Przyklejony loku, SWAT4, Wiosna [Dewianci] vs Anunnaki [WYGRYW], HellGirl, santo, Vat, WilQ [AFERA] - 6042,81% TOP1 ACS

• Nekkar [1]
  • no to się posypało :) gratki Panowie współpracy takie akcje są THE BEST, historyjka zajefajna :) powodzenia w dalszych działaniach i sZo atakierom bo ciut im nie pykło :E.

Pozdro
  • Dzięki za linka Aniu.
    Procent ogromny! Ten wynik pewnie długo nie zostanie przebity ;)
    Akcja zorganizowana dokładnie i szczegółowo- jestem pełen podziwu dla zgrania ;)
    Po tym poznaje się dobry sojusz!
  • grtulowałem w grze więc nie mogło i tu zabraknąć gratulacji!!! Starcie masakryczne jak na to uni pięknie to wyszło. Gratki za cała synchronizacje i planowanie wszystko wyszło idelnie. Fakt zysku nie ma ale nie to sie liczy w takich starciach. Afera w tym momencie potwierdziła swoją dominacje na uni a już myślałem że cała się na emertyre wybrała bo większość na urlopach:)
    Nie mniej szacunek i honor należy się atakującym do ich zatrzymania potrzeba było 2 największych flot na uni plus pomoc to tylko świadczy jak wysoko postawili poprzeczkę akcje też iodealnie zaplanowali zgubiła ich chyba tylko pewność siebie ale tak bywa. Zyczę im szybkiej odbudowy bo szkoda by było żeby odeszli nie patrze na to czy daże ich sympatią czy nie dobrzy gracze i napewno pomogli by utrzymac wyższy poziom tego uni:)
    Na konic pozdrowienia dla krzykaczy z mizar co krzyczeli że ich monówki mają więcej punktów, że tu sie nic nie dzieje a uni jest słabe żadne wasze starcie nie ma nawe 1/3 tego % :)

Jeszcze raz gratki % pewnie nie zostanie pobity do UF!!!:)
  • Dziękuję za link. Starcie naprawdę piękne a ozdobą jest udział Ani. Pokonani długo będą lizać swe rany ale blizny i tak pozostaną. Zapakowani wzorowo.
    My Niemcy zawsze gramy pierwsze skrzypce. Inni mogą sobie najwyżej pobębnić. My Niemcy kochamy czystość i porządek

GAME OVER 5.03.2014
  • Na konic pozdrowienia dla krzykaczy z mizar co krzyczeli że ich monówki mają więcej punktów, że tu sie nic nie dzieje a uni jest słabe żadne wasze starcie nie ma nawe 1/3 tego % :)

To pisałem ja - gracz Leo. Stwierdziłem fakty, teraz pytanie czy ciekawie się u was zrobi bo opozycja afery cokolwiek zacznie działać czy każdemu będzie pasować sytuacja na uni bo u nas od wielu miesięcy nie ma jednej dominującej w 100% drużyny co podnosi atrakcyjność gry.

Gratulacje RW.
  • Nie ma innego określenia jak masakra.Akcja pierwsza liga-nie inaczej.Gratulacje piorunującego procentu O_O Oj Uni za prędko się nie doczeka wyższego procentu.Jeśli wogóle się doczeka.
    Graty
    A Atakierom Szo (ale poszło floty) :O
  • WOW !

Przyjaciele ! Brawo ! ;)

Od tygodnia zbierałem się by wrócić na uni, w wydaniu ciut mniej czasochłonnym i angażującym, niż konto 1/2.
    Jeszcze w niedziele, dzień przed tym mistrzowskim bum, dzwonił Wilku i pytał, kiedy siądę z powrotem na jedno z opuszczonych kont..

Sprawdziłem co się dzieje ok. 12, kiedy było już po wszystkim ..

Jestem z Was dumny - w szczególności Santo, bo o tej akcji rozmawialiśmy jeszcze przed moim opuszczeniem nekkar tj. jakiś miesiąc i z tego co się domyślam [ jeszcze z Wami nie miałem czasu porozmawiać o szczegółach ] jego efekt i ogólne "stanie się" jest w Twoją zasługą. Zaszalałeś, nie ma co - przebicie 10 razy dotychczasowe starcia ... wow !
    Narzeka, narzeka, ale kiedy przychodzi moment próby jest efekt 100% ! ;)

Bardzo się ciesze, że Ania - nowa właścicielka konta - uczestniczyła w tym starciu.
    Szkoda tylko, że nie było możliwości z uwagi na dystans, by przyleciała jednym z elementów floty - wiesz Aniu o czym piszę [ ;) ]- wtedy starcie byłoby na duuuży plus.
    Przy okazji Aniu dzięki za imienne pozdrowienia / dedy - :* zawsze o mnie pamiętasz

Tak czy inaczej - wielki Szacun !

Do zobaczenia niedługo, może się zepnę i wrócę

thun
    AFERA

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez psythun ().

• Chyba trzeba zdjąć urlopik :]

Nie no pozostaje tylko "GRATULOWAĆ"

Sam kombinowałem, kombinowałem jak takie wielkie boom zrobić ale mną się specjalnie Dewianty już nie interesowały, i tu była przeszkoda....

Ja wam gratuluje tak pokaźnego %%%%
    I dalszych złomowań, i tak wam topkę zbije :P

Pozdrawiam...
    COsa Nostra...
  • No nie powiem, akcja na pełnym ryzyku z obu frontów, wygrała afera, choć nikt tutaj nic nie zarobił, to opozycja znikła z mapy, gratulacje należą się wszystkim uczestnikom bitwy, no i oczywiście życzę szybkiej odbudowy, choć może nie tak szybkiej, bo nigdy was nie dogonię z flotą :)
  • Gratulacje dla panów i dla Anki też jako jedynej kobiecie w tym starciu ]:-D
    Skład dobry, akcja przemyślana, procent imponujący ^^ latajcie, złomujcie, przetapiajcie, bawcie się :fkiss:

Siła człowieka nie polega na tym,
    że nigdy nie upada, ale na tym, że potrafi się podnosić.
  • ==Webber== napisał(a):

Na konic pozdrowienia dla krzykaczy z mizar co krzyczeli że ich monówki mają więcej punktów, że tu sie nic nie dzieje a uni jest słabe żadne wasze starcie nie ma nawe 1/3 tego % :)

To pisałem ja - gracz Leo. Stwierdziłem fakty, teraz pytanie czy ciekawie się u was zrobi bo opozycja afery cokolwiek zacznie działać czy każdemu będzie pasować sytuacja na uni bo u nas od wielu miesięcy nie ma jednej dominującej w 100% drużyny co podnosi atrakcyjność gry.

Gratulacje RW.
    I ja się tu dopiszę, bo podnieciłeś się tym starciem hate, a nawet nie brałeś w nim udziału.
    odnośnie tego co pisał Webber to u nas na Mizar jest dominacja jednego sojuszu, a flota na takie starcie w opozycji jest chyba tylko jedna.
    Co do Rw to gratuluję agresorom chęci do wyliczania, bo sama podstawka na obronę to nic niemożliwego (tym bardziej przy 15h do powrotu)jeśli się wie, że ktoś może coś próbować i ma odpowiednie środki do obrony, więc santo robisz z siebie architekta, ale tak naprawdę trochę za bardzo wyolbrzymiasz swój wkład.

Sumując składam gratulacje dla wszystkich za bitwę, bo % jak na to UNI spory.
    :D freelove / Black Igor = turbo multi konto :D

ZŁOMIARZ z ZAWODU :E :E :E
    U24
    U64
    GEMINI
    MIZAR
    NEKKAR

ponad 200 ST

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez freelove ().

• To jak już wrzawa lekko zmalała, to i ja dopiszę swoje trzy grosze.

Zacznę od: buahahahahah! :E nic chyba nie cieszy jak Dewiant w reckach, a to, że poleciały floty Wiosny i Loka to jak dwie wisienki na ptysiu :E :E gdyby nie dex jaki spaliliście na loty na mnie, to byście mieli 3x takie floty hahah

Graty Afera, pokazaliście kto wymiata na tym uni i kogo nie da się tu ruszyć. Szkoda, że Wam tyle złomu podebrali, ale chociaż szybciej będziecie mogli Ich znowu skasować :E
  • ups co za nieszczęście !!!!

26.02.2013 23:25:35 GO ACDC Vat 02.03.2013 23:25:35 Dzielenie (I)

Masz racje Zamotany - pokazali ale jak się gra nieczysto

Też mi akcja - nie było na jej przygotowanie kilka a kilkanaście godzin - bo ponad 15 a i tak nie mogli nawet pozbierać jak należy - biedny Annunaki wiosłował kilkoma/ kilkonastoma ? reckami prawie przez dwie godziny - tak ze większość w okolicy zdążyła się połakomić

a dla Ciebie Zamot zabrakło? Zabrakło miejsca w ACS? czy złomu do podebrania?

nie ma to jak dobre lizusy
    Uzdrowiciel Dewianci Capella - po fuzji Andromeda
    Mow_mi_mamuska OCB - Fidis

........................................
    Marycha2-5 Insanes uni7 (przeszłość)
  • Oj dewiantki dewiantki, już trolujecie ?

Vat za szybko zmienił nick po soso, zanim GO zdołał ogarnąć zgłoszenie przekazania konta. Jutro spokojnie to wyjaśni. Podkulilibyście ogonki w końcu, płaczki jedne :)
  • hmmm to w końcu kto złomował Vat czy Sosos ?

bo skoro Vat za szybko zmienił nick a zmienił go już po ataku to .......................

chyba za głupia jestem ..................................

zabieram zatem swoje wiaderko i łopatkę i idę do swojej piaskownicy
    Uzdrowiciel Dewianci Capella - po fuzji Andromeda
    Mow_mi_mamuska OCB - Fidis

........................................
    Marycha2-5 Insanes uni7 (przeszłość)
  • WilQ napisał(a):

Oj dewiantki dewiantki, już trolujecie ?

Vat za szybko zmienił nick po soso, zanim GO zdołał ogarnąć zgłoszenie przekazania konta. Jutro spokojnie to wyjaśni. Podkulilibyście ogonki w końcu, płaczki jedne

Nie znasz sprawy to byś się nie wypowiadał....

Mimo wszystko - gratuluje ST.

//Edit
    Ponieważ ludzie zaczęli spamować mi na PW wyjaśniam iż blokada nie ma nic wspólnego z ST.

by Madzia

• WilQ napisał(a):

Oj dewiantki dewiantki, już trolujecie ?

Vat za szybko zmienił nick po soso, zanim GO zdołał ogarnąć zgłoszenie przekazania konta. Jutro spokojnie to wyjaśni. Podkulilibyście ogonki w końcu, płaczki jedne :)
    i kto tu troluje ? - poprostu winni sie tlumacza 8-)

ACDC napisał(a):

Nie znasz sprawy to byś się nie wypowiadał....

Mimo wszystko - gratuluje ST.

memory five - Siara i wszystko jasne XD

zeby nie bylo to tamto to again graty !
  • Szybcy jesteście, trzy największe pośmiewiska forum ST nekkar i nie tylko, zresztą samej gry również. Graty reakcji, błyskawiczna. Ale zmartwię was, RW było jak najbardziej czysto wykonane, a ACDC wie że znam dobrze sprawę, bo już z nim rozmawiałem na ircu. Kwestia wyjaśnienia jednej rzeczy jutro przez Vata i po kłopocie.

2:0 dla AFERY :*
  • Marycha2-5 napisał(a):

Też mi akcja - nie było na jej przygotowanie kilka a kilkanaście godzin - bo ponad 15 a i tak nie mogli nawet pozbierać jak należy - biedny Annunaki wiosłował kilkoma/ kilkonastoma ? reckami prawie przez dwie godziny - tak ze większość w okolicy zdążyła się połakomić

Hehehe. No nie przypuszczaliśmy, ze będziecie aż tak hojni :E
    My mieliśmy aż i tylko 15 godzin na zebranie recków w ilości jakiej chyba żaden sojusz nie jest w tej chwili w stanie zebrać. Poza tym udział SWATa był dla nas lekkim zaskoczeniem. Byliśmy przygotowani na Wiosne, loku + jakiś dodatek. I teraz nieudolność przy zbiórce PZ wypomina mi ktoś kogo sojusznicy posiadali nie tylko o wiele więcej czasu na zorganizowanie recków (bo to oni przeciez sprowokowali akcje), ale posiadali także inicjatywe. Przecież my wysyłaliśmy recki w ciemno, to WY decydowaliście w którą sekunde uderzacie, to WY mogliście dograć swój atak pod swoje recki. Nikt nie pomyślał tam, żeby zabezpieczyć się w razie "w" i posłać do akcji więcej śmieciar? Nie uzbieralibyście choćby tych 10-15k? Toż to połowa złomu. Tymczasem pomimo tak dużego PZta, zginęło nam raptem 7k smeicair, z czego ponoć nie wszystko wróciło do was. I to ty mi będziesz wypominał nieudolną zbiórke złomu?
    To w zasadzie dzięki WASZEJ nieudolności zbiórki złomu nam udało się wyjść praktycznie na zero. Dex mamy u nowo-przyjętego sojuszowego górnika, zresztą po 2 bańki na łeba to groszowe sprawy, loty raczej tanie, a blacha? Każdy ma tego pełne magazyny + wala sie tego po farmach. Po 20-30 baniek na głowe do odrobenia. Za tydzień nasze floty po tej bitwie "na minus" będą stały takie jak były.

Ban na Vacie niepotrzebny. To on był na koncie w czasie akcji. Nicka zmienił za szybko ze względu na akcje, bo liczył na glorie w Hall of Fame :P