okoprokopa [Deathrow] vs TheEnd [SCS] - 6197,75% NOWE TOP 1 SOLO

• Andromeda [1]

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• okoprokopa [Deathrow] vs TheEnd [SCS] - 6197,75% NOWE TOP 1 SOLO

Na wstępie RW dedykuje moim kompanom co odeszli z gry:

NEMEZIS, GBN, MAQ, LUCJUSZ, MIR I, VINCE, GOORKI, METZGER

i pozdrawiacze dla znajomych ciągle w nałogowej grze: Nastroo, Butcher, Rumpel i wszytkich pozostałych znajomych oraz tych którzy zaoferowali pomoc i zainteresowanie jak Szu

Jak zwykle przy TOPowym RW jest poddtekst...

Konto oczywiście było starym dechowym kontem GBNa na którym grał mój dobry kompan jeszcze z u13 Boczek vel Yok59.... Z chwilowego braku czasu konto poszło do pogrania na kilka tyg. Oczywiście jeden drugi gracz i któryś (nie wnikam uznał, że konto należy do niego odkąd zmienił @) Po jakimś czasie w rozmowie z Boczkiem przez tel wspomniałem o tym, że konto zwiało do SCS.. Boczek pisał kilkrotnie do graczy którzy grali na tym koncie by mu je zwrócili. Odpowiedź oczywiście była "oczywista" wypchaj się...
    Na koncie zasiadł w pewnym momencie (nie wiem kiedy) Tadzik nick Szakal z forum.

Grzecznie podpytałem, czy by nie zwrócił nam konta - oczywiście dostałem odp, że konto jego i wio. Trochę mnie to zdenerwowało i dałem mały wykład jemu i zacząłem skanowanie. Gracz zareagował śmiechem i zaczął znaną wielu śpiewkę - nigdy mnie nie złapiesz itp... Fakt grał ostrożnie i przy dzisiejszym lataniu na kolonizuj nie jest w stanie nikt wyliczyć efesa. Do tego owy gracz grał niereguralnie i o różnych porach. Faktem było, że gra jak ofiara, a nie myśliwy.

SOLO; okoprokopa [Deathrow] vs TheEnd [SCS] - 6197,75% + zbiórka

RW ze złomowania Tadzika czy jakiegoś pro elo zasiadacza :E
    RW

Tak oto w dniu wczorajszym wyczekałem i doczekałem się błędu obrońcy.... Flota stała kilka godzin, a ja postanowiłem polecieć przepalając bagatela 27kk wahy.... RW zostało zrobione między tatkojem, bedebral, noname i kotletem wiec małe ciśnienie było XD 5-10 min po RW zalogował się tatkoj i dziwnym trafem w ciągu kolejnych 5min na koncie theend pojawiło się (u) a jego rekle szły na Pezeta... Czyżby nie pilnował swojego konta :D Było nerwowo ze złomem ale się udało zebrałem tyle ile miałem rekinów - wyprowadzając ładny plus jak na taką bitwę.

Resztę około 118kk mety ma tatkoj - niech przekaże obrońcy na odbudowę, albo przetopi w czym jest pewnie dobry ;]

Odnośnie podejżeń ktoś kogoś wystawił - nie mój biznes flota leżakowała i czekała na mnie 4h. 8-)

Trochę z tatkojem pogadałem jak to Tadzik czy jakiś zasiadacz dał ciała...

Wiem wiem nie zniszczyłem i nie pokonałem PRO ELO gracza TADZIKA tylko na skutek błędu załapałem się na RW - FAKT JEST TAKI, że konta które wykradliście (vide maqowe konto z jego własnego sojuszu) finalnie trafiają do macierzy :E

Dlatego chłopaki co gracie w tym sojuszu wydmuszka dla puszmenów zapraszam do powrotu do DEATHROW sojuszu który od początku uni był najlepszym sojuszem i wpisał się w historię tego uni ^^ (no może w ostatnim czasie reputacja nieco upadła) :rumieniec:

[center]Starcie z 03-12 03:26:44 następujących flot:

Agresor okoprokopa [Deathrow] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 20.000
    L.myśliw. 100.000
    Krazownik 35.000
    O.wojenny. 6.000
    Panc. 21.000
    Razem: 182.000

Obrońca TheEnd [SCS] (x;xxx;xx)
    Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx%
    Flota:
    M.transp. 3.843
    D.transp. 6.300
    L.myśliw. 59.150
    C.mysliw. 629
    Krazownik 14.531
    O.wojenny. 5.923
    Recykler 4.292
    So.szpieg. 1.564
    St.kolon. 9
    Bombowiec 11
    Panc. 6.195
    G.Smierci 11
    Razem: 102.458

...po 5 rundach:

Agresor okoprokopa [Deathrow] (x;xxx;xx)
    Flota:
    M.transp. 10.011 -9.989
    L.myśliw. 49.487 -50.513
    Krazownik 31.269 -3.731
    O.wojenny. 5.883 -117
    Panc. 20.563 -437
    Razem: 117.213 -64.787

Obrońca TheEnd [SCS] (x;xxx;xx)
    Zniszczony!

Agresor wygrał bitwę!
    Przejął 37.483.403 metalu, 9.912.551 kryształu, 50.842.371 deuteru.

Agresor stracił łącznie 394.372.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 1.827.386.000 jednostek.
    Na tych współrzędnych znajduje się teraz 399.836.100 metalu i 219.938.400 kryształu.
    Szansa na powstanie księżyca wynosi 6197,75%
    Bilans agresora (M: 55.831.803, K: 114.009.151, D: 36.825.371, P: 206.666).
    Bilans obrońcy (M: -1.105.758.403, K: -627.197.551, D: -192.668.371, P: -1.925.624).
    *Oparty na raportach ze zbiórki pola zniszczeń.

Zbiórka PZ:
    5.000 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 100.000.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 399.836.100 jednostek metalu i 219.939.600 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 50.000.000 jednostek metalu i 50.000.000 jednostek kryształu.

Na polu zniszczeń znajduje się 349.836.100 jednostek metalu i 169.939.600 jednostek kryształu.

Na polu zniszczeń znajduje się 299.836.100 jednostek metalu i 119.939.600 jednostek kryształu.

Na polu zniszczeń znajduje się 249.836.100 jednostek metalu i 69.939.600 jednostek kryształu.

5.140 recyklerów ma całkowitą ładowność równą 102.800.000.
    Na polu zniszczeń znajduje się 199.836.100 jednostek metalu i 19.939.600 jednostek kryształu.
    Flota odzyskała 82.860.400 jednostek metalu i 19.939.600 jednostek kryształu.

Udało się zebrać 282.860.400 metalu i 219.939.600 kryształu.

Created by cuteConverter v 0.2.6 - Adam85[/center]

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez okonek1 ().

• % ładny i zysk mimo nie pełnego pzta całkiem całkiem
    dla scisłosci to ja tam mam 221 us :D do tego moona chyba ze jakies złe info miałem
    czyj to błąd był to juz wbijam w to ,bo zamieszanie z poplątaniem na moją pechową głowe to za dużo
    konto latało po ludziach jak piłeczka jeszcze w deathrow

czekam na jakies sprostowania
    a Ty przetapiaj co zepsułeś
    i idz wreszcie na urlop 8-)
  • Niestety wycofuję gratulacje jakie złozyłem w nocy na priv - otoczka tego starcia jest skandaliczna i karze ostrożnie popatrzeć na honor pewnych graczy

-Starcie zauwazyłenm ok 3.30, wczesniej sie nie logowałem, bo robiłem pita do urzedu skarbowego - tu pierwszy fart okakonia, bo zabrakło mi kilku min do zbiórki wiekszosci pz
    -Oczywiscie jak najszybciej chciałem poinformować szakala, napisałem mu na gg, ale nie odpisał. nr kom nie miałem, bo mam nowy tel
    - Po chwili pojawił sie obrońca, który nie odpowiedział mi ani słowem i wbił u - nie podał nic, godz starcia, jego wielkosci, czym okokonia leciało itp - uniemozliwił mi wyłapanie rec, czy nawet kontry , ale akurat to miało małe szanse powodzenia

- Zauwazyłem aktywnosc na koncie nastrro wiec do niego napisałem na gg i na priv - nie otrzymałem zadnej odpowiedzi - rano nastrro napisał, ze nie grał w nocy!!!
    - Nastrro rozmawiał z GO Psotką, która poinformowała go ze nocne logowanie było ze Świnoujścia. powiedział mi też, że passy znał maq, nasz dawny top1, który zgadnicie skąd pochodzi? Mag twierdzi, ze spał, a ja mam dowód na to że nie - zwyczajnie kłamie.
    -Oczywiście mag to bardzo bliski przyjaciel okakonia i jak sądził nastrro także i jego

Maq - sprzedałeś swój honor za darmo, bo zawiodłeś zaufanie kogoś, kto tobie wierzył, tak nie robi topowy gracz. Gdy oko poprosił o to byś sie zalogował powinieneś odmówić mając na uwadze swój honor i przyjaźń wobec nastrro.
    Oko - tak gra topowy gracz? Używając statusów? Tu już nawet nie chodziło o to, czy lece z reckami i czy zdążę, ale pewnie sikałeś ze strachu o naszą reakcję. Po raz kolejny mając na uwadze tylko swój interes sprzedałeś przyjaźń z nastrro jak zdrajca.

Oko i maq - rzygać się chce, gdy widzi się jak gracie

Do wszystkich znajomych okakonia: pamiętajcie - on może sprzedać Was wszystkich, jeżeli był zdolny sprzedać przyjaźń z nastrro.

Na końcu sprawa z obrońcą. Szakal twierdzi, że oddał konto 3 tyg temu. Niestety my w sojuszu nic o tym aż do dzisiaj nie wiedzieliśmy. Tutaj się więcej na ten temat nie będę rozpisywał. Liczę, że sam szakal wiecej napisze.

żeby nie było - gratuluję jedynie zebrania sporego pz
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    tatkojmb

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez tatomija ().

• No faktycznie krótko się uchowałem, ale wiedziałem, że prędzej czy później podniesiesz poprzeczkę, ale że aż tak O_O Starcie marzenie, na długo pewnie zawiśnie na szczycie. Teraz tylko przetopić i wskoczyć na top 1. Gratulacje oko, bo pozamiatałeś konkretnie, cieszy również, że skończyło się bez niespodzianek i dzięki za Pozdro.

PB
    SOLO
    - 5376,02%
    TOP :top1: SOLO Andromeda 4153,22% stan na dzień 05.03.2012r.
    ACS - TOP 5 Andromeda 6585,56 stan na dzień 13.05.2012r.
  • Hmmm...
    Z tego co napisałeś wywnioskować można iż: Zezłomowałeś konto swojego kolegi któremu to konto ukradli. No cóż lepiej tak niż puścić kradzież płazem. Jak to mówią sprawiedliwości stało się zadość . Choć nie będę ukrywał że podlatuje mi tu jak by to ująć "ustawieniem". Ale to moje odczucia. Mimo wszystko bez względu jak było szczere gratulacje Topa1 na Andromedzie:)
    A złodziejaszkowi bana.
  • łoooo, a niedawno wydawało się że to buther ugrał coś nieosiągalnego na Ando, ciekawe co jeszcze marzec nam przyniesie, Okonek przetapiaj, a obrońcy nic za niesportowe zachowanie!
  • :graty: nowego :top1:
    napsułeś trochę zabawek obrońcy :E

4k teraz 6k

no to następne 8k???

P.s

O ile to prawda co napisał tatko to bez gratów :wrr:
    :fa: u23 The END top 24 :fa:
    :fa:u56 The End Top 400 :fa:
    :fa: u63 The End Top 300 :fa:
    Unii Andromeda tylko po co :? ?(

19.05.2012 MUNICH!!!!!!!I Love This Game!!!!!!!

:evil: CHELSEA FC :evil:

WEST LONDON RULES

BEST SOLO 1109,12%

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez venom23 ().

• ST na Polterze miało być długo top1 solo, a tu proszę...
    Rano miałam jeszcze co do starcia pewne obiekcje, ale w tej chwili napiszę: gratuluję - zarówno procentu jak i zysku. Jest co przetapiać ;]

RW zostało zrobione ok. godz 3.26, log na konto był ok. 3.57, więc złom spowodowany był tylko i wyłącznie błędem gracza, który nie zrobił fsa. Aż troszkę szkoda takiej floty... :-/
    u68 [COMA] Ursa -> Wasat [GEN]

Sygnatura by Indestructible

"z nikim się nie ścigam, dlatego prowadzę..."
  • uuu grubo... ;) ładnie pocisnąłeś, nie ma co... procent i ilość stateczków robi wrażenie, tak na przyszłość dzwoń... a nie jakieś SMS mi po nocach wysyłasz... nie spałem a esa zauważyłem dopiero rano... dzięki za pozdrowienia ;)

a Tatko, niczym spocony Janek z PiSu miota się na lewo i prawo i wszędzie węszy spisek... myślisz że dałoby radę złapać flotę Okona na kontrę... :}
    motasz się tak samo jak po moim starciu na Amenie,po którym sytuacja z (u), tuż po wtopce, była taka sama i chciałeś mi kontrować szybkie statki, którymi leciałem aż 3 układy ;) od Was najbliżej był chyba NoName jakieś 8 US... Grać chłopaku może i umiesz ale w wypisywaniu głupot jesteś fachura :E

jeszcze raz gratulacje dla Okona, pokonanemu Szo i mniej pewności siebie, bo zawsze znajdzie się kozak z jajami ;)

pozdrowienia reala Vince 8-)
  • żeby sprawa była jasna - co do samego złoma pretensji nie mam - jeżeli nikt poza nastrro nie wchodził na konto wczesniej przed złomem

pretensje są o coś kompletnie innego:
    - o wiarę w zaufanie, które zostało bezczelnie wykorzystanie
    - o granie na podglądzie, co nie przystoi topowemu graczowi
    - o próbę nieuczciwego sprawdzania jak reagujemy
    - o to że okoniowi nie można ufać za grosz bo potrafi mysleć tylko o sobie i dla tego potrafi poświęcać innych
    - o to że bez zgody właściciela wchodzi na jego konto - dla mnie to zwykły włam!

mam jeszcze jedną myśl - jeżeli prawdą jest, że na koncie od 3 tyg nie grał szakal a jakiś jego koleś, to mogła to tez być ustawka, gdyż szakal, oko i maq mają środowisko wspólnych znajomych i jeżeli trafiło na gracza o niskim morale, to różnie mogło być

Vince - kontra mogła być, bo oko nie jest nietykalny, a ja się szybko zorientowałem ze był złom, ale raczej mi chodziło o ewentualną kontrę na recki z surką. Tutaj mogłem lepiej zareagować. Oko jednak dla bezpieczeństwa wysłał kilka slotów.

Vince - naprawdę wierzysz, że oko by Ciebie nie wykorzystał jak miałby w tym interes? Szkoda, że do tej czesci wypowiedzi się nie odniosłeś - nie wiesz co napisać? To lepiej milczeć prawda?
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    tatkojmb

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez tatomija ().

• Powiem tak-trochę dziwna sytuacja,ale cóż chłopaki... Oko zrobił potężnego ST który za pewne przez dłuższy czas będzie NIE DO POBICIA!
    Nie wnikałem co się stało Gibonem i dlaczego nie gra ,ale już wszystko jasne.Tatko opowiada dziwne rzeczy i szczerze mówiąc nawet mi się to w głowie nie mieści aby tak było w rzeczywistości,ale wiecie co... nawet gdyby tak było to już nie takie przekręty na tym uni widziałem.
    Co nie jest zakazane w ogame jest dozwolone ,a moralnością tu można jedynie sobie d*** podetrzeć.
    Gratuluję 21!
    Udało Ci się utłuc niezłego steka.
    Obrońcy nie wiem co życzyć bo jest na urlopie ,więc może miłego wypoczynku...
    ... a dla całej reszty życzę dystansu do gry...
    ...bo to w końcu tylko gra ;)
  • No Okonek pojechałeś nieźle, nie chce mi sie wnikać czy to ustawka czy nie choć zalatuje mi tym trochę, a patrząc na te RW, nick i komentarze gratulować nie zamierzam ;) nie złapał cie nikt za rękę czy czysto grasz czy nie wiec nie będę cie oceniał :D Mam nadzieje ze pewnego pięknego dnia trafi swój na swego :D
    Tatko pora żebyś odebrał to co było w twoim sojuszu ;)

edit;

Prawnik i do tego kultura osobista na najwyższym poziomie :D

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Ryuu ().

• Jaki spisek [ciach]!

Nie ma drugiego dna w tym RW był skan i po flocie. Z szakalem miałem takie relacje jak z Tobą uważałem go za takiego samego leszcza jak Ciebie tyle, że tamten był bardziej pyskaty i się więcej przechwalał. O czym ty piszesz. Moralności i honoru to nie masz ty latając po 10% produkcji z nocy na planetce. Jesteś [ciach] i patrzysz po sobie, bo jedziesz na ostrym wale razem z makiną. Zero steków, kilka miernych farmingów i pro elo proplajero. Wielki mistrz handlu z własnymi moonowkami i kontami satelitami. Powiedz wszystkim jak robisz przyrosty ....

Zresztą dziwne, dla mnie że masz nos wbity w statystyki i dosłownie sekundę po zalogowaniu pajacu o 3:40 w nocy! sprawdzasz statystykę i wyłapujesz, że konto top 90 leci na łeb. Szczęsliwie to konto masz cały jeden układ od siebie - kolejny dowód, że pilnowałeś tego konta. Ja Ciebie obserwwałem cały czas od godziny 2 do 3:40 i widziałem jak to przysnąłeś. O 3:45 ktoś nie zaraz po moim zlomie tylko szczęśliwie po Twoim logu cudownie wchodzi na konto zezłomowane i ucieka dtkami z kuli na 8gali i gdy widzi, że na koncie są 2 recki załącza urlop. Co Ty miałeś za interes z tym kontem - 50kk dynksu na handel czy co? Prosiłem o zwrot konta dla prawowitego właściela - yoka59 i dostałem kategoryczną odmowę. Dla mnie węszysz spisek, bo jak sam mówiłeś w nocy miałeś to konto uszykowane dla jakiegoś dobrego gracza - powiedz wprost była to moja handlówka z flotą którą właśnie skasowałem.

Jesteś wałkarz i hosztapler i patrzysz zazdrośnie, że zrobiłem takie RW na Twoim koncie, bo Ty potrafisz tylko puszczac ekspedycje misje transportuj i farmingi i tak jak do mnie na moona po 600k deutu które zostało

NIE WIEM JAK MOGĄ MOI DAWNI SOJUSZNICY GRAĆ W SOJUSZU DOWODZONYM PRZEZ TAKIEGO OSZUSCIKA

obraza ciach!
    arnej

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez okonek1 ().

• tatomija napisał(a):

Vince - naprawdę wierzysz, że oko by Ciebie nie wykorzystał jak miałby w tym interes? Szkoda, że do tej czesci wypowiedzi się nie odniosłeś - nie wiesz co napisać? To lepiej milczeć prawda?

znam Kacpra prawie 10 lat... 3 lata razem mieszkaliśmy podczas studiów, więc z łaski swojej nie czepiaj się do tego jak go oceniam... Czasem nagina przepisy, ale nie znam gracza i człowieka, który tego nie robi... Ty pewnie jesteś czysty jak łza...
  • wielkie graty , za to wielkie pierdyknięcie na TOP 1. Szkoda tylko Butcha, ale nie dygaj TOP 2 też dobrze brzmi :D
    przetapiaj na nowe zabawki i jedziesz dalej z ludźmi bez dystansu do gry :D
    obrońcy czeko tam chce :E
  • ja nie będę pisał per pajac itp, bo nie jestem prawnikiem i dla mnie taki poziom kultury jest obcy

mam zwyczajne proste pytanie:

- okoń, czy byłeś osobiście w nocy na koncie nastrro i podglądałeś nasz sojusz, ewentualnie czy zrobił to na Twoją prośbę maq??

tak albo nie - bez zadnej filozofii!

i mam zwyczajną prostą odpowiedź : mój styl gry jest dla Ciebie niezrozumiałyt? nie dziwie się
    powiem tyle
    3 filary: handel, złomowanie, eko - sam lecisz tylko na złomowaniu
    nikogo nie oszukuję, daję dobre przeliczniki, latam kiedy mam czas i część surki daję w eko - wskaż mi chociaż 1 konto, które jest moje?? mam passy do 2 kont oprócz mojego i na nich nigdy nie byłem, tylko mogę oddać znajomym (w tym konto teraz zezłomowane) Konta te są na urlopie. Gdybym oszukiwał to wierz mi - znalazłbym na nie graczy, którzy by mnie pushowali.
    Nie mam żadnych innych kont. Handluję z kilkudziesięcioma graczami - to po częsci ogranicza moje st. Wg mnie byłbyś najlepszym złomiarzem na uni, gdybyś nie był oszustem. Ja od kilku miesięcy więcej czasu poświęcam rodzinie i to widać w st, do tego trochę pecha i jest wynik. To jedyny raz kiedy piszę jak gram - jeżeli nie zrozumiałeś nadal jesteś tylko prawie prawnikiem.

Prawnik, któremu nie można ufać hahaha - fajny kraj mamy.
    tatkojmb

• Zal ci dupe sciska okonku ze nie byłes top1 jak gralem na koncie to juz twoj problem ja handlowałem latałem stawiałem eko nie potrzebuje do dużych przyrostów jakis duzych ST jak moglem sobie posiedziec i walnac 50 rw i miec 200baniek zysku :] pozatym miałem 2 konta moon-owki z ktorymi handlowalem kupujac tani dex ale to nic nielegalnego :E
  • Nigdy nie wchodziłem na nie swoje konta na Andromedzie... Zapytaj się GO o IP moje i Nastrro. Ja nie wnikam czy ktoś komuś daje konto do zasiadania - swoje odbębniłem na początku uni za zasiadanie. To sprawa Maqa i Nastrro - niepotrzebnie się błaźnisz z tym moim oszukiwaniem i nadużywaniem zaufania i w ogóle z nieczystym RW. Najbardziej mnie wpieniłeś z tym odwołaniem gratków, które mi na PW wysłałeś .... Wielki sędzia się znalazł i zasadniczo to mam w... Twoje gratkowania.

Sprawę z Nastroo wyjaśniłem... swoją drogą to mnie dziwi, że potrafi grać z takim [ciach] jak Ty.

Dlatego też potwierdzam i nazywam Ciebie - oficjalnie [ciach] I [ciach]
    Rzucasz oskarżenia sam nie mając żadnych podstaw. Twoje argumenty są wyrwane całkowicie z kontekstu. Niepotrzebnie robisz smród wkoło RW które w 100% było po prostu normalne. Chyba tylko dlatego, że było to Twoje konto PUSZOWO-HANDLOWE i żal Ciebie złapał, że to właśnie ja sklepałem je.

nie obrazamy
    arnej
  • Gratki OKO top 1. Ładnie Ci to wyszło. ;)
    Masz z czego kolejne zabawki topić. Szkoda,że tylko w nocy smacznie chrapałem, bo złom byś miał wyzbierany co do śróbki ;/ i trafił by w odpowiednie ręcę... XD

Przy okazji odniosę się do słów "tatkojmb" , co do jego zalogowania się do gry o 3.30
    Więc nie wiem jak to się stało,że jego sondy miedzy 2.00 a 2.30 w nocy obskoczyły wszystkie moje moony i planety.... O_O
    Może jemu też się ktoś na konto włamał i mnie skanował.... ???? ?(
    A może to jakiś bocik typu "as" był sprawcą tego zamieszania....??? XD
    Może niech tatko też zgłosi do GO i sprawdzi, kto mu się na konto zalogował skoro go nie było....
    Szkoda ,że juz raportów z tego nie mam , bo bym wkleił... To tyle w temacie...

Pozdrawiam Keram
  • okonek1 napisał(a):

Nigdy nie wchodziłem na nie swoje konta na Andromedzie... Zapytaj się GO o IP moje i Nastrro. Ja nie wnikam czy ktoś komuś daje konto do zasiadania - swoje odbębniłem na początku uni za zasiadanie. To sprawa Maqa i Nastrro - niepotrzebnie się błaźnisz z tym moim oszukiwaniem i nadużywaniem zaufania i w ogóle z nieczystym RW. Najbardziej mnie wpieniłeś z tym odwołaniem gratków, które mi na PW wysłałeś .... Wielki sędzia się znalazł i zasadniczo to mam w... Twoje gratkowania.

Sprawę z Nastroo wyjaśniłem... swoją drogą to mnie dziwi, że potrafi grać z takim <ciach> jak Ty.

Dlatego też potwierdzam i nazywam Ciebie - oficjalnie <ciach> I <ciach>
    Rzucasz oskarżenia sam nie mając żadnych podstaw. Twoje argumenty są wyrwane całkowicie z kontekstu. Niepotrzebnie robisz smród wkoło RW które w 100% było po prostu normalne. Chyba tylko dlatego, że było to Twoje konto PUSZOWO-HANDLOWE i żal Ciebie złapał, że to właśnie ja sklepałem je.

- dla mnie sprawa jest jasna - wchodziłeś na konto sam, albo - co bardziej prawdopodobne maq, na Twoją prośbę, bo jak sam w opisie akcji zaznaczyłeś skończył grać (i pewnie o 3-4 w nocy właśnie mu się zachciało grać na czyimś koncie hahaha)- to oszustwo i nie ma tu dwóch zdań
    - ja nie łączę ogame z realem - dla mnie jesteś oficjalnie graczem i tyle (no może graczem oszukującym)
    - ktoś wyżej pisał coś o bocie? ze ja gram na bocie??? człowieku ratuj rozum! masz wiosnę w głowie szybciej niz w realu - ja oczywiście byłem całą noc i skanowałem nie tylko Ciebie, ale w zasadzie całe deathrow - zalogowałem sie o 3.30? prawda - le to chyba nie znaczy ze nie mogłem być wcześniej :D - pisałem wcześniej ze pita robiłem stąd logowanie nie o 3 a o 3,30 - okoń pisał, że mnie obserwował od 2 do 3,30 i nie było mnie? błąd - byłem do 3 dosć mocno rozświetlony
    - the end to moje konto pushowe? zapytaj się kiedy z nim ostatnio handlowałem - może z rok temu, może z 6 miesięcy nawet nie pamietam - każdy GO może potwierdzic - znasz Metzgera, to się go zapytaj i nie pluj śliną bo jesteś już mokry z deka
    - spojrzałem po zalogowaniu na statystyki - nie wolno? czasami jak każdy gracz patrzę, a po 3 nawet często - to chyba normalne? jak dla Ciebie okoń nie, to mi przykro

nie będę juz więcej pisał, bo normalnie pisze 1-2 posty na temat, ale mam w sumie dobry humor, to się prztykam haha

podsumuję i potwierdzam - atak prawidłowy, po ataku zwyczajne oszustwo za sprawą atakującego! bał się kontry na recki (inaczej by nie dzielił)
    tatkojmb

• Graty gromowego starcia jak przystało na TOP 1 :)

Popieram przedmówcę że ta cała dyskusja bez sensu... Flota stała tyle godzin i została zapakowana w recki... Wszelkim teoriom spiskowym dajcie Panowie spokój ;)

Oczko jeszcze raz gratki

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez buggas ().

• Prawie zawsze flota oddana = flota zezłomowana.
    Dziwne że topowy sojusz nie kontroluje swoich kont !? Nie wie kto gra na koncie ?!! Ale to nie moja sprawa :)
    Gratulacje!!! % mega dla takiego starcia to nawet na stratach polecieć warto . A tu i zysk ogromny jest .

Andromeda ST # 90
    Szu [ POGROMCY MITÓW ]
  • taaa panie nos w statach.... Robisz Pita 3 w nocy! sic! i od razu po zalogowaniu sprawdzasz staty... W ciągu 5min wysyłasz wszystkie co do sztuki rece jakie masz na PZta i załączasz na drugim koncie urlop.... Stary to jest 3:40 w nocy prawdopodobieństwo, że zalogujecie się jeden po drugim i wykonacie to wszystko w ciągu 5min jest jak 1:1000. Jestem na 99% pewny, że konta sobie elegancko pilnowałeś, czy efesa nie dałeś, czy Twój człowiek zapomniał tego nie wiem i wbijam w to... Możesz więcej nadzorować, pilnować czy administrować tak kont

Chyba jest normalne ze jak ślesz rece z kolonii bojowej czy wszystkie rece jak w tym RW to dzielisz sloty - sorry winetu to, że Ty byś nie zrobił nie znaczy, że ja tego nie robie