By By Sid
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Kolorystycznie super, całościowo ogólnie też, niemniej jednak ten w kombinezonie trochę zbyt rozmazany przez co odstaje od reszty lekko., jakby w ogóle z nią nie współgrał.
A przy okazji, nie lubię różowego. Zrób coś z zielonym i niebieskim!
Best Uni: Xalynth - Bonnie, Ursa - Madzia - Off 2012r.
Best Sojusze: [GEN], [N-A], [SMURFS], [BlackSheeps], [JEDI], [YAKOOZA], [Black-Moon]
Uni JaJnic - On - top 8 - Obsesja [BDSM] - najgorsze uni..
Uni Norma - Off - top 32 - dramat [DZBANY] -
Wprawdzie w ogóle się na tym nie znam, ale kolorki super i mi się bardzo podoba
Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl
moją ogejmową encyklopedią jest ciap! -
Madzia napisał(a):
Kolorystycznie super, całościowo ogólnie też, niemniej jednak ten w kombinezonie trochę zbyt rozmazany przez co odstaje od reszty lekko., jakby w ogóle z nią nie współgrał.
A przy okazji, nie lubię różowego. Zrób coś z zielonym i niebieskim!Follow me ! deviantart.com/darthu -
-
bo tu nie chodzi o cashFollow me ! deviantart.com/darthuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().
-
-
DarthSId napisał(a):
było zielono ale pomyślałem że tak będzie lepiej
I zielone wyglądałoby lepiej!
DarthSId napisał(a):
bo tu nie chodzi o cash
To jest bardzo dobre. Ładnie wkomponowane. Texturki chciałabym zobaczyć.
A tutaj znowu nie wiem, cóż mam myśleć. Pierwsza grafika wygląda dobrze, niemniej jednak drugiej brakuje tego czegoś.
Best Sojusze: [GEN], [N-A], [SMURFS], [BlackSheeps], [JEDI], [YAKOOZA], [Black-Moon]
Bo na tą ostatnią pomysłu nie miałem !
mogę ci pokazać z usta TABBOO stepy
chcesz ?
bo wiele osób myśli że sygnatury to coś ciężkiego haha
Follow me ! deviantart.com/darthuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().
-
-
-
-
Taka pospolita ta modelka też mi się za bardzo nie podoba ale kto jest idealnyFollow me ! deviantart.com/darthu
-
-
-
DarthSId napisał(a):
tatuś przynosi zielone dla MMMM
Kompozycja mi nie pasuje, modelka odstaje od reszty i całość się nie wtopiła należycie.
DarthSId napisał(a):
ej no cisza ?
Lepiej, szczególnie kolorystycznie. Mrocznie, czerwień pasuje do całości, brakuje mi rozmieszczenia świateł ewentualnie. Ten c4d, który wchodzi na postać też jest niepotrzebny, można by go było usunąć. Niemniej jednak dużo lepiej niż poprzednio.
Fajne mecha, bardzo ładnie wtopione i kolorystycznie ustawione. Praca efektywna i lekko dynamiczna, podoba mi się.
P.S.
Modelka w zielonej może i nie w moim guście, ale nie to w pracy mi przeszkadzało.
Moja osobista modelka ładnie wygląda kitlu, najlepiej samym.
Indestructible napisał(a):
Hm, a to mi się zupełnie nie podoba. :X Jakieś takie.. bez wyrazu. Święta, święta - może uda Ci się coś świątecznego zrobić?
Madzia napisał(a):
Cytat za "DarthSId"
Madzia napisał(a):
tatuś przynosi zielone dla MMMM
Madzia napisał(a):
Kompozycja mi nie pasuje, modelka odstaje od reszty i całość się nie wtopiła należycie.
Madzia napisał(a):
Cytat za "DarthSId"
ej no cisza ?
Madzia napisał(a):
Lepiej, szczególnie kolorystycznie. Mrocznie, czerwień pasuje do całości, brakuje mi rozmieszczenia świateł ewentualnie. Ten c4d, który wchodzi na postać też jest niepotrzebny, można by go było usunąć. Niemniej jednak dużo lepiej niż poprzednio.
Madzia napisał(a):
Cytat za "DarthSId"
Madzia napisał(a):
Fajne mecha, bardzo ładnie wtopione i kolorystycznie ustawione. Praca efektywna i lekko dynamiczna, podoba mi się.
Madzia napisał(a):
P.S.
Modelka w zielonej może i nie w moim guście, ale nie to w pracy mi przeszkadzało.
Moja osobista modelka ładnie wygląda kitlu, najlepiej samym.
Modelka jest do kitu kompo wyszło fajne tylko mniej lightów miałem dać a ja zaszalałem haha
w sumie ona z paczki renderów i koleś już taką mi dał masakra a mi się przerabiać nie chciałoFollow me ! deviantart.com/darthu -
-
-
-
-
Ja z typografi leżę
collab z constFollow me ! deviantart.com/darthuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().
-
-
-
Dlaczego gdziekolwiek założę galerię to same babki oceniają a chłopa jak na palcach można policzyćFollow me ! deviantart.com/darthu -
-
-
jak kto woli ja jestem tego przekonania że w życiu trzeba wszystkiego spróbowaćFollow me ! deviantart.com/darthu -
-
Hej!
Zdecydowanie, jak dla mnie, druga praca lepsza. I kolorystycznie i jeśli chodzi o wtopienie renderu, bo jak mniemam postać jest renderem?
Przy drugiej to rozmycie przy stopach daje świetny efekt, mimo, że mi ta czerwień jakoś nie współgra.
Generalnie poziom trzymasz, widać postępy i czekam na więcej.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość