Juventus bardzo mnie zaskoczył w tym roku z formą w LM. I to prawda w porównaniu z Bayernem, czy PSG nie wydali wielkich pieniędzy na skład.
Liga Mistrzów UEFA / UEFA Champions League
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Krzyżowiec napisał(a):
Juventus bardzo mnie zaskoczył w tym roku z formą w LM. I to prawda w porównaniu z Bayernem, czy PSG nie wydali wielkich pieniędzy na skład.
takie czasy nastały dla Serie A niestety.kiedyś zamiatali na arenie europejskiej teraz lipa.
chociaż ten sezon i tak jest najlepszy od lat.
oby Juve przeskoczyło Monaco bo potem to już może zdarzyć się wszystko.
ciekawi mnie Atletico - Real bo tutaj może wygrać i jeden i drugi.chociaż jakoś nie lubię hiszpańskiej piłki -
Juve gra bardzo bojaźliwie w Europie, ale dwumecz z BVB, a szczególnie mecz na wyjeździe pokazał, że jest progres. Jeżeli przejdą Monaco, to półfinał będzie świetnym osiągnięciem.
Madrycka para.. szkoda, że Atletico nie trafiło na Porto, a Real na Bayern. Wtedy wszystkie pojedynki były by w miarę wyrównane i widowiskowe.Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31 -
DLuGi xD napisał(a):
Juve gra bardzo bojaźliwie w Europie, ale dwumecz z BVB, a szczególnie mecz na wyjeździe pokazał, że jest progres. Jeżeli przejdą Monaco, to półfinał będzie świetnym osiągnięciem. -
Nie ważne jak sie zaczyna, lecz jak sie kończy. Pieniądze i budowanie marki są najważniejsze. Poza tym w Lidze Mistrzów nie ma słabych zespołów.
Juve nie miało łatwej drogi. W grupie A miało Atletico. Mistrza Primera Division, finaliste LM, drużyne z ogromnym doświadczeniem europejskim, regularnie mierzącą sie w lidze z Realem i Barceloną. W 1/8 BVB, które zlało swoją grupę i wyszło z pierwszego miejsca. Bardzo dobrze grają w Europie i do meczu z Juve mieli bilans bez porażki u siebie! Teraz jest Monaco.. To nie jest drużyna do bicia. Piłkarze Arsenalu tak myśleli. Gdzie teraz są?
Kogo silnego miał po drodze Bayern i Real? Nikogo. Liverpool i Manchester City nie są na ich poziomie.
Jestem obiektywny. Juve było zdecydowanym faworytem jedynie grając z Malmoe. W meczach z Atletico, BVB oraz Olympiakosem w Grecji już nie. Juve na tą chwilę nie jest potęgą czy też bardzo dobrym klubem. Juventus jest solidny.Juve per sempre sarà! 01.11.1897! 120 anni!
UNII 64 PLAYER
UNII Mizar / top 77
UNII Rigel / top 34
UNII Fidis / top 58
UNII Libra / top 31Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez DLuGi xD ().
-
toniejatostyl napisał(a):
DLuGi xD napisał(a):
Juve gra bardzo bojaźliwie w Europie, ale dwumecz z BVB, a szczególnie mecz na wyjeździe pokazał, że jest progres. Jeżeli przejdą Monaco, to półfinał będzie świetnym osiągnięciem.
a cóż mnie powinno interesować z kim? ważne że półfinał jest w zasięgu ręki.mogli grać nawet z Legią lub innym Podbeskidziem.
chodzi o markę i pieniążki.klub utrzymuje się sam więc udział w LM jest sporą gratyfikacją finansową.
to nie szejki że jak będzie manko to dorzucą kasy.
btw skoro uważasz BvB za słaby zespół to chyba nie bardzo oglądasz Ligę Mistrzów.
bo akurat w LM to im szło o niebo lepiej niż w BundeskopancePost był edytowany 1 raz, ostatnio przez GamBit ().
-
Już za dwa tygodnie wraca Liga Mistrzów. Losowanie, przynajmniej na papierze, było bardzo ciekawe i już w 1/8 szykuje się sporo emocji. Ja osobiście liczę na sporo fajnych meczów.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Odkopany temat po prawej 4 latach. Nieźle,nieźle.
GO,GO UNITED -
ciekawa w sumie jestem nowego sezonu i tego co się podzieje w tym roku
-
I znowu Liga Mistrzów dała nam dwumecz którego kibice długo nie zapomną. Szacunek dla LFC.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania. -
Pogarda dla murzylele oraz skuteczności w I połowie.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość