na x5 gra dużo osób bo mało jest takich uni, a na x3 z flotą x1 to nowość i np. ja z chęcią bym pograł
![;)](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/wink.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Robert1987 ().
Robert1987 napisał(a):
Zróbcie Uni dla flociarzy.
Robert1987 napisał(a):
Tyle uni jest Eko już rzygam tymi bunkrami.
Robert1987 napisał(a):
a jak ktoś chce eko grać to niech pogra w gierki typu settlers lub życie na farmie.
Jak komuś przeszkadzają bunkry w OGame, to niech sobie idzie grać w Settlersów lub w życie na farmie. Tam bunkrów nie ma.
Almera napisał(a):
Wiele razy zdarzało mi się wyjeżdżać awaryjnie do roboty w teren. Nie wiedząc kiedy się wróci jedyną opcją było włączenie urlopu. A tu się okazywało, że z robotą można było sobie poradzić w jeden dzień. Wraca się do domu i trzeba czekać kolejny dzień na możliwość wyłączenia urlopu.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Dziecinada ().
Mari napisał(a):
Też jestem za speed 5x, ale jedno mnie martwi ostatnio chciałem sobie pograć na quantum i tam już nawet 9 gala zajęta, może coś by się znalazło, ale naprawdę na takich uni szybko zapełnia się cały wszechświat.
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez Michael ().
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Michael ().
Destruktor napisał(a):
Jest juz moze jakas odpowiedz co do nowego uni ?? jakas data cos w tym stylu ?
Art napisał(a):
[...] Oznacza to, że nowe uni w konfiguracji prawdopodobnie 1x/3x (zgodnie z opiniami w tym wątku) może pojawić się już w lipcu.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez elf ().
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Michael ().
Stosowne ogłoszenie pojawi się za tydzień ale mogę w tajemnicy zdradzić, że szału nie będzie :PMichael napisał(a):
Art a jakie będzie uni co powstanie za tydzień?
1 gość