Skoki narciarskie
-
-
Jak ja się cieszę, że Piotek szaleje. Jeszcze Maciek zasłużył na podium.
Kamil - cieniutko coś.Maraton - Top1 uni43/Top6 uni68/ilość zabudowanych pól na planecie-380/342/najbardziej wartościowa planeta-20.745.310/20.316.859
Maraton - Ikariam-Top1 Kappa/Top7 Beta/poziom budynków w jednym mieście-678/najbardziej wartościowe miasto-3.876.627 -
Teraz skoki to już nie to samo co kiedyś, za Adama
Ale cieszy postawa polaków, biją się o czołowe lokaty
PB:
ACS; 7749,82%
SOLO; 1876,97% -
Rusza sezon, więc trzeba odświeżyć temat.
Właśnie skończyły się kwalifikacje do niedzielnego konkursu. Wygrał je Piotrek Żyła, bardzo dobrym skokiem na 137,5m. Ponadto inni Polacy na miejscach 3, 5 i dalszych (zakwalifikowali się wszyscy) no i na koniec transmisji najdalszy skok dzisiaj, co prawda podparty, w wykonaniu Kamila Stocha na odległość 145m.
Wyniki napawają optymizmem przed jutrzejszymi zawodami drużynowymi, niedzielnym indywidualnym i resztą sezonu. -
Początek sezonu bardzo optymistyczny może chłopaki pokuszą się o jakieś medale na igrzyskach olimpijskich
-
Po dzisiejszym konkursie - na pewno pokuszą się o medale!
4 Polaków w pierwszej 7 - w tym dwóch na pierwszych dwóch miejscach.... Genialnie"Ja to Cie przygarnąlem tak jak Shrek tego osła. Szkoda tak zostawić samego w lesie mimo tego, że cie wkurza " ~ panwpolo
Ursa - Top 34 THE END
16.07.2013 - 29.12.2014
Bez urlopu -
Tak dobrych wyników jakie uzyskali dzisiaj nasi zawodnicy chyba nikt się niespodziewał Oby tak dalej jutro kolejny konkurs
-
Brawo Polacy. Pokazali klasę. O dziwo Norwegia całkiem dobrze a Austria tragicznie. Niemcy słabo. Zapowiada się świetny sezon dla Polaków i być może kilka medali na olimpiadzie.My Niemcy zawsze gramy pierwsze skrzypce. Inni mogą sobie najwyżej pobębnić. My Niemcy kochamy czystość i porządek
GAME OVER 5.03.2014 -
GERMANIN napisał(a):
Brawo Polacy. Pokazali klasę. O dziwo Norwegia całkiem dobrze a Austria tragicznie. Niemcy słabo. Zapowiada się świetny sezon dla Polaków i być może kilka medali na olimpiadzie.
Austriacy nie tak tragicznie, mieli Dietharta i Loitlzla w 10, Kraft i Kofler w 20. Nie mniej, to fakt, ten sezon jest dla nich kiepski. Jedynym w formie wydaje się być Morgi, bo pozycja Schlierenzauera w PŚ to przypadek (a właściwie dwa przypadki, w Lillehammer i Kuusamo). Tragiczny sezon mają Norwegowie, bo oprócz Bardala nie pokazują prawie nic. A Polacy. Dzisiejszy konkurs mówi wszystko -
Dzisiaj kolejny świetny występ naszej ekipy z niecierpliwością można czekać na Turniej Czterech Skoczni
-
Polska potrafi
-
Skoki tak bardzo ładnie A co powiecie na to "Justyna Kowalczyk wycofuje się z Tour de Ski" - napisał na Twitterze dziennikarz TVP Sport Sebastian Parfjanowicz. Potwierdziła to także sama biegaczka. - Bardzo mi przykro, ale nie w zaistniałej sytuacji nie mogę wystąpić w Tour de Ski - przekazała Justyna Kowalczyk poprzez oficjalny facebookowy fanpage. To jej protest przeciwko zmianom w programie zawodów.
-
Sezon odpowiednio rozpoczęty!:) Drużynowo drudzy, Stoch także drugi indywidualnie:)
Oczywiście mój idol noriaki kasai nadal skacze
Dziwi mnie, że temat trochę umarł patrząc na to, co się w ostatnim roku działo. Oczywiście w tym roku liczymy na więcej Polaków na podium.Jestem i mnie nie ma ^^ -
Stefan Hula na podium już za tydzień!
Przeczytaliście to tutaj po raz pierwszy.
A tak na poważnie. Całkiem niezły start. Żyła standardowo będzie pół sezonu wchodził na właściwe tory.
Sezon olimpijski,więc wyniki na pewno będą zaskakujące do pewnego etapu. -
Stoch zaczął od razu na podium, zobaczymy co będzie dalej. Miejmy nadzieję, że nasza kadra sięgnie po złoto w drużynówce.
-
Brawo dla Piotrka Żyły za zdobycie Mistrza Świata na skoczni normalnej.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość