peciaqq napisał(a):
To chyba ludzie decydują smsami o tym które spotkania pokażą w TVP, a nie Babiarz i reszta
Też tak myślałem na początku. Teraz już sam nie wiem, ale nie chcę wnikać w te ich układy.
LM w Polsacie wróć!
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
peciaqq napisał(a):
To chyba ludzie decydują smsami o tym które spotkania pokażą w TVP, a nie Babiarz i reszta
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez ^Zaborca63^ ().
^Zaborca63^ napisał(a):
Szczerze? Wolałem nieobiektywnego Kowalczyka niż słuchać wybitnych analiz Gmocha, nudnego do bólu Szpakowskiego, Jasine i pozostałej bandy pomyleńców.
PS - Na dodatek studio przedmeczowe/pomeczowe na Polsacie bardziej przemawiało do mnie aniżeli te obecne na TVP.
^Zaborca63^ napisał(a):
No i oczywiście musiałem wykrakać Real. Cóż... Jak wygrywać LM to z najlepszymi, jeśli Czerwone Diabły to przegrają to znak, że na tytuł nie zasłużyli. Pocieszające jest to, że na pewno ten pojedynek zostanie pokazany w TV Chyba, że znowu pseudo znawcy z tvp wybiorą Borussie, bo Lewandowski .
Thorgoth napisał(a):
Oni nie są od pokazywania najciekawszych meczów tylko od pokazywania tych których pragnie większość.
Uważasz więc, że Szachtar i Borussia to drużyny grające nudny futbol na niskim poziomie?^Zaborca63^ napisał(a):
Myślę jednak, że ta większość wolałaby jednak obejrzeć emocjonujący mecz na wysokim poziomie aniżeli po raz 6 czy 7 Lewandowskiego i jego Borussię.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Grievous ().
Grievous napisał(a):
MU i Real to kluby które mają największą rzeszę fanów na świecie w Polsce też. I moge sie założyć że jeśli było by głosowanie kto chce jaki mecz to na bvb malo kto by głosował
Grievous napisał(a):
Na C+ robią takie głosowania i nikt nie ma pretensji. w Tvp powinno być tak samo
Nie przestaną, bo tego chce lud. Tak jak wcześniej chciał Małysza czy Kubicę.^Zaborca63^ napisał(a):
Ok, jest moda na robienie z Roberta gwiazdy footballu, ale niech oni zejdą na ziemię i przestaną na siłę wszędzie go pokazywać.
plejboja [ciach zacytowany wulg] Ronaldo obrażającego się bo ktoś mu nie podał
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez marcin98 ().
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez marcin98 ().