Mati napisał(a):
Eee... Ty serio się uczysz?
Serio, serio. A przynajmniej takie wrażenie sprawiam
Jeśli tak to mogę zamówić Twój plakat z autografem?
Możesz.
Będę sobie wieszał nad łóżkiem z tabliczką "skoro fafi daje rady to ja też muszę!" Podoba Ci się? :P
Średnio. Uczyć a nauczyć to dwie różne sprawy. Mam jednak nadzieję, że jutro po tych 2 egzaminach wypowiem słowa: "Dałem radę!".
Ech, nieco ponad 27 godzin zostało do godziny zero, czas chyba zacząć ściągi robić...
fafi :>
-
-
Czy to oznacza, że w poniedziałek odzyskamy fafiego? \o/
Co lubisz jadać na śniadanie?
Zaspałam sobie, pospałam sobie... 12 godzin
Edit. Mati, też ostatnio spytałam go, czy on tak na serio czy przesadza. Podobno jednak na serio.Multikonto megalomania 1/2 z b4el
Multikonto 2/2 z Denior
[22:58] <Witcher> czy Cie szatan opuscil?! -
Evcia
Mam taką nadzieję. Jednak to będzie zależało od tego jak mi pójdzie jutro i pojutrze. Jeśli źle to będę musiał się zacząć jeszcze ostrzej przygotowywać do pierwszej sesji poprawkowej w połowie lipca.
Z reguły na śniadania jakieś kanapki jadam. Szybko się je robi, a rano jestem zbyt leniwy na robienie czegoś bardziej wyszukanego do jedzenia.
Jak na Ciebie 12 godzin snu to... słaby wynik.
-
Fafi z tym muchami jest tak:
Dragon220 ci je podkłada!
Co teraz czujesz? Jak się mniewa w tej chwili twoja dusza? -
Dragon220 napisał(a):
Fafi z tym muchami jest tak:
Dragon220 ci je podkłada! Osz Ty!
Co teraz czujesz? Jak się mniewa w tej chwili twoja dusza? Czuję... ulgę. Udało mi się przebrnąć przez najcięższy okres sesji. Jeszcze jeden pomyślnie napisany egzamin w piątek i moja dusza zacznie się radować. \o/ -
Eee sesja to już przeszłość... dla mnie Ja już praktyki
Powodzenia na ostatnim egzaminie
Niech Twoja dusza po zdaniu lata hehe
Nie mam pomysłu na pytanieoffline -
Dla mnie też już jest przeszłością. Z ostatniego egzaminu 5 dostałem mimo, że uczyłem się tak porządnie ledwie ze 2-3 godziny. W ogóle spodziewałem się w tym semestrze cięższej przeprawy, ale praktycznie poza jednym egzaminem, do którego należało się przyłożyć, resztę można było napisać na luzie.
-
fafi ;*
Lubisz burzę?
Deszcz?
Deszczyk?
Śnieżycę?
Jaka jest ulubiona pogoda fafiego?
Gdyby fafi miał wybrać dowolne miejsce na ziemi do życia, gdzie by to było? ( Oczywiście zakładając, że musi tam pracować itd.)
Jakie fafi zna języki obce i w jakim stopniu?
Czy jest jakiś język który dla fafiego ucha brzmi wyjątkowo dobrze?
Edit. Apfff, zawiesiłam się i po skończeniu posta próbowałam zamknąć Ci temat. Jeszcze trochę i zacznę przenosić swoją "manierę" kończenia tematów i ucinania dyskusji do życia realnego.Multikonto megalomania 1/2 z b4el
Multikonto 2/2 z Denior
[22:58] <Witcher> czy Cie szatan opuscil?! -
fafi fajny avek ;d
-
elfi napisał(a):
fafi ;*
elfi
Lubisz burzę? Nie lubię.
Deszcz? O ile nie pada akurat wtedy, gdy naginam piechotą z PKS-u na uczelnie to lubię.
Deszczyk? Podobnie jak powyżej.
Śnieżycę? Lubię.
Jaka jest ulubiona pogoda fafiego? Siarczysty mróz + obfite opady śniegu.
Gdyby fafi miał wybrać dowolne miejsce na ziemi do życia, gdzie by to było? ( Oczywiście zakładając, że musi tam pracować itd.)Na Syberii lub północy Kanady. Mógłbym tam jako drwal pracować.
Jakie fafi zna języki obce i w jakim stopniu? W dobrym stopniu znam angielski i rosyjski. W podstawówce liznąłem trochę francuskiego, więc co nieco jeszcze pamiętam.
Czy jest jakiś język który dla fafiego ucha brzmi wyjątkowo dobrze? Tak, polski.
Edit. Apfff, zawiesiłam się i po skończeniu posta próbowałam zamknąć Ci temat. Jeszcze trochę i zacznę przenosić swoją "manierę" kończenia tematów i ucinania dyskusji do życia realnego.
Oj Ty niedobra. Lanie Ci się za to należy.
Anubis napisał(a):
fafi fajny avek ;d
Dzięki -
fafi fajna sygna ;d
A na poważnie, to cześć. Jak masz na imię, Rafał?<Rosska> wiesz, co Zimny? Ty jesteś gorszy od pana V. i pana W. razem wziętych ;x
19.01.2010 - Top4 Ogame.pl w wydobyciu deuteru.
-
Na prośbę autora
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0