No to źle zainwestowałem w takim razie. Ale po to, żeby polecieć na ekspy i mieć kolonka. Właśnie tego chciałem. A kopalnie się zrobią. Z czasem.
Zibal PL S&D 2 Edycja Postrach Księżyców
Apofis napisał(a):
Lepiej grać na starym. Albo na nowym grać długo, żeby zostać w czołówce i liczyć, że się ich kiedyś dogoni jak skończy im się anty. Albo trzymać się gdzieś za topką kilkanaście miejsc też dobrze.
cokolwiek napisał(a):
Nie dogonisz - bo a) eko zyskuje więcej za nicnierobienie niż ty łącznie z farmieniem b) flociarz nie ma sensownego celu - i znów - eko topki daje więcej niż aktywny flociarz pozłomuje. Jedyne co to liczenie na a) urlop przez 3 lata b) bana c) nową wersję z nowym bugiem, który działa tylko dla aktywnego gracza - jak np piractwo. Ale to dość szybko zostanie ogarnięte przez topkę - więc musisz liczyć na bug gry, który znasz ty, a oni nie ...
Albo wygrana w totka i lecisz z anty na ich poziom
NowyLolek napisał(a):
W dwa lata zrobisz 3kkk pkt? Naucz mnie!
Apofis napisał(a):
Kwestia na jakim uni? Nie wszędzie potrzeba tylu pkt do top 20NowyLolek napisał(a):
cokolwiek napisał(a):
Ty piszesz o zrobieniu top20 - a nie do dogonieniu topki.
NowyLolek napisał(a):
BlackLatteCoffee napisał(a):
30 dni na tucanie ;pNowyLolek napisał(a):
pit napisał(a):
7 lat gram. Zaczynalem na u 69 kiedy top łan miał 65kk pkt.
Do momentu fuzji gdzie przenioslem sie na u68 doszedłem do top 500 przy aktywnym farmieniu idlakow i grze eco.
Po fuzji spadkem na top 1800. Dalej naparzakem aktywnie (idkaki) i piolem sie w górę do mometu wersji 7.0 i wyboru klas. Potem wszystko sie [ciach] Piraci, rynek, pakiety i nie wiadomo co jeszcze. Ludzie bedacy daleko w tyle za mną są nagle w top 50.
Wiec szczerze watpie kolego @NowyLolek ze byłbyś w stanie wejść do top 100 na u 68
Ta gra zeszla na psy. Szkoda.
cokolwiek napisał(a):
A czym się różni 3kkk pktów na U68 czy nowym uni? Niczym. Owszem, musisz trochę lepiej pilnować zasobów, bo przeciwnicy poważniejsi i z poważniejszymi flotami - ale same przyrosty robisz z pakietów za anty - więc idlaki, farmy czy prędkość lotu prawie bez znaczenia. Owszem, zamiast 3 tyg zajmie to 4-5 tyg (bo musisz odstrożniej z zasobami, bo transport na planete dłużej leci - ale co do zasady - rozwijasz tak samo. Więc sorki - obecnie uni jest prawie bez znaczenia - stare czy nowe - jeżeli w portfeli grubo i chcesz to wydać na zbudowanie top1 - to na każdym uni dasz radę.
buleon napisał(a):
Jasne, można dołożyć grosza i kupić punkty, ale... można na każdym uni, nie tylko nowym A na tym dodatkowo paczki będą mniejsze.
8 gości