      Bez urlopu
    • W którymś z tematów (chyba nawet w tym) było mówione, że kolejne uni (mniej więcej otwarte w okresie wakacyjnym) może mieć konfiguracje x3, ale flota x1. Ewentualnie tego typu wariacje :)

Ursa - Top 34 THE END
      16.07.2013 - 29.12.2014
      Bez urlopu
    • elo chlopaki , ja tam z checia zagram na Uni z predkoscia razy 1 , jak zwykle Nightm4r3 bedzie szalal po topce tak wiec Mindwar mam nadzieje ze i tym razem bedziemy w jednym sojuszu i zjedziemy razem pare noobkow. a Uni Taurus bedzie mialo standardowa konfiguracje czyli taka jaka lubie , nastepne byc moze bedzie takie jak opisujesz z tego co mowil Art. Pozdrawiam i mam nadzieje na zgrana Ekipe na Taurusie , przydaloby sie zawojowac unia i sie sprawdzic w jakies wojence :D
      TTG ! :popcorn:

The post was edited 1 time, last by Billie the kid ().