By By Sid
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
Już wcześniej była krajana ale się nie udało
Dlatego teraz spróbowałem jeszcze raz... Nie lubię się poddawać i gdy mi cos nie wychodzi a w zasadzie potrafię dobrze wykonać
Dzięki za komentFollow me ! deviantart.com/darthu -
-
-
Nie moje wymiary,nie pod mój styl.
Z resztą jakbym coś zrobił to konkurs by nie miał sensu
Niech inni się cieszą że mogą wygrać rangę,ja nie grał w ogame więc mi to nie jest potrzebne.Follow me ! deviantart.com/darthuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().
-
-
-
-
-
-
-
-
Dwie ostatnie, wilki i miasteczko, wpadają w oko. Świetna robota, ciśnij dalej...!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli pomogłem, daj lajka
--------------------------------------------------------------------------------------------------- -
-
Sid, to Ty jeszcze żyjesz??
Ja juz nawet nie wiem co mam pisać człowieku bo do PSa i gimpa z 3 lata nie zaglądałem, ale progress konkretny. Jeszcze nie tak dawno byliśmy na tym samym poziomie, nie tak dawno bo pare lat temu. Po sporej przerwie wróciłem do ogame, to pomyślałem, ze zajrze do działu, który pamięta lata świetności polskiego ogejma. Kiedyś to conajmniej z 5 tematów tutaj było non stop obleganych, a codziennie pojawiały sie jakieś prace. Jako jedni z niewielu, razem z Madzia w sumie staraliśmy sie rozwinąć pojęcie grafiki na tym forum.
Może sam wróce do tego? Jak masz czas i chęci wprowadzić mnie w nowości photoshopa czy czegoś tam innego to podaj mi swojego facebooka na pw bo z GG juz nie korzystam, a chętnie bym się czegoś od nowa nauczył, bo teraz to ja chyba nawet nie wiem jak prostą sygnaturke zrobić
Bez odbioru, stary Four.
Ponad 50 ST w dorobku & Minionki są spoko -
Jak chcesz robić pocisk,to nie ograniczaj się do polskich forów graficznych inaczej się niczego nie nauczysz...
Wpadaj na Tagfreak,piszę tutaj,bo na graffice.pl by mi już pocisnęli zwłaszcza jeden MOD zaraz by coś podłapał heheFollow me ! deviantart.com/darthu -
-
-
-
-
hej dzięki za komentarz
Jakieś braki jeszcze posiadam ale mam nadzieję że niedługo je zniweluje
ogólnie jakoś zapomniałem o mojej galerii i tak właśnie się trochę tego skumulowałoFollow me ! deviantart.com/darthu -
ft.maagg
ft.lance
ft.jokerprojects
ft.maroon5
Link do dA darthu.deviantart.com/art/Mini…PSD-form-Darthu-584547068
Wpadłem trochę wcześniej
Follow me ! deviantart.com/darthu -
-
Dzięki miło mi czytać takie posty trochę się już tych prac uzbierało przez ten 2015
Zapraszam do komentowania i udzielania rad zawsze nagradzam to jakimś pozytywnym aspektem w grafice
Tym razem udostępniłem PSD dla chętnych na moim porofilu dA !Follow me ! deviantart.com/darthu -
-
ft.jellie
Uuu ale tutaj cichutko
teraz lecimy mocno w LP... przynajmniej ten 2016 rok
Follow me ! deviantart.com/darthu -
pieknie , mistrzu.
nic nie pisze , bo mi palce do pisania odjęło.
pozdraiwm -
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość