Mroczny [TRIADA] vs Nyah - 85405,85% - THE WORLD'S TOP 1 SOLO

• Gratuluje, procent robi wrażenie i nawet jakiś tam zysk z tego jest ]:-D
    Pewnie niedługo padnie większy :E
    Podziwiam tych co przy każdym starciu węszą ustawkę np Bigot, zżerają ich zazdrość i nienawiść :quasi:
    Niech pokażą na co ich stać, ja mogę pomarzyć o 10% z tego starcia ?(
    Trochę rasista..trochę nacjonalista ^^
    i dobrze mi z tym :D
  • Oc

Anima Libera napisał(a):

Darg0th napisał(a):

Sory, ale ja też nie widze różnicy Bigot :D

ja widze 5: inne nicki po obu stronach graczy i sojuszy , wiecej latadelek i inna ilosc przjetej surki, no i recki o % bym zapomnial prawie 3 razy taki;p

o ktora bigotowi chodzi to ja nie wiem

Oczywiście flota większa i % większy Mrocznego, ale jak dla mnie jest zasadnicze ale. Urlop, zdjęcie urlopu (szczególnie że t konto nie miało przyrostów) i na końcu złom. Takie konto nie trafia do 1 lepszego gracza w 99 %. Dodam że byłem świadkiem nastu takich RW. Niektóre nawet trafiały na board.
    Z 2 strony może jestem nueufny i podejrzliwy, ale gralem na 15 gdzie SGO zdjął kolesia jak padł serwer.

A teraz analogia RW mrocznego. Nyah ściąga urlop konto dostaje bana i kasacja (i dlatego mi to śmierdzi). A to przykład takiego własnie RW na innym uni :P
    SOLO; LIPINIORZ [DS_U6] vs expresówka atoomówka [iron] - 1698,99%

Gratz mroczny Rw ale nadal mam to ale :*

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Bigot ().

• W 9g? Nie ma nikogo, prawda White, Blaz, c3gi3L, Mroczny, Dargoth (...)?

Ale nie - akcja wydarzyła się w 8g. Tam też nie ma nikogo, prawda cały sojuszu D P :P?
    "Błogosławiony ten, który nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa..."
  • White Adam ale akcja odbyła się w 1 miejscu gdzie miał Mroczny blisko bardzo blisko inaczej mógłby sobie polecieć na 10 % przy innych kordach. Druga sprawa, AMD daleko więc bezpiecznie D P wtedy tam nie mogło zaszkodzić wiele nawet jakby więc o czym Ty Adamie piszesz nasza wyrocznio delficka:>?
    A ja wciąż dzierżę ostrze.A ono każe mi zabijać.

Jam jest pomnik spokoju,opoka dialogu,mistrz opanowania
  • Rzeźnik ale Nyah z Mrocznym miał napa:] mogę Ci screeny porobić z rozmów z Nyahem na gg. Więc o czym my piszemy ? Nagle wychodzi z BS konto zmienia się właściciel (bez wiedzy uprzednich,chodzi mi tu o Mustanga albo przynajmniej MrPixa) Nagle konto po prostu zostało na bfsie od tak... ciekawe dość ciekawe i to akurat tam :)

Więc jak dla mnie to fikcją jest zmiana zawodnika na koncie,po prostu zostało wystawione w sposób dosadny i tyle,pushu nie ma co zgłaszać bo i tak czy siak Mroczny jest na 0 albo na jakiś tam + odliczając dex za flotę, recki i do budowy statków na powrót.
    A ja wciąż dzierżę ostrze.A ono każe mi zabijać.

Jam jest pomnik spokoju,opoka dialogu,mistrz opanowania

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez zealot ().

• 4 razy się namyślałeś :D
    Prawdy się nie dowiemy. Obrońca też raczej się tu nie wypowie.
    Ogame ma ponad 7 lat, od początku tak było. Pełno nie wykrytych oszustw i pełno oskarżeń czasem niewinnych graczy.
    Czasem ciężko to odróżnić. Czasem po prostu trzeba mieć wyjechane na to, traktować gra tak jak się powinno.
  • zealot napisał(a):

Rzeźnik ale Nyah z Mrocznym miał napa:] mogę Ci screeny porobić z rozmów z Nyahem na gg. Więc o czym my piszemy ? Nagle wychodzi z BS konto zmienia się właściciel (bez wiedzy uprzednich,chodzi mi tu o Mustanga albo przynajmniej MrPixa) Nagle konto po prostu zostało na bfsie od tak... ciekawe dość ciekawe i to akurat tam :)

Więc jak dla mnie to fikcją jest zmiana zawodnika na koncie,po prostu zostało wystawione w sposób dosadny i tyle,pushu nie ma co zgłaszać bo i tak czy siak Mroczny jest na 0 albo na jakiś tam + odliczając dex za flotę, recki i do budowy statków na powrót.

skoro zrobiłes push z lordem jedaj to teraz uważasz że wszyscy robią wałki jak ty :)
    Planetę tu przeniosłem kilka dni po uf jak shade i kilka osób wyfarmiło kilkaset baniek deu z tego konta a główna flota stała na bfs własnie w 8 gali ( to pewno tez był push bo konto właśnie dzień wcześniej z urlopu zeszło :E )
    Co do bigota to szkoda słów bo wypowiada się nie wiedząc nawet gdzie była bitwa :E
    Szkoda ze jeszcze nie napiszą że to shade był wmieszany w spisek bo to on z kryształem przesłali mi na gg że flota stoi a info mieli od mTorture jak sie potem dowiedziałem.

Mroczny 22.04.2012 14:36:44

no to teraz musze cie zezłomować - przez ciebie wyszedlem na najwieksza
    lamke na ogame co robi ustawki nie organizujac wczesniej recków :D :D :D :D

MrTorture 22.04.2012 14:35:11

no ba :P chcialem powspominac z Shadem stare dobre czasy, jak wyfarmilem z Nyaha

400kk dexu, i tak sobie go przeskanowalem, a ze nie mial akt, to pisalem
    do shade'a ze mozemy farmic, znalazlem flote w g8 i pisalem do kryski zeby Cie powiadomil ;p

Mroczny 22.04.2012 14:27:39

więc awansowałeś na członka tego spisku :P

MrTorture 22.04.2012 14:21:59

Shade i Krysztal dostali cynk ode mnie co do Nyaha :)

Co śmieszniejsze nawet swoje recki po bitwie wysłałem bo deu nie miałem i wymieniałem surkę na deu u handlarza dopiero jak weszło a i tak polecialy na 80% wiekszość bo na szybciej nie starczyło.

I Twoim najlepszym Eco będą sąsiedzi
    Księga Mroku roz.XII

Od:Vekk - tak szczerze to wole lucyfera w układzie niż ciebie w jednej gali...tak jakoś spokojniej śpię :D
  • nie wiem czy ustawka czy nie ale % powalajacy przykro mi sie patrzy na wyniki mojej kilkuletniej pracy zapakowane w reckach:/ jak oddawalem konto 2 lata temu to bylo ze mnie cos ponad 60 k % wiec nie duzo doszlo:P pozdrawiam z emeryturki Gold Devil
    p.s malo znanych twarzy z u16 tu widze:/
  • Bigot napisał(a):

A teraz analogia RW mrocznego. Nyah ściąga urlop konto dostaje bana i kasacja (i dlatego mi to śmierdzi). A to przykład takiego własnie RW na innym uni :P
    SOLO; LIPINIORZ [DS_U6] vs expresówka atoomówka [iron] - 1698,99%

Gratz mroczny Rw ale nadal mam to ale :*

Przykład który podałeś w linku to bardzo zły przykład. Z atomówką grałem na uni 12 w sojuszu IRON. Znam tych ludzi dobrze tak samo jak ją samą. RW było czyste jak łza choć z tego co czytałem to agresor miał takich bardzo mało, to jak wiadomo ślepej kurze też czasem trafi się ziarno. Zawsze od czasu powstania tej gry znajdzie się ktoś kto uważa się za niezwykle błyskotliwego demaskatora wszelkich pushów i innych przekrętów. Czasem takiemu uda się zdemaskować przekręt, czasem nie, a czasem jeszcze znajdzie przekręt tam gdzie go nie było od tak bo od czasu do czasu trzeba :) Ja zazwyczaj staram się nie zagłębiać w takie dyskusje jeśli nie mam pewności. Tym razem mam pewność że rw z uni 1 było czyste. I śmieszy mnie tylko szum wokół tamtego rw bo jeden nie do końca i nie za dobrze skojarzył pewne fakty i okrzyknął przekręt. Reszta przyłączyła się do tego i oczywiście także wydaje im się że wiedzą wszystko najlepiej. Ale im sie tylko wydaje. Jak jest w przypadku tego RW nie wiem dlatego nie mam zamiaru wygłaszać opinni na jego temat bo przykład podany wyżej pokazuje jak łatwo jest się w takim osądzie pomylić. Gratuluje światowego top 1.

(Solo - 1 529,93% : ACS - 11 114,15%)
  • Wreszcie mam chwilę żeby pogratulować sukcesu.

Dziękuję za dedykacje. W takim ST być wymienionym to zaszczyt :)

Miło patrzeć jak tyle osób potrafi pomóc ze złomem

Tak naprawdę liczy się w tym wypadku to co najważniejsze - gra zespołowa. Może złom solo, ale pomoc wsparcie i pewnie rozmów z wieloma osobami w międzyczasie.

Gratulacje nie tylko za % ale za to, że masz nie tylko wrogów, ale wielu ludzi którzy podziwiają i potrafią pomóc.

Bez tego byłoby pewnie ciężko.

Pozdrowienia z zaświatów

Wielebny Bober

P.S. lot na moim deuterze ? :P
  • lol z nudów oglądam reckordy ogame i prosze :D jak na U32 MISTZROWIE zrobili 2 wielkie proceny to było głosno , a to wydarzenie jakoś hmmm cicho- ale nic wypada pogratulować mimo BARDZO śmierdzącej otoczki całej akcji - graczy i konta poległego ale co tam teraz to prznajmniej będę wiedział ,że jest gracz Mroczny :)

POZDRAWIAM all
    ARCTURUS
  • Witam. Nie wiem czy się wypowiadałem czy nie. Ale pozdrawiam i gratuluje. Jakoś tak przeglądam pewne strony.. I tak wyczaiłem. Przeczytać sobie proszę i ogólnie to śmiesznie to wygląda jak się widzi takie stracie i taki post. Fajni koledzy :)
    reeftech.pl/galaxy67/forum/vie…6d1ef1ae22a3e8b85aa8cb2d0
    Jeden za Wszystkich...Wszyscy za Jednego
    Największe bitwy:

Solo: 2485.97%, 2168.6%

ACS: 52359.31%, 12933.84%

1x po niewłaściwej stronie na 2609,53%
  • dobre :)
    Przecież ogólnie wiadomo że Nyah powoływał sie na znajomości z mrocznym aby dostać konto. Pytanie tylko dlaczego Mroczny nigdy nie przyjął go do soju :D Przeciez to topowa flota była więc w Triadzie by sie przydała. Podobnie na u5 gdzie nawet go kontrował :)

A o wiarygodności pana Nyaha mówi cytat "Mam też przykazanie od właściciela konta aby nie atakowac sojuszu z u16."

board.ogame.pl/board790-z-ycia…nited16-973-4/?highlight=