Wersja 7.1.2 już dostępna na Chrome
AntiGameReborn
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
buleon napisał(a):
@@Piciu to zrób coś lepszego...
RiV słusznie i podając racjonalne argumenty napisał, dlaczego nie chce pracować z wersją 7.0 jako nieprzyjazną dla twórców narzędzi. Pomimo to zrobił całkiem dobrą aktualizację z paroma bugami, które już są naprawione. Czekaj cierpliwie aż Chrome dopuści do użytku wersję 7.1.2.
Niesamowicie mnie irytuje, gdy ktoś zamiast docenić, że ma coś za darmo, to się zaczyna czepiać.
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King -
Bo kod gry to spaghetti, co zreszta widzielismy w postaci miliona błędów
-
Ruda napisał(a):
Wersja 7.1.2 już dostępna na Chrome
Powinno być tak, że na misji Transportuj wciskam Enter i wybiera mi odpowiednią ilość statków (to działa), drugi raz Enter przechodzi do następnego ekranu (działa), na którym jest już wybrany księżyc (nie działa, trzeba go kliknąć ręcznie), po następnym wciśnięciu Entera przechodzi do następnego ekranu (działa, ale po wybraniu księżyca), na którym widać już załadowane surowce (nie działa), a ostatnim wciśnięciem Entera wysyła flotę (działa, ale trzeba pamiętać o kliknięciu załadunku).
Czyli powinno się wciskać tylko czterokrotnie Enter - tak było przed wersją 7.0nie -
Ruda napisał(a):
Błędy najlepiej zgłaszać na kanale AGR bądź na forum EN > board.en.ogame.gameforge.com/i…ad/802175-antigamereborn/
RiV nie czyta polskiego ogame
-
Według informacji z dzisiejszego dnia poprawki związane z wysyłką floty będą korygowane w kolejnej wersji.
-
Dziękuję, Wredny Rudzielcu, to mnie trochę uspokaja
@Guderian es numero uno, Tobie też dziękuję. W podziękowaniu za podziękowanie, możesz postąpić według cytowanej instrukcji i zgłosić za mnie, bo ja właśnie ziewamnie -
Oczywiście, że się da. Tak samo jak da się włączyć ogame Samsungu S20, jak również w S1. Niby też się da, ale to czysty masochizm.
-
Srasochizm
Grałem, złomowałem i byłem złomowany na pierwszym Galaxy Young (chyba 3 cale wyświetlacz :P).
Też bez AGRnie -
Mozna jakos skonfigurować AGR zeby na expedycje wysyłać domyślnie wiecen niz 417 DT?
-
Rolesky napisał(a):
Mozna jakos skonfigurować AGR zeby na expedycje wysyłać domyślnie wiecen niz 417 DT?
A pioniera z automatu?Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
Nie ma w ustawieniach floty pod expy pioniera.
Można by to dostosować do obecnych realiów i ustawiać ilości i rodzaj statków wysyłanych na expe. -
-
-
Słabo idzie im naprawianie błędów... dalej w zakładce flota nie aktualizuje na bieżąco po wybraniu statków Ładowności (pokazuje 0) oraz pkt ekspedycji
-
To zgłoś się do teamu i pokaż im jak proste jest grzebanie w dynamicznie zmieniającym się, pełnym złożonych zależności skrypcie, bo postawa roszczeniowa o coś, co i tak generalnie dobrze śmiga i jest za darmo, na pewno niczego nie zmieni. Nie wystarcza obsmarowywanie GF, to trzeba jeszcze dowalić tym z AGR.
#pomarudźmytrochę #namsięnależy -
zaktualizował mi się przed chwilą Firefox na telefonie do jakiejś "super wersji" z paskiem adresu na dole, przez co usunęło mi AGRa. Próbując zainstalować dodatek wyświetla się informacja "dodatek nie obsługiwany na Androidzie", ktoś ma podobnie?Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post??
-
Tak, rano też mi wskoczyła nowa wersja i kicha z Antigame - pracują nad tymnie
-
ktos usunał ten toolbar wyskakujacy co sekunde?Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Chyba dodał, ten o cookies w ekranie logowania. Szkoda tylko, że sama gra z tych plików cookies nie korzysta, bo nie potrafi utrzymać sesji i co chwilę wylogowuje. To jest śmieszne
-
na jakiej przegladarce jeszcze dzialal antigame
-
Na Chrome działa do teraz.
-
sorki zle zadalem pytanie wiem ze chodzilo na firefox az do aktualizacji
chodzi mi o telefon na jakiej dziala przegladarce antigame -
ktos wie co z tym AGO na android ?
-
AGO od roku nie jest już tolerowanym dodatkiem. Teraz gramy na AGR i w androidzie pograsz sobie jedynie na mozilli.
board.origin.ogame.gameforge.c…ead/11134-AntiGameReborn/ -
Kolego właśnie chodzi o to że AGR nie dziala a wcześniej moja pomyłka nie chodziło o AGO tylko AGR które nie działa od 2 tygodni na androidzie bo Mozilla postanowiła zrobić jakąś durna zmianę przeglądarki i na razie nie działają na niej prawie wszystkie dodatki
-
Sam sobie więc odpowiedziałeś na pytanie. Jeśli wiesz, że OGame, AGR i Mozilla to trzy odrębne zespoły pracujące nad swoimi projektami, wniosek jest prosty - nie działa. Zawsze można zwalić winę na GF
-
sorro03 napisał(a):
Kolego właśnie chodzi o to że AGR nie dziala a wcześniej moja pomyłka nie chodziło o AGO tylko AGR które nie działa od 2 tygodni na androidzie bo Mozilla postanowiła zrobić jakąś durna zmianę przeglądarki i na razie nie działają na niej prawie wszystkie dodatki
weź, bo jeszcze Inarius wróci z zaświatów i cię wydyma przez komórkę heheh
padłema kto umarł - ten nie żyje -
Midam napisał(a):
Sam sobie więc odpowiedziałeś na pytanie. Jeśli wiesz, że OGame, AGR i Mozilla to trzy odrębne zespoły pracujące nad swoimi projektami, wniosek jest prosty - nie działa. Zawsze można zwalić winę na GF
Chaosbane napisał(a):
sorro03 napisał(a):
padłem
-
sorro03 napisał(a):
kolego jak bym potrzebował odpowiedzi na tym poziomie to bym napisał na forum kulinarnym !
To forum samo w sobie poziomem jest na Tibii. Tylko buleon, zefir i kilku innych potrafią jeszcze jakoś normalnie rozmawiać - mimo różnic w zdaniach.
Dajmy sobie na luz - kolego.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 2
2 gości