Czy IRC działa w ogóle? Od wczoraj mam stale informację "Connection failed (Could not connect)" gdy chcę się zalogować.
IRC - działa?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Też mi się wczoraj przewróciło.
Zamiast ogame1/2 etc. próbuj:
OGN1.OnlineGamesNet.net
OGN2.OnlineGamesNet.net
Zgodnie z: OnlineGamesNet
Mi pomogło.Multikonto megalomania 1/2 z b4el
Multikonto 2/2 z Denior
[22:58] <Witcher> czy Cie szatan opuscil?! -
Witam
Irc dziala poprawnie - do jakiego serwera probujesz sie zalogowac? z jakim portem oraz jakiego programu uzywasz?
Tak jak napisala Chocolate sprobuj polaczyc sie do innego przez
/server OGN1.OnlineGamesNet.net 6667 albo /server jabsng.de 6667
Pozdrawiam
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
<pad> ja wieszam marciki na scianach
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
<ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
<ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
-
ja też nie mogę się połączyć z irc, a niestety wyżej wymienionych sposobów nie bardzo rozumiem, więc jakieś proste info jak wejść na tego irc'a żeby się można było normalnie połączyć z kanałem głównym #ogame.pl? z góry dziękuje
-
Forgiveness Is a Six Gun
Lamentu dzień
12 Tygodni do Woodstocku 2k12Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez sbc ().
-
jak nie da się wejść wcale na chat, wywala connection failed przed wejsciem na sam chat...
-
valkyx napisał(a):
jak nie da się wejść wcale na chat, wywala connection failed przed wejsciem na sam chat...
jak sie logujesz? jakim kilientem/programem?
Chyba apllet co ? -
dENiOR napisał(a):
valkyx napisał(a):
Chyba apllet co ?
Problem występuje na (conajmniej) Chatzilli i IceChat. Dziwnym trafem przedwczoraj od dawna stosowane metody łączenia się przestały działać wielu osobom, raz pomogły zmiany serva, innym przejście na mIRCa, a innym nic, no ale w końcu "irc działa poprawnie".Multikonto megalomania 1/2 z b4el
Multikonto 2/2 z Denior
[22:58] <Witcher> czy Cie szatan opuscil?! -
dENiOR napisał(a):
valkyx napisał(a):
Chyba apllet co ?
z tego linku na irc zwykle wchodze
edit
juz dziala
Denior: dziala to zamykam.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez valkyx ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość