mi by się nie chciało co miesiąc-dwa zaczynać od nowa
POZDRO&POĆWICZ
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
umpa napisał(a):
mi by się nie chciało co miesiąc-dwa zaczynać od nowa
Freon napisał(a):
jak powstawało ogame c
Apofis napisał(a):
jak powstawało ogame to nie było pz z obrony, anty i była ładowność sond.
Freon napisał(a):
jakaś porażka to uni
Starrk napisał(a):
ta cała gra to jakaś porażka, a my wszyscy jak palacze udomawiamy raka i pomagamy mu się urządzić...Freon napisał(a):
jakaś porażka to uni
Qkis napisał(a):
Marzy mi się chociaż jedno Uni, w której nie byłoby anty, wtedy o top 1 decydowałoby doświadczenie gracza, a nie zasobność portfela.
Hahohe napisał(a):
Dziwnie piszesz "znajomości w teamie, wykorzystywanie bugów i omijanie regulaminu".
Qkis napisał(a):
Speed 1 flot, powrót do przeszłości, może być.
Speed 5 eko, lipa z 10 grałoby się szybciej i przyjemniej.
Złom z obrony i ze statków 30%, może być, przynajmniej bunkrownicy nie będą czuli się jak ryba w wodzie.
Ogólnie Uni kierowana bardziej pod górników, niż flociarzy
Freon napisał(a):
Szybkie mordobicie tego teraz brakuje
Apofis napisał(a):
Wcale tak nie napisał i nie dziwnie tylko tak jak było kiedyś bez anty. Było chyba takie uni jedno. bugów nie było kiedyś, regulamin to był sprawdzany często, więc karano częściej. Znajomości nikt nie miał na początku gry. Wszystko było inaczej niż jest teraz.Hahohe napisał(a):
Dziwnie piszesz "znajomości w teamie, wykorzystywanie bugów i omijanie regulaminu".
Go_Niemiec napisał(a):
Typowa uni pod Anty eko odkrywca najlepiej .
Czekam na jeszcze nowsze a;e sprobowac mozna
Hahohe napisał(a):
Popuriego u5/u8. Mam wymieniać dalej?
Freon napisał(a):
aha Fajne że przypominacie ale dążę do tego że w czasach OGÓLNEGO DOSTĘPU DO INTERNETU !!!!!!! jakaś porażka to uni jak wiecie o czym pisze
Fox napisał(a):
Po mojemu takie uni x1 wszystko z dawnych lat powinno raz na jakiś czas powstać choćby po to by ludzie widzieli jaka jest różnica, bo teraz to nawet takiego uni nie ma w ogóle.
NowyLolek napisał(a):
Uni ze złomem z obrony dobre jest na krótką metę. Bo i tak prawie nikt przez pierwszy miesiąc nie stawia obrony
I am back napisał(a):
Bylo juz takie uni. Epic Blue. I musieli je zamknac bo tam tez probowali kombinowac, oszukiwac i serwer tego nie wytrzymalFox napisał(a):
Po mojemu takie uni x1 wszystko z dawnych lat powinno raz na jakiś czas powstać choćby po to by ludzie widzieli jaka jest różnica, bo teraz to nawet takiego uni nie ma w ogóle.
1 gość