Przyklejony solo : pl1[ZLY SEN] vs dill - 54 974,68%

• Fornax

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mogę się pochwalić :)
    Miałem naprawde dużo kont .
    Ale nie ukradłem ich Teraz jak cos wymieniam to wymiany robie tyl;ko przez GO
    Jesteś dla mnie zerem .
    Dla mnie nigdy nie zaistniejesz na tym uni :evil:
    I powiem ci tyle Dla mnie ta Gra to zabawa a jak ci sięcośnie widzi to tak jak doradzamy kocurowi "The Sims 2 '' :D
    Pozdrawiam jak chcesz jeszce podyskutować to Pisz zobaczymy jak to nam Wyjdzie ja Moge sobie zjechać opinie do zera ale nigdy nie pobiję twijego rekordy noobie , Ile kont ty wtopiłeś moze sie pochwalisz te 4 gs czy tam ich szczątki już mam odrobione !! ale widze ze ty to przezywasz jak byś miał okres .... :D Powiem ci krótko Zero z ciebie jest największe Może mam pokazaćjak ty wtopiłeśostatnimi czasy ? A co może na Urlop zwiejesz ? Wieczny ;D Jak kocur ? ;] Byłeś lamą , Jesteś lamą , i zostaniesz Lamą :ocb: Trzymaj sie :D

Ps : Ty ravenku się lepiej nie odzywaj bo jesteśza miękki jesteś dobry w buzi , a po za tym to lamisz jak ******** żal dupe sciska to na inne uni :D won

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ZenekTraktorzysta. ().

• Pokaż mi jak wtopiłem ostatnio :) Czekam na RW, pokaż :)
    Jak nie pokażesz teraz to jesteś nie dość że złodziejem, lamą i frajerem, to jeszcze kłamcą :)
    Szukasz napisów do serialu lub filmu?
    Zajrzyj na ,
    może właśnie go tłumaczymy!
  • He He WeXo nie dlugo nasz locik :D ale nasza Koleżanka ty wiesz jaka ;D na u sie uchowala :/
    a szkoda :D
    szymku pochwal sie dzieleniem ekstremalnym ;D

szym , nyah , realbiały ;D Ha Ha

ale szym do ciebie nic nie mam zbytnio bo umiesz grac ;D
    szkoda ze dużo straciłeś krązkow :-|

ACS; Szym [F.D], Hank_Moody [G-T-W] vs Andie [Be Happy] - 77564,47% TOP 1 SOLO

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez ZenekTraktorzysta. ().

• No jak 8 miesięcy temu to jest dla Ciebie ostatnio to ja ci gratuluję :)
    nie chce mi się z tobą już dyskutować, tak czy inaczej, uważaj na siebie :P
    i przestań już kłamać bo się ludzie z Ciebie smieją złodziejaszku
    Szukasz napisów do serialu lub filmu?
    Zajrzyj na ,
    może właśnie go tłumaczymy!
  • ZenekTraktorzysta. napisał(a):

Ty ravenku się lepiej nie odzywaj bo jesteśza miękki jesteś dobry w buzi , a po za tym to lamisz jak ******** żal dupe sciska to na inne uni

pokaż i mi chociaż jedno nawet mST na mnie.
    Dzidziu założę się że w rlu też mamusi podkradasz z portfela na lizaki.
    Na fornie już nie gram chwilkę ale pośmiać się mogę z oferm jak co niektórzy tu (nie wyszczególniając bo wiadomo).
    Swoją drogą co do Packa to gość grać potrafi w przeciwieństwie do Twoich ufs i co kilka dni włączenie 10owiec do stoczni.
    Kradnij dalej a mnie to wsio rybka.
    Takich słabych kont jak Twoje to za darmo nikt nawet nie weźmie.