#27: Gibon i PlayHardGoPro i Laska [SHEN] vs E-l-e-S-s-a-R [Jackass] - 5812,58% - WOJNA! TOP1 ACS!

• Barym
  • Elessar... pisanie, że to zaplanowałeś jest chyba najbardziej żałosną rzeczą jaką mogłeś napisać w tym temacie :) Po prostu dno...

Zresztą, każdy wie jak jest, a tobie kij w oko :)

Oxygenicowi też bo chyba go bardzo boli jak pisze się o nim prawdę, że konta komuś kradnie na których miał klepać lm'y :)
  • ^Czapek^ napisał(a):

Laska ale spokojnie ;) Pisałem już to chyba gdzieś Gibonowi. Przeczytaj, zaciśnij zęby i olej... Choć piszesz sensownie i argumentów masz sporo oraz nie używasz za dużo epitetów widać, żeś chop na poziomie ^^ Aczkolwiek nie ma co już roztrząsać sprawy. Oddaliście konto, szlak je trafił, że tak powiem więc zapijcie, zagryźcie i idźcie spać :XP:
    Co do tego zatwardziałego Ślązaka... To albo za mało z nimi przebywasz albo jeszcze się nie nauczyłeś co by taki powiedział, bo tekstu w stylu "aaa, z Sosnowca jest i więcej pytań nie ma" na pewno byś nie zobaczył ;P
    No nic trzeba grać dalej ^^
    One more time Sz/O życzę a Ty Laska się już nie stresuj,przetapiaj, a harv'ovi po prostu inne konto znajdźcie bo na pewno coś w zapasie macie :D

Edit. Literówki...

Ależ ja jestem spokojny ^^
    U nas naprawdę się nie rozprawia o tych 2 kontach. Tylko nie lubię, jak ktoś nie dotrzymuje obietnic i pisze głupoty. My nie musimy zapijać i zagryzać, bo w sumie to z tego mamy niezłą zabawę. Zobacz - TOP1 ACS, jakiś cel w nudnawym ostatnio OGame, 3 dobre farmy (jak ich nie skasują lub na urlopy nie spitolą :E ). Czyli same dobre rzeczy :D Harv też ma w razie czego obiecane konto, jak tylko będzie chciał aktywnie grać, więc luz.
    A co do tego zatwardziałego Ślązaka, to przecież wiem, że tak by nie powiedział, tylko raz - po co mam niezrozumiałą gwarą na forum sypać (jeszcze by mnie modkowie zbanowali za pisanie w obcym języku), a dwa - jakby się w końcu doczytali co tam by było napisane, to ban jak nic za niecenzuralne słowa ;P

A żeby nie było, że nic o ST nie ma, to tylko zdradzę, że wyklikanie tego zawróconego stacjonuj nastąpiło podczas jazdy samochodem z "komórki". Więc już się nie czepiajcie tych marnych 5 sekund, które dostał obrońca, tylko od teraz możecie bić pokłony :D
    Winnetou jest moim idolem XD
  • Laska napisał(a):

A żeby nie było, że nic o ST nie ma, to tylko zdradzę, że wyklikanie tego zawróconego stacjonuj nastąpiło podczas jazdy samochodem z "komórki". Więc już się nie czepiajcie tych marnych 5 sekund, które dostał obrońca, tylko od teraz możecie bić pokłony :D

...wyklikanie bylo dosc specyficzne > fakt - niesamowita historia zgodna z tym, ze takich dwoch jak nas trzech to nie ma ani jednego :D
  • Graty dla atakerow jak najbardziej sie naleza,trzeba tepic kradziejow a tym bardziej tak bezczelnych jak ten tu kolega
    (ktorego chyba juz poznalem na jakims uni)
    Zagranie z kontem bardzo chamskie,postawa obroncy zalosna i jeszcze to tlumaczenie noobowskie w stylu "i tak chcialem sie rozbic" :quasi:
    ... wiec i zlom jak najbardziej zasluzony.
    Podchody,przekrety i wprowadzanie w blad przeciwnika to istota tej gry.Zas podnoszenie cisnienia,pyskowki,sciemnianie to dzialka board-a :D
    ...ale kradziez
    (inaczej nazwac tego nie moge) nie powinna byc tolerowana.

Dlatego tez WIELKIE GRATY PANOWIE! :brawo: a obroncy bilecik na exodus ;P

.::Gibon::. napisał(a):

troche na Hawajach inna pora i musialo sie troche kombinowac

nie mogles sie powstrzymac,nie? 8-/ :noob:

108xST Best % solo 5499,99%
    Sojusze:Legion,SET,Easy,ZWB - Lame Team Company :ocb: U:9,11,58,Barym,Jupiter,Hydra,Pegasus,emerytura.
  • Graty co mozna powiedziec wiecej :E
    jak zwykle Webber i Gibon pokazali klase 8-)
    ale nie dziwi mnie to gdyz na prawde zaciencia do gry nie mozna im odmowic ]:-D
    wyzlomujcie cale uni i pozniej idzcie na piwo jakie sie wam nalezy ;)
  • nie wpisac sie tu to grzech...

graty chlopaki za akcje, takiego bledu nie mozna było niewykorzytsac...

drugie graty, za to ze do wojenki...

trzecie za to ze powstało nowe top1...

pokazne floty polecialy...

co tu duzo mówic, długo elesar na koncie nie polatal...

jedno co mi sie nie podoba to to, ze nasze top1 zostalo pobite, 10 miesiecy górowało :D
    no i nasza akcja była ładniejsza ;P

szczekaczom: knebel w pysk ;)
    -BC- souris

Wiatr zawodził w ciemnościach niosąc z sobą woń,
    która mogłaby odmienić losy świata.
    Wysoko nad horyzontem w promieniach rdzawoczerwonego słońca
    pojawiła się smuga cieni.
    Kilka minut później planeta płonęła ogniem,
    a resztki roztrzaskanej floty krążyły po orbicie.