bardzo ładne obrazeczki zrob mi sygnature
u66 - [*]
Gemini - [*]
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez DarthSId ().
Madzia napisał(a):
Ta ostatnia mnie się nie podoba
No no przyjacielu, podniosłeś poziom jak mnie nie było i co teraz?
Muszę wrzucić swoje?
Żartuję! Wpadłam tylko na chwilę, rozwijaj się dalej, idziesz w dobrym kierunku! Ale ale.. pamiętaj, mieszaj style, zmieniaj je... nie usiądź na jednym, staraj się czerpać z każdego i wyprowadź swój indywidualny, pozro600.
Madzia napisał(a):
Ile lat? Ze 4 strzeliło
Cieszę się, że biegniecie w dobrym kierunku. Jeżeli chodzi o modele 3D, polecam w ciemno. Ciekawa przygoda i dużo można przełożyć na wektorową i odwrotnie, także śmiało! Tam to dopiero walka ze światłem i cieniem, a ile modelingu.. będzie zabawy. 3ds max i jazda, albo w PS'ie zacząć powoli i przejść na coś z modelingu i animacji. Szeroki wachlarz możliwości.
Ciebie też dobrze widzieć Podtrzymujesz mój krwią zdobywany.. ulubiony dział na forum.. Nie zabawię długo, bo życie życie jest nowelą.. raz przyjazną, a raz Zordon.. ale rozumiesz musiałam rzucić okiem, czy to już umarło śmiercią tragiczną, czy jeszcze zdycha
Ruda napisał(a):
Ajjj już myślałam że o nas zapomniałeś
Super!
Hermes napisał(a):
Masz do tego talent. Ja w 2D też swoje bazgram, ale wolę się nie chwalić. Rzeźbić wolę, bo też lekką ręką cuda mi wychodzą.
Btw. Najbardziej z Twoich prac podobają mi się mistyczne, przestrzenne pejzaże.
Guderian napisał(a):
O stary, z nudów wszedłem sobie w dział doglądając ostatnie farmingi nie spodziewając się niczego specjalnego... Niesamowity progres, aż się chce zacząć uczyć fotoszopki, ogromny szacunek.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().
Post był edytowany 4 razy, ostatnio przez DarthSId ().
Niektóre filtry były bardzo spoko, ale to w zależności w jakim stylu prace się wykonuje pamiętam ... zawsze chłopaki w collage dużo się tym bawili ale ciężko jest zrobić tym prace, która dały by ci efekt 10/10 w porównaniu co do klasycznych tagów DP ,czy glowingu.Mr.Riddler napisał(a):
Ja często używałem odwzorowania gradientu, czasami mozna fajny efekt kolorystyczny uzyskac jeśli się dobrze go użyję.
Praca z 2019 roku robi niesamowite wrażenie - świetna!!