By By Sid
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
A na co ty chcesz głosować jak nie startuję hehe naucz się krytyki,bo obniżasz poziom i skuć to minimum do zera,bo szkoda słów na ciebie
Follow me ! deviantart.com/darthu -
-
Rzadko odnoszę się do elementów mniej ważnych, no ale te maziaje po lewej i prawej mi się podobają. Co do postaci, to fakt - fail.
Lwica jest boska :) -
-
-
-
wektory średnio mi się podobają, ale praca druga jest ładna, przejrzysta, ciekawie dobrane kolory i ładnie zestawione świetliki, c4d.
Best Uni: Xalynth - Bonnie, Ursa - Madzia - Off 2012r.
Best Sojusze: [GEN], [N-A], [SMURFS], [BlackSheeps], [JEDI], [YAKOOZA], [Black-Moon]
Uni JaJnic - On - top 8 - Obsesja [BDSM] - najgorsze uni..
Uni Norma - Off - top 32 - dramat [DZBANY] -
również jestem tego samego zdania co Madzia, 2 praca fajna i przyjemnie sie na nia patrzy, a wszystko robia te kolory i swiatlo..
Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,
kładąc futerał przy tomach Norwida.
-
nowy tag jestem bardzo zadowolony ten styl wyrobiłem sobie 2 dni temu a już bardzo mi się przypodobałFollow me ! deviantart.com/darthu -
-
-
DarthSId napisał(a):
Co słabo z aktywnością
Zostaw smudge, nie wychodzi Ci to, a do tego smudge to wyżdza szkoła jazdy
Ponad 50 ST w dorobku & Minionki są spoko -
Ja bym tego nie nazwał smudge może lekko ale mi o smugde nie chodzi wgl wtopienie sami i rozmazanie o to mi działczyło plus praca nad kolorkamiFollow me ! deviantart.com/darthu
-
-
Dziwne to Redner kolorystycznie i statycznie psuje efekt dynamicznej całości i śmiesznie wygląda
Nie podoba mi się. Wcześniejsza praca była o wiele, wiele lepsza
Best Sojusze: [GEN], [N-A], [SMURFS], [BlackSheeps], [JEDI], [YAKOOZA], [Black-Moon]
-
Trochę zbyt jasne jak dla mnie, ręce niepotrzebnie niebieskie nie podoba mi się takie wtopienie. Nietrafione światło.
Zdecydowanie podoba mi się lepiej ta praca:
Robię coraz głębszy smudge za miesiąc będzie bomba następna praca nie będzie nic gorsza ale to jest moja dziedzina to mi się podoba no cóż
a te ręce niebieskie bo już taki stock z liveFollow me ! deviantart.com/darthuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez DarthSId ().
-
No chyba, że tak w takim wypadku czekam na kolejną pracę
Poza tym zrobiłbyś coś na konkursy
Mniejsza, odnośnie ogółu - jak już robisz smudge to balansuj światło bo raz jest za mało, raz zbyt dużo
Nowy sig !!
========================
Zapraszam was na nasze forum graficzne strona przechodzi remont generalny szukamy nowych twarzy,u nas możecie się dużo nauczyć jesteśmy dla pomocy przy początkach za tydzień pojawią się u nas zagraniczne twarzy z innych forach graficznych służąc pomocą ale bez amatorów strona nie będzie działała tak jak należy chcemy nauczać nowych ludzi nowych rzeczy przedstawcie się u nas na forum i wklejcie parę amatorskich prac my wam pomożemy
link gfx.com.pl/forum.php?action=index
=========================
Nowa dostawa awków jak ktoś bierze jakiś to piszcie do mnie lub tutaj
=============
aktualizacja po długiej przerwie
===========
A to ja
Follow me ! deviantart.com/darthu -
Posty łącze, co do prac ostatnia sygnaturka nawet spoko, może ciut za jasna miejscami, już sam fakt białego tła + światło razi
Co do avka, nieco niewyraźny wyszedł, jadłeś rutinoscorbin? Napis mi się podoba mimo, że jest mało widoczny
Co do tych wyżej z messim - obie mi się w ogóle nie podobają.
Avatary świetnie zrobione kolorystycznie
To śpiewające, z lewej brzydko się wkomponowało i popsuło cały efekt.
Zdjęcie zrobiłem z odwróconej kamerki 3.0M a tak to mam 5,0M jak na LG P700 to aparat jest bardzo dobry hehe niedługo zrobię lepsze to też ocenisz heheFollow me ! deviantart.com/darthu
-
-
Prace bardzo ładne. Powiem więcej: lepsze niż te, które oglądałem na początku.
Najbardziej podoba mi się pierwsza i czwarta, reszta jakoś tak nie za bardzo, aczkolwiek chwali Ci się za kolory. -
-
3 i ostatnia najlepsze
Co do reszty, smudge nijakie i znowu paćki!
Co Wy oboje z tymi paćkami to ja nie wiem.
Podobają mi się gry światłami.
Czekam na next.
P.S. Może machniemy jakiś sotw zamiast pojedynków? Albo kij, możemy kilka bitew zrobić.
-
-
Aleś krzywy i niewyraźny
Ten pierwszy, mimo różu, fajny, reszta pixele widać, słabo!
Uni Norma - Off - top 32 - dramat [DZBANY]
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 5
5 gości