Skoki narciarskie

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

• Jak ja się cieszę, że Piotek szaleje. Jeszcze Maciek zasłużył na podium.
      Kamil - cieniutko coś.
      Maraton - Top1 uni43/Top6 uni68/ilość zabudowanych pól na planecie-380/342/najbardziej wartościowa planeta-20.745.310/20.316.859
      Maraton - Ikariam-Top1 Kappa/Top7 Beta/poziom budynków w jednym mieście-678/najbardziej wartościowe miasto-3.876.627
    • Rusza sezon, więc trzeba odświeżyć temat.

Właśnie skończyły się kwalifikacje do niedzielnego konkursu. Wygrał je Piotrek Żyła, bardzo dobrym skokiem na 137,5m. Ponadto inni Polacy na miejscach 3, 5 i dalszych (zakwalifikowali się wszyscy) no i na koniec transmisji najdalszy skok dzisiaj, co prawda podparty, w wykonaniu Kamila Stocha na odległość 145m.

Wyniki napawają optymizmem przed jutrzejszymi zawodami drużynowymi, niedzielnym indywidualnym i resztą sezonu.
      Szukasz napisów do serialu lub filmu?
      Zajrzyj na ,
      może właśnie go tłumaczymy!
    • Po dzisiejszym konkursie - na pewno pokuszą się o medale!

4 Polaków w pierwszej 7 - w tym dwóch na pierwszych dwóch miejscach.... Genialnie :)
      "Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza :D " ~ panwpolo

Ursa - Top 34 THE END
      16.07.2013 - 29.12.2014
      Bez urlopu
    • Brawo Polacy. Pokazali klasę. O dziwo Norwegia całkiem dobrze a Austria tragicznie. Niemcy słabo. Zapowiada się świetny sezon dla Polaków i być może kilka medali na olimpiadzie.
      My Niemcy zawsze gramy pierwsze skrzypce. Inni mogą sobie najwyżej pobębnić. My Niemcy kochamy czystość i porządek

GAME OVER 5.03.2014
    • GERMANIN wrote:

Brawo Polacy. Pokazali klasę. O dziwo Norwegia całkiem dobrze a Austria tragicznie. Niemcy słabo. Zapowiada się świetny sezon dla Polaków i być może kilka medali na olimpiadzie.

Austriacy nie tak tragicznie, mieli Dietharta i Loitlzla w 10, Kraft i Kofler w 20. Nie mniej, to fakt, ten sezon jest dla nich kiepski. Jedynym w formie wydaje się być Morgi, bo pozycja Schlierenzauera w PŚ to przypadek (a właściwie dwa przypadki, w Lillehammer i Kuusamo). Tragiczny sezon mają Norwegowie, bo oprócz Bardala nie pokazują prawie nic. A Polacy. Dzisiejszy konkurs mówi wszystko ;)
    • Skoki tak bardzo ładnie =) A co powiecie na to "Justyna Kowalczyk wycofuje się z Tour de Ski" - napisał na Twitterze dziennikarz TVP Sport Sebastian Parfjanowicz. Potwierdziła to także sama biegaczka. - Bardzo mi przykro, ale nie w zaistniałej sytuacji nie mogę wystąpić w Tour de Ski - przekazała Justyna Kowalczyk poprzez oficjalny facebookowy fanpage. To jej protest przeciwko zmianom w programie zawodów.
    • Sezon odpowiednio rozpoczęty!:) Drużynowo drudzy, Stoch także drugi indywidualnie:)

Oczywiście mój idol noriaki kasai nadal skacze :D

Dziwi mnie, że temat trochę umarł patrząc na to, co się w ostatnim roku działo. Oczywiście w tym roku liczymy na więcej Polaków na podium.
      Jestem i mnie nie ma ^^