Mroczny [TRIADA] vs Nyah - 85405,85% - THE WORLD'S TOP 1 SOLO
-
-
Gratulacje Mroczny rekordowego starcia z taką flotą już dawno powinieneś być top1 przetapiaj na nowe zabawki i do kolejnego rekordowego starcia a obrońcy powodzenia w realu :D:D
-
Gratulacje % top ... Twoje konto musi obsługiwać chyba kwantowy komp .
-
gratulacje, taki rekord ciezko bedzie zlamac:), przynajmniej na pl
dziwne rzeczy sie dzialy z kontem obroncy, ban za dzielenie, roszady personalne, coz, poszedl na przemial, wiecej sie bawic nie beda
jezeli w trakcie prosby o pozyczke smieciarki konika juz lecialy to zlom oczywiscie jak najbardziej nalezy do konika, bez wahania zatrzymalbym zebrane surowce -
zealot napisał(a):
Thrall nic nie wiesz nie wypowiadaj się brak wiedzy a chęć jej opisania czegoś o czym się nie ma pojęcia to jest coś pięknego Graty jeszcze raz Mroczny
Zastosuj się do swoich słów i nie spamuj tyle. Nigdzie nie napisałem że ten RW to wałek. Napisałem po prostu co działo się z kontem i flotą przez ostatnie kilka dni i tyle.
Graty jeszcze raz Mroczny. -
Bardzo fajny % W w końcu odpowiedni dla takich flot jakie są na naszym uni a nie farmionka po 1k wrzucane.
Tylko jakoś mnie nie dziwi że padło to konto ...cały czas dziwne przetasowania z sojuszu do sojuszu po za sojusz...
w końcu padło, ale musiało paść skoro od dłuższego czasu nie miało przyrostów. Prywatnie obstawiałem The One że klepnie...
Widzę jednak że nie tylko ja to zauważyłem ...Top 1 ACS takie trochę dziwne i Top 1 solo również
Jeszcze raz gratz. Mając recki w ruchu lecące na PZ raczej bym złomu nie zwrócił i to tyle, wiadomo że takie rzeczy organizuje sie wcześniejPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Bigot ().
-
Ładny procent wyszedł, bardzo ładny. Top 1 ogame.... ;d
gratki
teraz wystarczy czekać na top 1 ogame ACS
tyle jest możliwości
Ładnie by wyglądało starcie Mroczny vs TheOne nie musi być w tej kolejności ;d -
gratulacje - faktycznie chyba Ci sie należało
procent robi wrażenie - wiec brawa
“Beware the quiet man...
For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
And when they finally rest… he strikes.”
W jedności siła PN
-
HOHOH Piekne Rw I nawet z jakims zyskiem Wielkie gratulacje Mroczny Teraz czekamy na jakies 100k%
Ps, z takim Mrocznym to spokojnie mozemy sie laczyc z innymi ogame z innych kraji
Obroncy zapewne powodzenia w Realu -
Bigot napisał(a):
Bardzo fajny % W w końcu odpowiedni dla takich flot jakie są na naszym uni a nie farmionka po 1k wrzucane.
Tylko jakoś mnie nie dziwi że padło to konto ...cały czas dziwne przetasowania z sojuszu do sojuszu po za sojusz...
w końcu padło, ale musiało paść skoro od dłuższego czasu nie miało przyrostów. Prywatnie obstawiałem The One że klepnie...
Widzę jednak że nie tylko ja to zauważyłem ...Top 1 ACS takie trochę dziwne i Top 1 solo również
Jeszcze raz gratz. Mając recki w ruchu lecące na PZ raczej bym złomu nie zwrócił i to tyle, wiadomo że takie rzeczy organizuje sie wcześniej
haha dobry jesteś z tym tekstem o reckach haha, ale mnie rozbawiłeś ahahhahah to co miał napisać do obrońcy, że organizuje recki, więc dobrze by było jak by flotę zostawił? hahafreelove / Black Igor = turbo multi konto
ZŁOMIARZ z ZAWODU
U24
U64
GEMINI
MIZAR
NEKKAR
ponad 200 ST
-
skoro sie gra w to juz tyle lat, to nie wypada sie nie wpisac pod najwiekszym ST na swiecie
brakowało Ci Mroczny takiego spektakularnego starcia, no i teraz juz nie brakuje zasłuzyles i szczere gratulacje Ci sie naleza
p.s. szkoda tylko ze zawsze przy okazji tak wielkich bitew musza byc jakies kontrowersje i niejasnosci, ale mam nadzieje ze po prostu obronca zlamil -
freelove napisał(a):
Bigot napisał(a):
Jeszcze raz gratz. Mając recki w ruchu lecące na PZ raczej bym złomu nie zwrócił i to tyle, wiadomo że takie rzeczy organizuje sie wcześniej
haha dobry jesteś z tym tekstem o reckach haha, ale mnie rozbawiłeś ahahhahah to co miał napisać do obrońcy, że organizuje recki, więc dobrze by było jak by flotę zostawił? haha
Rozbawiłeś mnie nie umiejętnością czytania. A czy ja pisałem o obrońcy ??
Wyraźnie napisałem że odnosi się do ruchu recków Konia, które już leciały na to pz
Widać że prszyszedles polizać pupcie mrocznemu a nie zapoznales sie z kulisami akcji.
Trochę w tę grę grałem i parę razy złom zakosiłem nawet całyPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Bigot ().
-
To jest porostu masakra szkoda że flota golda tak padła pewnie teraz w piekle się przewraca lecz kto wie może wróci z zaświatów na rewanżyk:D Mroczny graty takie stracie to jest okazja do rocznego picia bez okazji:D
-
Bigot napisał(a):
Quoted from "freelove"
Quoted from "Bigot"
haha dobry jesteś z tym tekstem o reckach haha, ale mnie rozbawiłeś ahahhahah to co miał napisać do obrońcy, że organizuje recki, więc dobrze by było jak by flotę zostawił? haha
Wyraźnie napisałem że odnosi się do ruchu recków Konia, które już leciały na to pz
Widać że prszyszedles polizać pupcie mrocznemu a nie zapoznales sie z kulisami akcji.
A że miałem jedynie gg do jednej osoby z DP z nią na szybko ustalałem szczegóły myśląc ze ona konsultuje to z sojusznikami. I właśnie tu pojawiły się niedomówienia.
I Twoim najlepszym Eco będą sąsiedziKsięga Mroku roz.XII
Od:Vekk - tak szczerze to wole lucyfera w układzie niż ciebie w jednej gali...tak jakoś spokojniej śpięPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez MrocznyZew ().
-
Ohoho, ale sie narobilo :). W koncu starcie 2 z najwiekszych flot na uni. Skoro % tak wysoki, to ten rekord top ogame moze sie jeszcze kilka razy zmieniac ^^. Gratuluje rekordu .
start: marzec 2005, uni6, sojusz NoMercy. Od: 29 maj 2018, uni68, sojusz P N -
ogladam czesto twoje St ale nigdy nie dawalem kometarzy jednak tu juz nie da sie nie skometowc superancko jestes wart tego ST . nie znam cie ale pozdrawiam
-
Bigot napisał(a):
wiadomo że takie rzeczy organizuje sie wcześniej
Nie muszę nikomu lizać dupy, bo sam sporo potrafię, a to ,że zbudował taką flotę jest godne pochwały, bo ja nie miał bym tyle chęci i pasji by tyle lat grać aktywnie.freelove / Black Igor = turbo multi konto
ZŁOMIARZ z ZAWODU
U24
U64
GEMINI
MIZAR
NEKKAR
ponad 200 ST
-
gratulacje ładnego procenciku, do tego rekordzik światowy, nic tylko pozazdrościć tego jak również latajek
też takie bym chciała
a złodzieja złomu zezłomujcie -
wooow
taki procent to juz powala na kolana,szybciej niz butelczyna wytrawnej whisky
wiec agresorowi wlasnie takowa butelczyne jako nagrode,obroncy szo jezeli jeszcze bedzie sie mu chcialo...
oszustka zbieajacego- jezeli sie sprawa nie wyjasni - spakowac na deser w rekiny -
Graty mroczny.... % spory i myślę, że nie ma co przesadzać, że to apogeum .. Spadła duża flota, to i duży % musi być, a latają jeszcze większe floty, więc i te % będą większe.
Szkoda, że z tym złomem nie do końca wszystko dograne ... ale o tym już pisałem wczoraj na ircu.
Wielkie gratki jeszcze raz, szybkiego przetopu ... omijania moich kordów - nie słuchania mitów :P:P:P i kolejnych udanych RW .
Obrońcy nie znam, nie miałem okazji poznać, ani mieć kontaktu - szoo .. mimo wszystko, choć łatwe to nie będzie ..... -
Gratulacje Mroczny! Teraz lutuj panów PRO z AMD2FAST4U
-
A mnie zastanawia pare spraw jeżeli name obroncy Nyah to ten sam gracz co na ele i fornaax (w co raczej nie wątpie) bliski niegdyś i dalej mój znajomy o innych name Tollen itp jeszcze jakies
to o ile mnie nie myli zawsze słyszałem widziałem w wielu st pozdrowienia dla mrocznego i takie tam bliskie znajomosci co też podkreślane było ze sie chłopaki bardzo dobrze znają
a teraz bardzo ładne starcie na bardzo ładny % i bardzo niedaleki lot widzę i takie name ? nie oskarżam tu nikogo o ustawke choć obrońca nie grzeszył nigdy czystością)
ale jak by można było mi wyjaśnić te kilka dopatrzeń bez zbędnych zgłaszań postów i wymiany zbędnych zdań byłbym bardzo wdzięczny
Mroczny zawsze był dla mnie bardzo dobrym graczem z podziwem patrzyłem na te jego steki ale tu nie bd ukrywał coś mi śmierdzi
No a jak moje obawy są zbędne to wielkie gratulacje -
Pffff.....% gigantyczny ale nie ma co się ślinić .
Owszem,starcie życia (na razie ),rekord światowy,no i zysk nie mały. Tyle lat klepania dosłownie "zaprocentowało" .
Nie mniej jednak,nie podnieca mnie to,bo myślę,a raczej jestem pewien,że padną jeszcze większe %. Może nie solo,ale kilka starć acs będzie niewątpliwie większych. To dopiero była taka oficjalna próbka tego,jaki potencjał ma tak naprawdę to uni .
Mimo wszystko,wielki szacunek się należy . -
MrocznyZew napisał(a):
Bigot napisał(a):
Quoted from "Bigot"
A że miałem jedynie gg do jednej osoby z DP z nią na szybko ustalałem szczegóły myśląc ze ona konsultuje to z sojusznikami. I właśnie tu pojawiły się niedomówienia.
Konik DP, Bigot tez DP jakbys nie zauwazył. A to czy wy żeście w końcu doszli do porozumienia to nie moja sprawa. Tylko chodziło że nie powinienes miec pretensji o to ze ktos ci złomu by nie zwrócił i każdy kto chodz troche ma pojęcie o grze przyzna racje. A koniu miał do ciebie pretensje/żal o RW z Leniwcem. Ustalenia z osoba 3 to inna sprawa.
freelove napisał(a):
Cytat za "Bigot"
wiadomo że takie rzeczy organizuje sie wcześniej
czytanie ze zrozumienie akurat dobrze mam opanowane i odniosłem się do tego fragmentu.
Nie muszę nikomu lizać dupy, bo sam sporo potrafię, a to ,że zbudował taką flotę jest godne pochwały, bo ja nie miał bym tyle chęci i pasji by tyle lat grać aktywnie.
Teraz sugerujesz że nie miałem floty... a widzisz w 2009 roku mialem dość sporą flotę. Teraz też jak będę miał ochotę to ja postawie.
Nadal uważam ze top 1 acs pl jak i obecne top 1 solo pl są dość dziwne i wasze posty niczego nie zmienią. Dodam tylko żeby Ci humor się poprawił Top 1 acs bardziej niż solówkaPost był edytowany 7 razy, ostatnio przez Bigot ().
-
Nie no co tu pisać, wiedziałem że mroczny to wariat, ale że aż taki?
Gratulacje, za procent masakryczny, największa solówka na świecie, normalnie MASAKRA, ileż to czasu musiałeś poświęcić żeby coś takiego osiągnąć.
Gratulacje wytrwałości, w klepaniu floty i złomowaniu, wszystkiego co sie dało, aby swą flote powiększać i doprowadzić ją do takiego stanu jaki jest w tej chwili.
Co do obrońcy, no cóż, tyle lat gry a tu mrok ogarnął jego konto, nie pozostaje mu nic innego, jak w końcu powrócić do reala.
Więc SzO nie życzę.
UNI 66 - top 100 -
Wielkie Gratulacje za PROCENTY ... aczkolwiek z taktycznego punktu widzenia finezji w samym starciu nie było żadnej.
Jedna - duża flota mniej na tym uni
Next musi 100-ka pęknąć -
Nie wypada sie nie wpisac w takim starciu.
Mroczny gratuluje %, na dlugo zostanie zapamietany
Pokonanemu lizaka -
Więc masz tu Nayah 100% Stylu !! Jak sie robi St !!
Gratsy Agresorowi widziałem rw w conwerku bo mi kolega z u65 wysłał na pw
Wielki Nayah na kolanach -
Dzisiaj, 14:57
przez Bizon.
A mnie zastanawia pare spraw jeżeli name obroncy Nyah to ten sam gracz co na ele i fornaax (w co raczej nie wątpie) bliski niegdyś i dalej mój znajomy o innych name Tollen itp jeszcze jakies
to o ile mnie nie myli zawsze słyszałem widziałem w wielu st pozdrowienia dla mrocznego i takie tam bliskie znajomosci co też podkreślane było ze sie chłopaki bardzo dobrze znają
a teraz bardzo ładne starcie na bardzo ładny % i bardzo niedaleki lot widzę i takie name ? nie oskarżam tu nikogo o ustawke choć obrońca nie grzeszył nigdy czystością)
ale jak by można było mi wyjaśnić te kilka dopatrzeń bez zbędnych zgłaszań postów i wymiany zbędnych zdań byłbym bardzo wdzięczny
Mroczny zawsze był dla mnie bardzo dobrym graczem z podziwem patrzyłem na te jego steki ale tu nie bd ukrywał coś mi śmierdzi
No a jak moje obawy są zbędne to wielkie gratulacje
a mi sie obiło o uszy że na koncie nie grał nyah tylko poprzedni własciciel pędzacy mustang , który wrócił na własciwe konto z konta prosiaczek.
Zreszta kto tam wie ilu graczy grało na tym koncie gdyż nicki zmienialy sie co chwilę a na pregierzu wisiało za dzielenie
30.03.2012 20:31:48 GM b4el Nyah 09.04.2012 20:31:48 Dzielenie (I)
Co do pozdrowień to mroczny pozdrawia sie z wieloma osobami i na przykład widze że tu w ST dał dedy who_i_am a przeciez go niedawno zezlomował
Podobnie kilkakrotnie złomowal Arna de gotie na u 5 a mimo to wpisuja sobie sie w ST. No cóz to wszystko musiały być przekręty.
Wiec to pewno też była ustawka i push. O ile pamietam tollen i Mroczny grali przeciwko sobie na u 5 i jakos zawsze kulturalnie sie do siebie odnosili mimo że mroczny równiez polował na tollena i kontrował go.
board.ogame.pl/board790-z-ycia…p-vs-brabus-petro-695-73/
Czytam te chore insynuacje zazdrośników i aż mnie mdli. Nie dość że mroczny dostał namiary na flotę od dwóch osób a nie sam na nia trafił w czasie skanowania co potwierdzili (no chyba że ten kryształ i shade we wszystko są zamieszani ) to jeszcze jest taką lamą że przed ustawką nie załatwił sobie recków tylko leciał na przeszło 4 miliardy strat a dopiero potem szukał u ludzi.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez obserwator333 ().
-
Gruby procent niema co.....
ale...
nick Nyach kojarzy się raczej z oszustwami banami itp tym bardziej że na electra gra aktywnie(jeżeli to ciągle on) a tu niby złom... więc wiele głupich myśli nachodzi do głowy
ale ja nic nie wiem...
Jeszcze raz graty
Nyach jeżeli to on i ma chęć SzoNie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0