Wersja 7.1.2 już dostępna na Chrome
![;)](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/wink.png)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
buleon napisał(a):
@@Piciu to zrób coś lepszego...
RiV słusznie i podając racjonalne argumenty napisał, dlaczego nie chce pracować z wersją 7.0 jako nieprzyjazną dla twórców narzędzi. Pomimo to zrobił całkiem dobrą aktualizację z paroma bugami, które już są naprawione. Czekaj cierpliwie aż Chrome dopuści do użytku wersję 7.1.2.
Niesamowicie mnie irytuje, gdy ktoś zamiast docenić, że ma coś za darmo, to się zaczyna czepiać.
Ruda napisał(a):
Wersja 7.1.2 już dostępna na Chrome
Ruda napisał(a):
Błędy najlepiej zgłaszać na kanale AGR bądź na forum EN > board.en.ogame.gameforge.com/i…ad/802175-antigamereborn/
RiV nie czyta polskiego ogame
Rolesky napisał(a):
Mozna jakos skonfigurować AGR zeby na expedycje wysyłać domyślnie wiecen niz 417 DT?
sorro03 napisał(a):
Kolego właśnie chodzi o to że AGR nie dziala a wcześniej moja pomyłka nie chodziło o AGO tylko AGR które nie działa od 2 tygodni na androidzie bo Mozilla postanowiła zrobić jakąś durna zmianę przeglądarki i na razie nie działają na niej prawie wszystkie dodatki
kolego jak bym potrzebował odpowiedzi na tym poziomie to bym napisał na forum kulinarnym !Midam napisał(a):
Sam sobie więc odpowiedziałeś na pytanie. Jeśli wiesz, że OGame, AGR i Mozilla to trzy odrębne zespoły pracujące nad swoimi projektami, wniosek jest prosty - nie działa. Zawsze można zwalić winę na GF
Chaosbane napisał(a):
weź, bo jeszcze Inarius wróci z zaświatów i cię wydyma przez komórkę hehehsorro03 napisał(a):
Kolego właśnie chodzi o to że AGR nie dziala a wcześniej moja pomyłka nie chodziło o AGO tylko AGR które nie działa od 2 tygodni na androidzie bo Mozilla postanowiła zrobić jakąś durna zmianę przeglądarki i na razie nie działają na niej prawie wszystkie dodatki
![]()
![]()
padłem![]()
![]()
sorro03 napisał(a):
kolego jak bym potrzebował odpowiedzi na tym poziomie to bym napisał na forum kulinarnym !
1 gość