Skoki narciarskie
-
-
Ja jestem kibicem skoków narciarskich, nic nadzwyczajnego. Jak jeden z nielicznych kibicuje naszym reprezentantą, choć od czasu odejścia naszego mistrza troszkę zaniedbałem. Na benefisie Adama byłem, w przyszłym roku wybieram się z rodziną na zimowe do Zakopanego kibicować naszym. Nie do opisania wrażenia, zapraszam. ; )
-
-
pacek napisał(a):
No ja też jestem kibicem i chyba fanem, ale widzę że mało osób się tym interesuje, niestety.
Dużo dużo, tylko nie piszą. I może to nawet lepiej że w skokach nie ma takich kibicowych napinaczy co to się mądrzą i kłócą o kluby i inne farmazony, jak w piłce nożnej -
A kiedy sa zawody w Zakopanem?
-
niestety Adam to jeden z niewielu Polskich sportowcow dzieki ktorym naprawde czulem sie dumny z bycia polakiem, bo niestety o naszej reprezentacji w pile nie mozna tego powiedziec...
skoki zawsze byly swietne, szczegolnie te dluuugie loty kiedy wyglada to jakby skoczek mial ladowac a ten ciagnie kolejnych kilka metrow, cos wspanialego.
Polacy jeszcze im pokaza:P
/s -
A mnie cieszy że Piotr Żyła był na 7 miejscu to oznacza że nie tylko Kamil może być 10 ale ktoś inny np Żyła mam nadzieje że następnym konkursie Kamil odbije sobie za nie udany konkurs w Lillehammer
-
pacek napisał(a):
No ja też jestem kibicem i chyba fanem, ale widzę że mało osób się tym interesuje, niestety. -
Kolega pytał kiedy konkurs w Zakopanem, 19 są kwalifikacje, 20 oraz 21 skoki, wybieracie się? ; )
-
Kilka lat temu bylem tam jak sie odbywaly zawody a teraz nie planuje w tym terminie jechac
-
po ostatnich skokach roberta m. mysle z epowinni go informowac ze skacze on na duzych skoczniach ;/
-
:)a jak
-
No i mamy 5 miejsce w druzynie
-
Nie wiele zabrakło a było by 4 ale 5 też dobre oby jutro Stoch pokazał się z dobrej strony no i Piotr Żyła
-
zobaczycie bedzie lipa
jedynie kamilek s cos pokaze moze zyla
-
Najleszy polak na 13 miejscu wiec srednio imo ale topka zawodnikow niezle skacze
-
tak jak mowilem bedzie dzis lipa
warunki takie sobie w 1 serii
2 seria bardziej mi sie podobala niemcy pokazali co potrafia:)
-
lipa lipa była ogólnie nie okłamujmy się
-
Ale nie dla sasiadow lipa
-
trzeba trzymać lekko kciuki może akurat wygraja jakies zawody:)
-
-
Znow Kamil poza pierwsza 10
-
dzisiejszy wypadek, 3 odpadło,2 nic nie pokazało ;/
-
-
Dzis tylko jeden z naszych sie zakwalifikowal do 30 ale skonczyl na 2 miejscu
-
-
A TCS dzis sie zaczyna?
-
-
Po pierszym konkursie moglo byc lepiej szczegolnie po drugim skoku Kamila ale zobaczymy w kolejnych zawodach
-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0