Zawsze z przyjemnością tu zaglądam, widzac nowe posty
By By Sid
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Miło mi czytać to
Heh nawet nie wiedziałem że ktoś obserwuje moje (początki)
Bo co jak co ale to jedynie dobry wstępFollow me ! deviantart.com/darthu -
-
Siema,wpadłem coś wam zapodać.Większość to collaby
ft.spree
ft.spree
ft.9ss
ft.spree
ft.Ishi
ft.Ishi
Follow me ! deviantart.com/darthu -
Hej,dzięki za komentarze
wstawiam kilka nowych prac,część jest niedokończona... może się uda w przyzwoitym czasie je dokończyć
dorzucam coś świeżego
pierwsza z serii Adventure time na 2016 będzie ciekawie
-
To może jak już ktoś zagląda tutaj... wrzucę całkowicie nowe projekty
Kolejna scenka z odsłony Adventure time czyli hell gate
Oraz dorzucam kilka scen zrobionych ostatnio w MD3 ... Oprócz moich członków z drużyny z zagranicy, jesteście pierwsi , którzy to widzicie
Follow me ! deviantart.com/darthuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().
-
Zalozyles temat w 2012 roku i wtedy napisales, ze zajmujesz sie od 2 dni grafika. Dzis napisałeś, ze masz 'druzyne z zagranicy'. Widac zrobiles postepy przez te 4 lata Co to za druzyna ? To prace na jakis konkurs ?Jestem i mnie nie ma ^^
-
Jeśli chodzi o drużynę to jest to czysta zabawa hehe ale fakt z chłopakami ciśniemy ostatnio na potęgę na zagranicznych forach są trochę inne zasady niż na polskich dlatego tam siedzę szybciej się człowiek uczy
Prace w spoilerze. są czysto dla zabicia czasu, lecz ,już sig pierwszy ,to na półfinał turnieju i mam nadzieję że się uda wygrać i dojść do finału
PS: Polskie fora praktycznie nie istnieją w grafice a zwłaszcza w tagerskiej grafice.Follow me ! deviantart.com/darthuPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez DarthSId ().
-
Nom, bajka.
ja to z moim gimpusiem, to raczkuje nadal
oglądam te Twoje prace, i zastanawiam się ile czasu kosztuje choćby jedną z tych co są w spojler.
Brawo, mega.
Złóż CV do dream worka
-
Jeśli chodzi o ilość poświęconego czasu to zależy a to od umiejętności oraz postawionej sobie poprzeczki,w moim przypadku to są dopiero surowe prace i ja zazwyczaj robię coś takiego pod wykończenie do MP i wtedy dopiero mogę określić ten realny czas na poświęcenie danej pracy jedynie mogę podać jaki przybliżony czas Mały rozmiar od 30min do 9h max(dłużej niż 9h nigdy nie pracowałem,teraz waha się od 10min do 5h - Duży rozmiar do nawet 20h nigdy dłużej nie pracowałem.Ale tutaj piszemy już o gotowej pracy z budynkami,postaciami,efektami czy krajobrazem itd.
Jeśli chodzi o jakiś profesjonalizm... chłopaki siedzą po 30h do 3 tygodnie (są też speedy od 10min do 2h) ale to już jest na prawdę wysoka klasa.
A ci co robią już gotowe MD3 do 48h przy jednej pracy.Follow me ! deviantart.com/darthu -
ft.ben ft.morales
ft.Ben
siema to znów ja :DFollow me ! deviantart.com/darthuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().
-
to wam dorzucę coś na szybko wykonane kilka dni temu speed 50min na bitwę 1vs1
wiem różowe
-
-
eksperymentujesz z czymś nowym ? Fajny ten efekt 3d z ta rękąJestem i mnie nie ma ^^
-
Na razie nie styl stary/znany
Póki co przygotowuję się do czegoś większego,więcej niż 2h dłużej nic nie robię w ramach odpoczynkuFollow me ! deviantart.com/darthuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().
-
Super prace stary. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony twoimi umiejętnościami. Tak trzymaj czekam na następne.DEIMOS OFFLIBRA ON: TOP 2LIBRA ON: TOP 1 EKO
-
Ostatnia praca w małym rozmiarze (jak na razie) sig na finał turnieju
Teraz jakiś czas będzie kilka tapet i trochę mniejszych prac... więc pewnie będzie trochę ciekawiej niż ostatnio.
Follow me ! deviantart.com/darthuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().
-
yoł dawno mnie nie było a tutaj widzę zmiany ogromne hahah ohh ten niemiecki no dobra mnie nie było,pozmieniało się a ja nie siedziałem bezczynnie trochę się mi tych prac nazbierało a już mam następną ogromną kolejkę prac i tak leci czas Także też dużo czasu poświęcam na koncepcje ! MOŻE od nich rozpocznę (koncepcje to coś takiego jak czysty pomysł,czasami w B&W a czasami w kolorze bez detali,jedynie sam pomysł przelany na czysty papier oczywiście w przypadku MP). Ostatnio też trochę mogę pokazać speedartów,wiele osób jest zainteresowanych jak coś takiego powstaje, więc i też nawet jestem zmuszony by pokazać odrobinę swojej techniki xD Teraz zwłaszcza w tych ostatnich pracach z glow jest ogromne zainteresowanie.
Bardzo fajne prace i chociaż mam słabość do kolorów to jakoś najbardziej mi się ta pierwsza podoba
Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl
moją ogejmową encyklopedią jest ciap! -
+STEPY
joł joł siema długo mnie znów nie było więc prezentuję ostatnie prace które wykonałem wspólnie z innymi grafikami.Niestety tym razem nie mam solówki :D
Możecie śledzić moje poczynania na dA,niedługo będą nowe prace "solowe" !Follow me ! deviantart.com/darthu -
Naprawdę z przyjemnością oglądam Twoje prace. I te solowe i te zespołowe.
Fajnie widać na przestrzeni czasu jak się rozwijasz. Czekam na następne! -
też takie faje wyzwanie na zamówienie,główne efekty dopiero za tydzień
smoki napisał(a):
Naprawdę z przyjemnością oglądam Twoje prace. I te solowe i te zespołowe.
Fajnie widać na przestrzeni czasu jak się rozwijasz. Czekam na następne!
-
siema ! Wraca sezon na arts !
ostatnia praca w dużym rozmiarze na moim dA and have fun darthu.deviantart.com/art/The-Dark-Knight-Rises-685075921Follow me ! deviantart.com/darthu -
-
no i coś takiego jeszcze
będzie coś jeszcze wspólnie z antonimFollow me ! deviantart.com/darthuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().
-
NO SIEMA na wstępie mówię że odbyła się mega przerwa co też nie zasypię was moim art ale też nie miałem takiej przerwy w nauce nad programem/programami lecz bardziej nad sypaniem moich art podszedłem to tematu bardziej technicznie i skupiłem się nad jakimś story niż po prostu robić lvl bez celu hihi Także zdecydowałem się na tapetę w moim stylu (moim trochę innym już stylu). Uwagę skupiam na mocniejszych kolorach i na wyrazisty ale nie do bólu detal.Zaś gdy zrobiłem sobie tę przerwę - techniczną przerwę rozpocząłem serię na lava bitch dzisiaj robię kontynuację tych prac już trochę mocniejszych bardziej odważnych w kolorze No i mam kilka randomów have funnnn
To będzie cud jeśli zobaczycie jeszcze kiedyś u mnie mały rozmiar (tag) obecnie lava bitch 3 która niedługo będzie ukazana zamyka ten rozdział na dobre (chyba).
1
Lava bitch
Follow me ! deviantart.com/darthu
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 9
9 gości