Przyklejony loku, SWAT4, Wiosna [Dewianci] vs Anunnaki [WYGRYW], HellGirl, santo, Vat, WilQ [AFERA] - 6042,81% TOP1 ACS

• Nekkar [1]
  • ==Webber== napisał(a):

Zrób tyle co ja w tej grze, a potem mnie nazywają krzykaczem bo aktualnie to jestem kilka leveli wyżej niż ty synku ]:-D
    buhahaha Webber chyba w byciu oszustem i kanalią ;-]

Co do bana nie będe sie rozpisywał wrzucam log z irca z rozmowy z ACDC

[10:53] <@ACDC> wlasnie o to chodzi
    [10:53] <@ACDC> o przekazanie konta
    [10:53] <+Vat> zgloszenie bylo wyslane z emaila
    poprzedniego wlasciciela
    [10:53] <+Vat> przynajminej tak mi powiedzial
    [10:54] <@ACDC> no tak
    [10:54] <@ACDC> i odpisalem mu
    [10:54] <@ACDC> ze nie moze przekazac konta
    [10:54] <@ACDC> poniewaz ostatnie przekazanie mialo
    miejsce 13.02
    [10:54] <+Vat> acha
    [10:54] <@ACDC> a wg regulaminu co 15 ni mozna
    przekazywac konto
    [10:54] <+Vat> czy po tym okresie bana
    [10:54] <+Vat> karta bedzie juz czysta ?
    [10:54] <+Vat> bo nie wiem na czym stoje sciagneli mnie
    na sile na to konto
    [10:54] <@ACDC> tzn ?
    [10:55] <+Vat> z ponad 2 miesiecznego uropu
    [10:55] <@ACDC> rozumiem
    [10:55] <+Vat> i czy to konto bedzie moje po banie
    [10:55] <+Vat> czy dalej jakies nie przyjemnosci
    [10:55] <@ACDC> konto jest juz Pana
    [10:55] <@ACDC> nie
    [10:55] <+Vat> acha
    [10:55] <+Vat> czyli musze grzecznie poczekac az ban
    minie ?
    [10:55] <@ACDC> dokladnie
    [10:55] <@ACDC> ban zostal nalozony na 4 dni
    [10:55] <@ACDC> bo tyle brakowalo do 15
    [10:56] <+Vat> widzialem
    [10:56] <+Vat> tylko nie wiedzialem o co chodzi
    [10:56] <+Vat> bo z tamtym panem nie mam kontaktu
    [10:56] <+Vat> a o niczym mnie nie informowal
    [10:56] <+Vat> konto dostalem od kolegi co go zna
    [10:56] <+Vat> i temu taka nie jasnosc
    [10:56] <@ACDC> odpisalem tamteemu walscicielowi
    [10:56] <@ACDC> ze jezeli przekaze konto przed 28
    [10:56] <@ACDC> to zostanie ono zablokowane

pozdro
    V.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez [V] ().

• Gratulacje za akcję dla agresorów jak i obrońców :) Częściej tak rozwalajcie swoje floty,szybciej w recki GUN zostaniecie spakowani :P
    Damy radę z Wiosennym Wilkiem :P jeszcze raz Graty bo fajna akcja
  • Cóż tu można naskrobać wielkie gratulacje dla Waszej paczki bo rece same skladaja sie do oklasków:) Miło Wilq że zadzwoniłeś powiedziałeś ze taki fajny % wyszedl :) przez tel odpowiedziałem tylko gratulacje:) widze że i mój czas na stałe dobiega końca w sumie nie brak mi ogame:) ale Łukaniu jak bede konczył to mi w tym pomożesz ;)
    Co do reszty Aferki ciesze sie ze macie team jaki robi to uni na lewo i prawo bo tak to ma wyglądać bawcie sie dalej i czekam na kolejne linki na gg wilq :)
    Pokonanym standardowo życze odbudowy badz powodzenia w realu 3majcie sie cieplo i szacun za walke cu o/
    181,812% 111st 92normal + 19 speed u33 (11) u47 (1) u41 (26) u64 (21) u60 (15) uN (5) OFF
  • Jeszcze dodam odnośnie posta santo rozbijajcie się tak na minus czesciej to po UF bedziemy fajne moonowki farmić, bo przeciez dla was to pikuś taka strata to UF dla was to tez nic wielkiego:E

obrońcom SzO
    :D freelove / Black Igor = turbo multi konto :D

ZŁOMIARZ z ZAWODU :E :E :E
    U24
    U64
    GEMINI
    MIZAR
    NEKKAR

ponad 200 ST
  • freelove napisał(a):

eszcze dodam odnośnie posta santo rozbijajcie się tak na minus czesciej to po UF bedziemy fajne moonowki farmić, bo przeciez dla was to pikuś taka strata to UF dla was to tez nic wielkiego:E

obrońcom SzO
    Free prędzej babciom zostanę niż dojdzie do UF chyba ,że o czymś nie wiem . Tak czy siak fajnie by było ,bo sentyment do mizar został :D i jest kilka jeszcze widelców do ściągnięcia . Tak więc nie wybijaj ich tam wszystkich , zostaw choć jednego dla mnie >
    :kwiat: HellGirl :kwiat:
    :top1: AFERA - Nekkar :top1:
    :fkiss: /CNP - Betelgeuse :fkiss:
    Miss Ogame publiczności 2015
  • gratuluje obronca pomyslu zastawienia pulapki oraz wykonania, oczywiscie cza tez bylo miec tyle odwagi zeby zaufac Anunnakiemu !
    akcja super, procent powalajacy jak na to uni, dlugo sie tym bedziecie mogli chwalic :)
    zysk? no coz, mozemy sie ino cieszyc ze go nie bylo...

atakerom szo
  • SORRKA pany ale czytać mi sie nie chce tyle tego nie wiem czy mi dnia starczy na ogarnięcie tych wszystkich bzdetów wilqu a ty się tą anią nie podniecaj tak za bardzo bo bede musiał zapukać do twych drzwi a tego na pewno bys nie chciał :juzpotobie: dzieki za dedki i linka jak zwykle klase pokazaliście tak trzymać :bicz: 8-)
    CHCESZ POKOJU SZYKUJ SIĘ DO WOJNY 8-)
  • Co tu dużo pisać... pierwszy post mówi sam za siebie. Szczerze i ogromnie gratuluję procentu. Jeżeli chodzi o ubicie trzech graczy z Dewiantów to nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia. Nikogo nie skazuję, nikogo nie potępiam. Byliście dla mnie neutralnymi graczami.

Ban faktycznie nie potrzebny. Wysłałem zgłoszenie przekazania konta, następnie je przekazałem. W tym czasie Vat czekał na zmiane maila.
    Jako, że jestem leniwy, wbiłem na support, zauważyłem że zgłoszenie zostało rozpatrzone nawet w nie nie klikałem. Kliknąłem dopiero jak zauważyłem, że Vat został zbanowany. W odpowiedzi zwrotnej wywnioskowałem, że nie mogłem jeszcze przekazywać konta przez pare dni, a jeżeli przekażę je w danym dniu to zostanie ono zbanowane za zasiadanie/dzielenie - nie pamiętam. Tak też się niestety stało, w efekcie czego Vat miał falstart:E

Agresorom życzę szybkiej odbudowy i rewanżu :P
    Ani, Vatowi, Wilqowi i santo - kolejnych st, ale już z zyskiem :*

Pozdrawiam,
    soso
  • temat sie troche uspokoil, a mnie wzieło nagle by wszystkim gratulowac:)

gratulacje dla obronców - za zgranie i liczenie, co w sumie przy zawróconym stacjonuj trudne nie jest, przewaznie kosztowne ;p

Gratulacje dla Anuakiego - to on, i tylko on jest sprawcą tej unijnej masakry... to on przez ok 3 tygodnie latał na tym ryzykownym fsie, spalał kupe paliwa, systematycznie i konsekwentnie puszczal i pilnował fsa, to on naraził sie na najwieksze zainteresowanie graczom z wiekszymi flotami, pełen szacuneczek dla ciebie kolego za wytrwałośc, miałes swiadomosc ze mogło nie wyjsc az tak kolorowo a jednak dopiąłes plan praktycznie na ostatni guziczek ;)

obroncom graty kliknięcia "wyslij flote" na zatrzymaj w odpowiedniej sekundzie.... wiedząc o tym ze agresorzy puszczą recki niedługo po wlocie mogliscie spokojnie swój bilans powiekszyc kontrujac recki kazdego z nich, bo nie dosc ze juz własnych flot nie mieli to i zaden w poblizu z sojusnzików im nie zostal, a do tego wszyscy dalej byli bandytami, jednak z tego co wiem to wam sie juz nie chcialo.... a to troche niesmaczne - spoczęliscie na laurach w momencie bitwy, usatysfakcjonował was % tylko, reszta nie miałą znaczenia....

gdyby nie byłą to bitwa w głownej mierze sojusz vs sojusz to podejrzewam ze nie było by az takiej ekscytacji...

nie bierzcie na siebie zasług za to RW, bo mając 15 h spokojnego planowania mogliscie zrobić duzo więcej ;)

jedno co mi sie nie podoba, to to iz AFERĘ wyniosło na szczyt, a ja to sprostuje po swojemu :

AFERA została wielka dzieki Annuakiemu, Dewianci zostali maleńcy tez dzieki niemu :]
    -BC- souris

Wiatr zawodził w ciemnościach niosąc z sobą woń,
    która mogłaby odmienić losy świata.
    Wysoko nad horyzontem w promieniach rdzawoczerwonego słońca
    pojawiła się smuga cieni.
    Kilka minut później planeta płonęła ogniem,
    a resztki roztrzaskanej floty krążyły po orbicie.
  • handOfGod napisał(a):

AFERA została wielka dzieki Annuakiemu, Dewianci zostali maleńcy tez dzieki niemu :]

Po czesci sie z Toba zgodze , jednak ze my rowniez wiele ryzykowalismy jak by nie bylo :

Po pierwsze trzeba bylo zaufac Anunnakiemu :
    Po drugie liczyc sie ze stratami
    Mimo wszystko o akcji wiedzieismy juz jakis czas temu ,bo byla planowana od dluzszego czasu i to Rw nie mialo byc na Dewiantach .
    Po czwarte Anunnaki mial w us wroga z gs dlatego fs byl robiony w ten a nie inny sposob a nas poprosil o ewantuana czujnosc gdyby ktos probowal wyliczyc jego zawrocone stacjonuj . Na 15 min przed wlotem dowiedzielismy kto czym leci ....policzylismy ze bilans bedzie ujemny mimo to lecielismy do konca .....
    Ponad to w akcje byli zaangazowani wszyscy z Afery nawet Ci ktorzy nie brali udzialu w locie , to zamiatali zlom reckami ....
    :kwiat: HellGirl :kwiat:
    :top1: AFERA - Nekkar :top1:
    :fkiss: /CNP - Betelgeuse :fkiss:
    Miss Ogame publiczności 2015
  • moj poranny post chyba sie nie wysłął...

aniu, to wszystko wiem i wiedziałem jzu wczesniej, jednak w kwestii zaufania...

smiało mozna powiedziec ze spotkały sie praktycznie najwieksze floty tego uni - brakowało hate'a i revenga - wiec nie mieliscie powodów by nie ufac annuakiemu majac przygotowany taki zapas floty bojowej...

to annuaki zaufał wam, i podejrzewam ze gdy sam policzył ze bilans jest ujemny mial przez 15 min strach w oczach, bo w kazdej chwili mogliscie kliknac "zawróc" ;)
    -BC- souris

Wiatr zawodził w ciemnościach niosąc z sobą woń,
    która mogłaby odmienić losy świata.
    Wysoko nad horyzontem w promieniach rdzawoczerwonego słońca
    pojawiła się smuga cieni.
    Kilka minut później planeta płonęła ogniem,
    a resztki roztrzaskanej floty krążyły po orbicie.
  • ania26 napisał(a):

Na 15 min przed wlotem dowiedzielismy kto czym leci ....policzylismy ze bilans bedzie ujemny mimo to lecielismy do konca .....

Małe sprostowanie, dowiedzieliście się się na 45min przed. Co do zaufania to chyba sobie żartujesz Aniu, bo z Santem od początku uni nawiązaliśmy współpracę i piliśmy razem na akademikach ;) .
    Gdybym Wam nie ufał to bym nie robił w ten sposób fsa. Poza tym bilans wychodził mniej więcej na 0 pod warunkiem zebrania złomu. Tutaj niestety powiem szczerze, że Wasz "architekt" akcji trochę zawalił. Nie dość, że wysłaliście wielokrotnie za mało recków to jeszcze skład Waszej floty był niepełny gdyż Santo stwierdził, że nie ma sensu brać 10k krk Ani i kilkadziesięciu k lm Vata, nie winię Was za to, bo ciężko było przewidzieć, że poleci ktoś jeszcze, a jednak oszczędność w deuterze była spora. Dziwi mnie jeszcze jedna sprawa, na pytanie czy będziemy kontrować recki, już nie było do tego motywacji, bo stwierdziliście, że nie macie czym, bądź jest to niepewne. Długo z tym zwlekałem, bo wtedy miałem sesję, a teraz jakoś wpis handOfGod mnie zainspirował :) Nie ma co już płakać nad rozlanym mlekiem, jeszcze raz dziękuję całej Aferze za pomoc i dalszych sukcesów życzę. ;)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Anunnymous ().

• zostalem zmuszony przez Wilqa zalozyc konto na forumie i sie wpisac co wlasnie czynie teraz :D
    gratulacje dobrze zgranej akcji :super: TOP LAN robi wrazenie i zapewne nie zostanie dlugo pobite na tym uni
    smaczku dodaje ze zostalo zrobione na dewiantach :D

dziekuje Aniu i Wilqu za linka i zycze rownie duzych i udanych akcji na przyszlosc ;]
    atakierom wypadalo by zyczyc sz/o
  • A jaka lameriada w ogóle z naszej strony, ze moonów nie postrącaliśmy im. Tyle czasu mieliśmy.

My wysłaliśmy za mało recków? Znajdź mi sojusz, który zbierze w 45 minut dodatkowe 15k śmieciar. Ba, niechaj ma te 15 godzin na zebranie 30k.

Kontra na recki? Kto miał te recki kontrować? I czym? Kto by złom z tych recków zebrał? Czym? Rev, kajko w pobliżu, nawet jakbyśmy mieli w okolicy jeszcze troche floty, zeby stuknac te recki (choćby te resztki Anki), to celuje w 3 moony, weidząc ze nie zbierze złomu, nie wiedząc, czy ktoś tych smieciar nie osłania, a nawet jak nie osłania czy osłaniać nie zacznie (chociażby wspomniany wczesniej revenge). Mało tego przy tej ilosci zlomu i smiecair na PZcie w jednej chwili lag gwarantowany. Pomijaąc juz fakt, ze to było poniedzialek rano i mało kto miał czas siedziec na OGame, to czas powrotu +/- kilka sekund. 5 sekund na ucieczke na tym poziomie graczy to juz nie kontra.

Za duże ryzyko,z byt małe szanse powodzenia w stosunku do ewenutalnych korzyści.

Zastanówcie sie czasem, wszyscy gramy w to nie od dzisiaj.
  • TO ja si\,e wpisze wkoncu, bo lamy opisuje ST jako swoje, Annunaki wam przygotowal grunt pod pewne wyliczanke logujac sie minute przed atakiem zeby bylo latwo i pewniej wyliczyc, a wy wysylajac flote ekonomicznie na czyjac akcje nie dosc ze opisujesz St jako zasluge AFERY jeszcze macie czelnosc opisywac ze nie poslaliscie calych flot nie z powodu deu ale z powodu nie pewnej akcji:D mistrzu idź zdobywac lepiej top w bunkrach ogame.pl bo w tym jestes dobry.
  • ............,,,,,,,,,,,,,,,,, - masz tu troche kropek i przecinków. Zaszalej, ale nie wydaj wszystkiego na raz.

Spierał sie nie będę o akcje sprzed tyle czasu, trzeba kroić następne, a nie rozpamiętywać. A z Anunnakim musze sie ustawić na flache.

Swoje flotowo juz zrobilem, a co do bunkrów - to nie bardzo. Zrobiłem rekord świata, ale pozazdrościli i niedługo toto postało.