GOrzka czekolada, czyli elfi po farbowaniu :)

• Czeeeść ^^ :*

W jakich zakątkach świata już byłaś?
    Wielu ciekawych ludzi tam poznałaś?
    Jakie miejsce na świecie byś najchętniej odwiedziła?
    Co byś wybrała: wylegiwanie się na plaży w jakimś gorącym klimacie, safari po Afryce, rejs jachtem dookoła świata czy wyprawę na biegun północny? Swój wybór uzasadnij w kilku zdaniach.
  • Uff, ale naspamiliście. :P
    Jedziemy :O

Abuse napisał(a):

Na chwile obecną MODka nr 1 :* Na liście tematów w CT, bo podbiłam odpowiedzią? :D

Czemu taki odcień zielonego w cudzych postach? Przypadkowy wybór, szukałam czegoś, co nie bije po oczach ;)
    Skąd się biorą inteligentne kobiety? Dokładnie z tego samego miejsca, z którego są inteligentni mężczyźni.
    Czemu akurat GiK? Bo lubię wyzwania. :D To nieszablonowy dział i tak sobie nieśmiale pomyślałam, że może ja i moje doświadczenie w grze w końcu się do czegoś przydamy. ^^
    Skąd masz tyle cierpliwości do n00pków? Akurat "noobki", jak sam ich nazywasz, są prości w obsłudze i nie wymagają dużej cierpliwości. A już takim typem jestem, że jak się angażuję, to na maxa ;)
    Czemu nick z małej liter? Przypadek.
    Skąd dowiedziałaś się o oGame? Lata temu to było, od znajomego. Nigdy wcześniej nie grałam w żadne gry, wyśmiałam go. "Spróbuj! Zobaczysz...". I tak mi zostało. :D
    Czemu zaczęłaś się uczyć właśnie niemieckiego? Nie miałam wyboru, w szkole podstawowej był wyłącznie j. niemiecki. Prawdziwa miłość przyszła później, wraz z odkryciem innej mojej miłości- Rammstein. :D
    Skąd taki nieelfi awatarek? Nick mój o przypadek, awatar już nie. ;)

Zdraviam Również. ;]

@WizardPL
    Piękne pytanka ułożyłeś. Prawie zapomniałam, że można w tym względzie na Tobie polegać.
    - To jest podchwytliwe jakieś? Pewnie jest bardziej finezyjne rozwiązanie, ale pierwsze co mi przyszło do głowy, to kwadrat z przekątnymi. :>
    - Oczywiście, że tak.
    - Tak. Bo... nie mam powodów, ażeby być nieszczęśliwą.
    - My introwertycy mamy wysoko rozbudowany system zarządzania i oszczędzania energii w takowych sytuacjach. :D Co myśli? Dopóki introwertyk ma siły będzie zadowolony z takiego towarzystwa i chętnie aktywnie wysłucha ekstrawertyka. A gdy się zmęczy, zacznie zamykać i opracowywać plan ucieczki. A jedyne, co wypada zrobić ekstrawertykowi w takich sytuacjach, to spróbować owego zrozumieć. ;)
    - Emocje. Niedobrze jest trzymać w sobie, kumulować i robić bum. To niefajne jest. :(
    - Oj nie. ;)
    Specjal: zapytaj w PW lub na IRC. :D

rafalinho napisał(a):

Czeeeść ^^ :* hej :*

W jakich zakątkach świata już byłaś? Uh, z tych najdalszych: Nordcap, jakaś północna Rosja, Wyspy Kanaryjskie...
    Wielu ciekawych ludzi tam poznałaś? E, nie :E
    Jakie miejsce na świecie byś najchętniej odwiedziła? Nowa Zelandia.
    Co byś wybrała: wylegiwanie się na plaży w jakimś gorącym klimacie, safari po Afryce, rejs jachtem dookoła świata czy wyprawę na biegun północny? Swój wybór uzasadnij w kilku zdaniach. Pfff, co ja? Na maturze z polskiego jestem? :P Leń jestem, więc wylegiwanie się jest dobrą opcją, jednakże szybko się męczę upałami i szybko mam dość. Safari fajne, ale też gorąco i męczące jakieś. Jachtem dookoła świata? Chyba najfajniejsze z tych wszystkich. :P Bo na biegunie północnym to chyba nachodzić się trzeba? :roll: Wybieram opcję: spokojne wylegiwanie się na jachcie na jeziorach północnej Europy i wieczorne wygrzewanie przy kominku. ;)
    Multikonto megalomania 1/2 z b4el
    Multikonto 2/2 z Denior

[22:58] <Witcher> czy Cie szatan opuscil?!
  • - To jest podchwytliwe jakieś? Pewnie jest bardziej finezyjne rozwiązanie, ale pierwsze co mi przyszło do głowy, to kwadrat z przekątnymi. :>

No tak. bo przekątna jest dłuższa niż 1 zapałka ;) w przybliżeniu potrzeba 1,42 standardowej zapałki.
    Chodzi o figurę przestrzenną - czworościan foremny :)

• hejka :*

Nie mam weny dziś, więc będą tylko 3 pytanka :P

Jakich trzech rzeczy brakowałoby Ci najbardziej na bezludnej wyspie?
    Myślisz, że przetrwałabyś na niej dłużej niż kilka tygodni?
    Czy zabrałabyś mnie ze sobą na bezludną wyspę :> (chociażby w roli swojego niewolnika ^^ )?
  • @Rizer
    1. Mam naprawdę mnóstwo ulubionych filmów ;)
    2. Bez oszukiwania i guglania, chyba 116. Historii nigdy nie lubiłam. :(
    3. Ale o co chodzi? :-x
    4. Princess and the goblins. Piękna baśń i zdecydowanie bajka mojego dzieciństwa.

@Abuse
    Nigdy mi tego nie wybaczycie :O No i co z tego, że jest dłuższa? Żadnych innych warunków nie było, a zapałki można nieco zbliżyć do siebie. Może już nie ta estetyka, ale trójkąty będą. Nie myślałam nad tą zagadką, myśl o piramidce z 3 krawędziami przyszła później. Następnym razem będę tak długo dumać, aż wymyślę coś bardziej finezyjnego :P

@rafalinho
    Złomujemy dziś? :E
    To ja poproszę... odtwarzacz mp3, mężczyznę i... poduszkę z kocykiem. To już cztery? :P
    Pewnie. 8-)
    Pewnie. 8-) A zwłaszcza w roli niewolnika. :D :*
    Multikonto 2/2 z Denior

• Oj, elfi, elfi.
    To kto jest bardziej zepsuty? ;p
    Za co byś pokochała, a za co znienawidziła samą siebie, gdybyś była kimś innym?
    Masz w sobie choć krztę idealistki?
    Uważasz się za szczęśliwą osobę? Jakbyś zareagowała, gdybym zakwestionował w jakikolwiek sposób Twoją odpowiedź? :>
  • fan rocka napisał(a):

Oj, elfi, elfi. Fafi też tak zawsze mówi... ^^
    To kto jest bardziej zepsuty? ;p No jak to kto? O Tobie przecież mówimy?
    Za co byś pokochała, a za co znienawidziła samą siebie, gdybyś była kimś innym? Dumałam chwilę nad tym pytaniem... i jak już wydumałam, to doszłam do wniosku, że to zbyt osobie pytanie jak na forum publiczne. ;)
    Masz w sobie choć krztę idealistki? Oczywiście, nawet więcej niż krztę.
    Uważasz się za szczęśliwą osobę? Jakbyś zareagowała, gdybym zakwestionował w jakikolwiek sposób Twoją odpowiedź? :> /me :glaszcze: A skąd Ty to możesz wiedzieć, co? ;)

Stefcio napisał(a):

O czym w obecnej chwili myślisz ? Zastanawiam się nad planem na dzisiejszą noc i czy pizza już się spaliła.
    Twoje najskrytsze marzenie ? Powiem, to nie będzie już najskrytsze i się nie spełni. :-|

Rizer napisał(a):

1.Co sadzisz o tym ?
    derbeth.w.interia.pl/poeta/pisz.htm A widziałam. Same emo wiersze mi wychodzą. :P
    2. Lubisz pisać wiersze czy najbardziej miło jest słuchać z czyiś ust ? Absolutnie nie posiadam takowych umiejętności i nigdy do wierszów mnie nie ciągnęło. Więc jak już, to tylko słuchać. ^^
    3. Co myślisz o aferze z tym krzyżem ? :) Oj, bez większych emocji. Fanatyków ani oszołomów nie brakuje, a sprawa została niepotrzebnie rozdmuchana przez media. ;)
    Multikonto 2/2 z Denior

• elfi napisał(a):

fan rocka napisał(a):

Fafi też tak zawsze mówi... ^^
    No jak to kto? O Tobie przecież mówimy?
    Dumałam chwilę nad tym pytaniem... i jak już wydumałam, to doszłam do wniosku, że to zbyt osobie pytanie jak na forum publiczne. ;)
    Oczywiście, nawet więcej niż krztę.
    /me :glaszcze: A skąd Ty to możesz wiedzieć, co? ;)
    1. :quasi:
    2. Okej, ale ja zakładam po prostu, że będąc tak zepsuta nie masz moralnego prawa mówić w ten sposób o mnie. xD Wedle i kto to mówi albo przyganiał kocioł garnkowi. xD
    3. Szkoda. Zupełnie nie spodziewałem się, że to może ugodzić w tę sferę.
    4. To czemu poszłaś na polibudę? /o\ Przecież wiedziałaś, że to są męczarnie! Myślałaś sobie, że per aspera ad astra, czy raczej nie myślałaś o trudach, a za to wiele rozmyślałaś o profitach? :P
    5. Czyli gdybym zakwestionował Twoją odpowiedź, to byś mnie pogłaskała? xD No właśnie nie mogę, tylko się zastanawiałem, czy w ogóle mi udzielisz odpowiedzi. Notabene jej nie udzieliłaś. oO
    6. Wiesz, że zawsze mi się kojarzyło, że powinnaś jeździć na motocyklu? Nie chciałabyś?
    7. Miałaś kiedyś takie marzenie, żeby stopem przemierzyć kawał Europy? :>
  • 1. Oj to nie tylko do Ciebie było.
    2. Skąd wniosek, że jestem zepsuta?
    3. Nic nie szkodzi. ;)
    4. A te pytanie to w związku z czym? :> Męczarnie? Wiesz ile mam godzin w tygodniu zajęć w przyszłym semestrze? 12. Słownie: dwanaście. :O Już planuję październikową tułaczkę po Polsce. ;] I oczywiście, że myślałam wyłącznie o profitach.
    5. To pobłażliwe było... bo dlaczego miałbyś kwestionować moją odpowiedź, że jestem szczęśliwa?
    6. Z czarnymi, skórzanymi spodniami też Ci się kojarzę? :D Swojego czasu chorowałam na motocykle, teraz mniej, zobaczymy. ;)
    7. Nie miałam i nie podjęłabym się. ;)
    Multikonto 2/2 z Denior

• Hej. :*

1. Skąd pomysł że dziewczyna w Twoim avku ma tłuste włosy? :D
    2. Co myślisz o nurkowaniu? Skąd to pytanie? Nurkowałaś już kiedyś?
    3. Masz standardowego skina na Forum? :)

Buziaki. :) :*
  • Cześć :*

Quauli napisał(a):

1. Skąd pomysł że dziewczyna w Twoim avku ma tłuste włosy? :D

Powiem Ci coś, że nie uwierzysz... To jest facet O_O

Powrócą kiedyś fajne zabawy u Ciebie na kanale w mierzenie sobie tego i tamtego? Tęsknimy!

Chciałabyś aby po śmierci Twoje narządy trafiły do innej osoby?

Twoje zniszczone od szkodliwych substancji zawartych w papierosach płuca też (fajna składnia wyszła ^^)?

Wczoraj była 19 rocznica połączenia Polski z Internetem. Jak myślisz, jakby wyglądał Twój świat gdybyś nigdy nie poznała zUa jakim jest Internet?

Śpij śmiało, i znajdź tej swojej jakiegoś naprawdę fajnego dmuchanego jeża, serio mówię :P

EDIT ad 1: Nie zauważyłem, że jest nowy avek. To jest golum? :D
    ex SMod ZŻU, MN
    ex Mod Handel, Wojny, DiD, S&D, ST, PoO, WiP

LFC - this means more...

Twister jest genialny!
    mirela jest wspaniała!
    Pręgierz (*)
  • @David
    Miło, że tak piszesz.

@Quauli
    1. To nie mój pomysł. Ktoś, gdzieś, kiedyś mi tak napisał. :|
    2. A bo sama nurkowałam ;) Robiłam uprawnienia w Jaworznie, tam też pierwszy raz schodziłam i dostałam niezły wycisk :D Poza tym standard, Morze Czerwone i Chorwacja zaliczone, Mauritius i Nowa Zelandia w marzeniach. ^^
    3. A to jest jakiś inny? :D
    Mhm :*

@Mati
    Pfff. To był facet i do tego całkiem mniam x_x
    Może kiedyś. :>
    Gdybyś zapytał mnie o to jakiś czas temu odpowiedziałabym nie. To dość makabryczna wizja, nie? Jeśli jednak miałabym komuś ratować życie, jestem za.
    Nie są takie złe. :ziew:
    Myślałam, że wczoraj, nie przedwczoraj. Trudno gdybać, znając mnie pewnie znalazłabym coś innego do marnotrawienia czasu.
    Nie wyspałam się :-| Jeża nie było, ale też jest zadowolona.
    Nowy stary avek. Tylko nie mów, że ten też Ci się nie podoba.

@Shax
    Na dłużej, chociaż szybko się niecierpliwię.
    Dokładnie, zdecydowanie.
    Bez. Z sercem.
    Biały.
    :*
    Multikonto 2/2 z Denior

• /me tuli elfa i przeprasza, że go tak długo nie było w tym temacie :*

Poklykamy dziś? :>

Ile to już dni minęło odkąd rzuciłaś po raz kolejny palenie?
    Wytrzymasz tym razem w swoim postanowieniu?

Lubisz się zakładać? :>

Myślisz, że jestem w stanie nabić Ci jutro 10.000 odsłon profilu? ;)

Pa pa :*
  • Quauli napisał(a):

Owszem są jeszcze dwa jasne skiny... Pogrzebaj w ustawieniach... :) :*

Ale ja żartowałam :P :*

rafalinho napisał(a):

/me tuli elfa i przeprasza, że go tak długo nie było w tym temacie :* /me tuli :*

Poklykamy dziś? :> Przeczytałam połykamy. :D A myszką, czy enterem?

Ile to już dni minęło odkąd rzuciłaś po raz kolejny palenie? Nie wiem. Ale rzucę! ... jak skończę paczkę.
    Wytrzymasz tym razem w swoim postanowieniu? Tak! To ostatni raz. Serio.

Lubisz się zakładać? :> Lubię, jak jestem pewna wygranej, bądź zakład jest czynnikiem motywującym.

Myślisz, że jestem w stanie nabić Ci jutro 10.000 odsłon profilu? ;) Zajmie Ci to około 3 godzin, jeśli będziesz robił to bez przerw :P Nie warto.

Pa pa :* pa :*
    Multikonto 2/2 z Denior

• elfi napisał(a):

rafalinho napisał(a):

Poklykamy dziś? :> Przeczytałam połykamy. :D A myszką, czy enterem?

Oczywiście, że... myszką :P

Co jest najprzyjemniejsze w byciu modem?
    Nie żałujesz, że wybrałaś do moderowania taki ciężki dział jak GiK?

Wolisz dostawać czy dawać prezenty?
    Wolisz drogie prezenty kupione w sklepie czy podarki wykonane własnoręcznie?

Skoro lubisz się zakładać to... może się też o coś ze mną założysz? :>

Na razie to tyle :*

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez rafalinho ().

• rafalinho napisał(a):

Oczywiście, że... myszką :P No i mieliśmy dziś w nocy klykać, a Ty gdzie jesteś? 8-/

Co jest najprzyjemniejsze w byciu modem? Oficjalnie czy nieoficjalnie? :P
    Nie żałujesz, że wybrałaś do moderowania taki ciężki dział jak GiK? Absolutnie nie. :D Właściwie, to lubię go coraz bardziej ;)

Wolisz dostawać czy dawać prezenty? I to i to lubię, jeśli jednak mam wybierać, to dawać.
    Wolisz drogie prezenty kupione w sklepie czy podarki wykonane własnoręcznie? Ani to, ani to. Nie lubię posiadać wielu rzeczy i staram się na bieżąco pozbywać wszystkiego, co zbyteczne. Podarki wykonane własnoręcznie mają to do siebie, że zwykle są zbyteczne. :D A drogie to, że są... za drogie.

Skoro lubisz się zakładać to... może się też o coś ze mną założysz? :> O czo?

Na razie to tyle :*
    Multikonto 2/2 z Denior

• Cześć, elfi.
    Jak kogoś polubisz, to można nazwać Cię papużką nierozłączką? ;p
    Czy dzisiejszemu licealiście/studentowi/pracownikowi jest potrzebny laptop?
    Kręci Cię broda u facetów? Jeśli tak, to jaka?
    A długie włosy? :>
    Flanelowe koszule w kratę?
  • @Quauli
    Nie. Już nie. Trzymaj kciuki. :D

@Kolejorz92
    Nie gram w żadne gry, poza OGame. ;)

@fan rocka
    Cześć Kuba.
    Raczej nie. Wiesz, że jestem z natury samotnikiem ;) Nie potrafię przebywać z kimś bardzo długo.
    O tak, zdecydowanie. Nie wiem jak obecnie w liceum, ale ja na studiach często mam takie projekty/ zadania/ prezentacje, do których nawet nie sam komp, ale i laptop jest konieczny, bo w jakiejś formie muszę opracować i przedstawić wyniki ;)
    Tak, lubię. Coś na rodzaj pozornie zaniedbanego, kilkudniowego zarostu :D Żadnych dłuższych. Ale też nie każdemu pasuje, to zależy.
    Kiedyś miałam hopla na tym punkcie :D Teraz zależy, zależy u kogo i jak wyglądają.
    E e, pudło, nie lubię.
    Multikonto 2/2 z Denior

• Ehm. :-x

Mój przyjaciel stwierdził ostatnio: jesteś jedyną osobą, do której można zadzwonić o 1 w nocy, zaproponować spacer i zgodzi się natychmiastowo. I takie spacery lubię najbardziej, długie, nocne, w duecie z ciekawym rozmówcą. A spacer botów, który mieliśmy okazję odbyć, w wielu elementach był podobny do owych i można go do nich zaliczyć.

Mam dwóch ulubionych… prohans i Rebel. :ziew:

Najchętniej… aj dużo rzeczy robię. ;)
    Multikonto 2/2 z Denior

• elfi :*

Do jakich poświęceń jesteś skora w imię przyjaźni?
    Czego nie wybaczyłabyś przyjacielowi?
    Twój najlepszy przyjaciel wyznaje Ci miłość. Bardzo go lubisz, masz z nim duży kontakt, ale to raczej nie jest miłość. Co robisz?