Porozmawiajmy na temat UniFusion

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• @Art
      Co z przenosinami dla gospodarzy????
      graczom z exodusowych uni zmieniło pozycję planety w układzie i dostali przenosiny...
      Wybaczcie, ale to kpina jest i tyle. A my co? "Figa z makiem pocałujcie nas w cztery litery"???

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King
    • Avinashi napisał(a):

Ruda napisał(a):

@Avinashi pisano już, że nie otrzymają dodatkowych relokacji.
      owszem gracze pisali, a ja pytam @Arta, dlatego że taki podział graczy na "lepszych" i "gorszych" jest niesprawiedliwy...
      I tu sie nie zgodze z tym podzialem na "lepszych" i "gorszych". Jakos nie pamietam albo nie siedzialem tyle na forum co teraz i nie kojarze ale jak byla fuzja z Draco to czy gracze z Draco plakali, ze nie maja darmowych przenosin? I tak juz macie wiecej potencjalnych graczy do zlomowania a to chyba nie nasza wina, ze przyszlismy z Draco i Wasat i mamy te darmowe przenosiny? Wy mogliscie sobie wybrac lokalizacje planet a my trafilismy tam gdzie bylo miejsce. Komus sie nie podoba to ma darmowe przenosiny a to, ze GF zmienia sobie zasady dotyczace przenosin to juz chyba nie nasza wina...
    • @Truck driver ale ja nie mówię, że mają Wam zabrać, tylko, że powinni dostać też gracze z docelowych uni. I owszem jest podział na lepszych i gorszych, bo Wam koordy aż tak diametralnie się nie zmieniły.
      Inną sprawą jest fakt, że za zmianę pozycji w układzie przenosin być nie powinno, dlatego że zarówno temperatura jak i ilość pól pozostała niezmieniona.
      Jak była ostatniua fuzja, każdy dostał po 3 przenosiny i było sprawiedliwe. Teraz nagle dostają wyłącznie gracze z uni exodusowych i dostają ich praktycznie tyle ile planet bo sobie pozajmowali swoje pozycje w układach - sorry, ale to jest chamskie
      a @Art powinien ruszyć dupe i coś z tym zrobić. W końcu za coś ma płacone

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King
    • @Truck driver różnica polega na tym, że przy poprzedniej fuzji osoby przenoszące się dostawały maksymalnie 5 (albo 3) relokacji, a i to jeżeli przeniosło im planety minimalnie o ileśtam układów. Przy tej fuzji jest z kolei jakiś nieśmieszny żart - wystarczy, aby przeniosło Ci planetę z pozycji :11 na pozycję :10 w tym samym układzie i już dostaniesz relokację. A relokacji możesz dostać tyle ile masz planet. Więc co sprytniejszy gracz ma wszystkie możliwe relokacje za darmo, podczas gdy biedny gracz z Libry ma niechcianego sąsiada w układzie i jeszcze musi połacić za jakąkolwiek relokację
    • Avinashi napisał(a):

@Truck driver ale ja nie mówię, że mają Wam zabrać, tylko, że powinni dostać też gracze z docelowych uni. I owszem jest podział na lepszych i gorszych, bo Wam koordy aż tak diametralnie się nie zmieniły.
      Inną sprawą jest fakt, że za zmianę pozycji w układzie przenosin być nie powinno, dlatego że zarówno temperatura jak i ilość pól pozostała niezmieniona.
      Jak była ostatniua fuzja, każdy dostał po 3 przenosiny i było sprawiedliwe. Teraz nagle dostają wyłącznie gracze z uni exodusowych i dostają ich praktycznie tyle ile planet bo sobie pozajmowali swoje pozycje w układach - sorry, ale to jest chamskie
      Tak jak pisalem, GF ustala zasady a to, ze Art Was olewa to nie jest powod by zaistniala sytuacje nazywac podzialem na lepszych i gorszych. Macie jakis tam bonus z tego powodu w postaci promocji na przenosiny a przypominac chyba nikomu nie trzeba, ze nikt na sile sie na Libre nie pchal.

Starrk napisał(a):

@Truck driver różnica polega na tym, że przy poprzedniej fuzji osoby przenoszące się dostawały maksymalnie 5 (albo 3) relokacji, a i to jeżeli przeniosło im planety minimalnie o ileśtam układów. Przy tej fuzji jest z kolei jakiś nieśmieszny żart - wystarczy, aby przeniosło Ci planetę z pozycji :11 na pozycję :10 w tym samym układzie i już dostaniesz relokację. A relokacji możesz dostać tyle ile masz planet. Więc co sprytniejszy gracz ma wszystkie możliwe relokacje za darmo, podczas gdy biedny gracz z Libry ma niechcianego sąsiada w układzie i jeszcze musi połacić za jakąkolwiek relokację
      Floty macie na tyle duze, ze chyba przesadzasz piszac, ze jestescie biedni :P
    • tak tak
      polakowi nie dogodzisz.
      kazdy chciał fuzji, ale przyszło do fuzji to każdy płakał...
      pieprzenie o dupie marynie

Truck, a co ma flota do tego??
      To że grasz eko, albo masz nic nieznaczącą flotę to Twoja wina. Nie mówiąc o tym, że nie o flotach mówimy, a o przenosinach i podziale graczy. Skoro nie chcieliście do nas iść to pokasujcie konta i będzie spokój

@Art czekam na sensowną odpowiedź

S. King
    • Podam głupi przykład - na uni yakini miałem urlop bo nie gram tam praktycznie wcale. Wystarczyło, że kliknąłem uni docelowe na dzień przed fuzją i mam teraz na yildun 9 relokacji mimo, że kordy mi się praktycznie nie zmieniły (głównie zmieniło pozycje w układzie). I teraz jak się to ma do graczy gospodarzy z yildun?? A no tak, że oni muszą teraz wybulić hajs żeby znaleźć dogodną lokalizację podczas gdy ja mam te 9 relokacji i mogę sobie teraz wyliczanki robić do kogo by się tu przykleić. Dodam jeszcze, że yakini miało 8 gal a yildun ma 7 gal, podczas gdy libra przed/po fuzji 7/8. Tak więc na librze mam teraz 1 galaktykę nie osiedloną i muszę teraz zasuwać CAŁĄ galę do potencjalej ofiary :/
      Troszkę to niesprawiedliwe, ale @Art jak i reszta teamu ma na nas wywalone.
      tylko VICIA !!!
    • Avinashi napisał(a):

tak tak
      polakowi nie dogodzisz.
      kazdy chciał fuzji, ale przyszło do fuzji to każdy płakał...
      pieprzenie o dupie marynie

To że grasz eko, albo masz nic nieznaczącą flotę to Twoja wina. Nie mówiąc o tym, że nie o flotach mówimy, a o przenosinach i podziale graczy. Skoro nie chcieliście do nas iść to pokasujcie konta i będzie spokój

@Art czekam na sensowną odpowiedź
      @Avinashi czekac to sobie możesz:d Ja czekam dopiero tydzien i dalej ani widu ani slychu a juz widze ze poprzenosi mi ponad połowe planet bo moje układy zapchane pod kurek :) Ale co to kogo obchodzi? nie podoba sie kasuj konto wal sie na jape czy co tam sobie chcesz:P Poziom absurdu osiągnięty został juz dawno a jak chcesz konstuktywnej dyskusji to sobie pogadaj sam ze soba albo z Ciap bo nikt inny Ci nie odpowie:) Juz 30 x napisali ,, MUSZA BYC OFIARY" ,,NIC NIE DALO SIE ZROBIC" Ale jak byli pod sciana własnej nieudolnosci zmienic dalo sie wszystko począwszy od ilosci galaktyk po uni docelowe:) tak wiec jesli jeszcze ktos mysli że dostanie jakakolwiek odpowiedz/rekompensate/zwrot to puknijcie się w głowę napijcie sie piwa/herbaty czy czego tam chcecie grajcie albo kasujcie bo nikt dla was nic nie zrobi:) Zapomnijcie o zwrocie dopalaczy/geologów/surowców i co tam jeszcze traci XX graczy wisząc na przymusowych urlopach bo najpierw zrobiono partactwo w postaci UF bez poprawki wczesniejszego bubla Lobby i rozdzielania kont:) Mnie zostalo juz tylko chwilka dokladnie 5 dni i 14 h do przenosin i zdjecia obowiazkowego urlopu :D
      Personal best: 2660%
      ACS:17122,97%
    • Avinashi napisał(a):

To że grasz eko, albo masz nic nieznaczącą flotę to Twoja wina. Nie mówiąc o tym, że nie o flotach mówimy, a o przenosinach i podziale graczy.
      Nie znam sie za bardzo w temacie ale z tego co mi wiadomo to flociarze maja po kilka lotek i nie placza dzieki temu, ze musza placic za relokacje tylko kiedy chca to przerzucaja sobie swoje floty gdzie tylko im pasuje. A gornikowi wszystko jedno kogo bedzie mial w ukladzie. Aby tylko miec dobre rozlozenie pod fs-y i wsio wiec nie ogarniam o co ten lament z przenosinami.
    • Truck driver napisał(a):

Avinashi napisał(a):

To że grasz eko, albo masz nic nieznaczącą flotę to Twoja wina. Nie mówiąc o tym, że nie o flotach mówimy, a o przenosinach i podziale graczy.
      Nie znam sie za bardzo w temacie ale z tego co mi wiadomo to flociarze maja po kilka lotek i nie placza dzieki temu, ze musza placic za relokacje tylko kiedy chca to przerzucaja sobie swoje floty gdzie tylko im pasuje. A gornikowi wszystko jedno kogo bedzie mial w ukladzie. Aby tylko miec dobre rozlozenie pod fs-y i wsio wiec nie ogarniam o co ten lament z przenosinami.
      A relokacje dostali tylko górnicy?? Nie bądź śmieszny.
      tylko VICIA !!!
    • Truck driver napisał(a):

litek. napisał(a):

To raczej mnie skanują Ale co się to ma do relokacji??
      A ja Ciebie skanowalem a nie odwrotnie :D musialbym Ci pokazac pewna rozmowe na priv ale nie chce nikogo osmieszac :) za wczesnie, jeszcze tak dobrze sie nie znamy :P
      Ale to i tak w żadnym stopniu nie tyczy się relokacji dla gospodarzy. A powinny być przynajmniej po 3 dla gracza na każde uni docelowe!!
      tylko VICIA !!!
    • Bo miało być max 5 relokacji dla exodusa i było to zatwierdzone bez możliwości zmian a teraz jak ktoś ma 15 planet to może mieć 15 darmowych relokacji. I jak mówimy że jest TAK i kropka to niech nie zmieniają z dnia na dzień, a jak już to wszystkim. Myślę nawet, że niemiec nawet o wielu nieścisłoścach może nawet nie wiedzieć, ma to w nosie bo przecież mu wystarczy że jakiś niekompetentny polaczek mu powie "alles gut".
      tylko VICIA !!!