Podliczona 28 kolejka i tomek026 informuję od razu że mecze typowane po 15:30 z oczywistych względów nie będą podliczone w 29 kolejce
Liga typerów - dyskusje
-
-
Okej,nie ma sprawy. No niestety gdy obstawiałem wyniki później odszedłem od kompa a następnie gdy wstawiłem było już za późno
-
G R A N T wprowadziłeś małe zamieszanie
Zarówno w 29 jak i 30 kolejce dałeś do obstawienia mecze ligi mistrzów:
22 lutego 20:45
Ol. Lyon - Real Madryt
Kopenhaga - Chelsea
23 lutego 20:45
Marsylia - Manchester
Inter - Bayern
Przez co już np. **PIMP** się dał wkręcić i dwa razy obstawił te same mecze:
POST 556
POST 577
Podobnie Yamato Damashi i nawet sam się wkręciłeś
PozdroofflinePost był edytowany 3 razy, ostatnio przez Muad'Dib ().
-
to nie jest żadne wkręcenie tylko błąd w poprzedniej kolejce bo nie spojrzałem na daty w jakich grane są mecz LM więc mecze:
22 lutego 20:45
Ol. Lyon - Real Madryt
Kopenhaga - Chelsea
23 lutego 20:45
Marsylia - Manchester
Inter - Bayern
nie będą liczone w kolejce 29, tylko w kolejce 30
ps.
napisze również to by była pełna jasność jakby jeszcze ktoś czegoś nie rozumiał
wyniki można wstawiać oczywiście dowolne, nie muszą się one pokrywać z tymi w kolejce 29Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez G R A N T ().
-
Niepotrzebne zamieszanie mogły pójść już te mecze z 29 kolejką .
-
Cezarcfc napisał(a):
Niepotrzebne zamieszanie mogły pójść już te mecze z 29 kolejką .
w takim razie nie byłoby kolejki 30 obecnie i gwarantuje Ci że pojawiły by się żale dlaczego nie ma meczy w ten week -
Myślę, że każdy kto interesuje się trochę tematem, już się zorientuje w problemie.
W zasadzie tylko Amazon850 musi sobie jeszcze edytować posta.offline -
Policzona 29 kolejka, gratulacje dla PIMPa bo lekko zdeklasował resztę
-
G R A N T napisał(a):
Policzona 29 kolejka, gratulacje dla PIMPa bo lekko zdeklasował resztę
Sieeeaaaaa Wiecej Bundesligi prosze -
No 14 pkt, dobry wynik Ja miałem 2 wynik, więc nie jest źle
Oby nie było Ligi francuskiej. Pamiętamy jak to niedawno było, że większośc wyników to 1,2 pkt ;DHyperion ON
Nick: NotoriousTT -
Podliczona 30 kolejka, a za 2/3 dni pojawi się podliczenie 31, gratulacje dla obecnych jak i przyszłych zwycięzców
-
Miło w końcu miec rekord
Podium będzie ciężko zdobyć ale TOP 5 będzie dobrym wynikiemHyperion ON
Nick: NotoriousTT -
Mógłbym mieć podium, ale 2 razy przegapiłem kolejki ekstra gdzie wszyscy zgarniali po 15 punktów minimum.
-
W 30 blisko rekordu, w 31 już witałem się w końców z rekordem a tu mi na koniec taki psikus Panowie zrobili Gratulację dla zwycięzców, mi może następnym razem się w końcu uda. :x
-
=KADAFI= napisał(a):
Jak zwykle z dupy na ostatnia chwile wstawiasz te kolejki polapac sie nie mozna. Badz regularny a nie zaskakujacy, juz kilka kolejek przez to ominelem nie wszyscy maja czas aby non stop siedziec na forum.
Nie wiem po co się plujesz 33 kolejka była wystawiona 2 dni przed meczami LM, jeszcze przed zakończeniem 32 kolejki.
Wiadomo że jak jest liga mistrzów to grafik napięty, w niedzielę kończą się mecze ligowe, a we wtorek już gra LM.
Czego oczekujesz? Chyba każdy w tym temacie wie, że we wtorek jest LM i jeśli mu tylko zależy to obstawia.
To, że omijasz kolejki to raczej nie wina G R A N T tylko twojej pamięci.
Pzdroffline -
Ostatnio coś słabiej z trafianiem wyników Gratulacje dla zwycięzców 32 kolejki.
-
co jest grane Grant daj jakieś typowanie
-
Dziś wieczorem pojawią się następna kolejka, wcześniej nie miałem takiej możliwości
-
Nom tydzień przerwy przez eliminacje, aż przez chwilę pomyślałem, że zapomniałemoffline
-
Ciekawe, kto w tej kolejce okaże się najlepszy i czy w ogóle będą zmiany w tabeli?
-
Z opóźnieniem ale 34 kolejka podliczona, gratulację dla Popilio który po raz 4 wygrał kolejkę i w tej klasyfikacji na razie prowadzi. A sisko mógłbyś sobie chociaż 1 odpuścić, zrobiłoby się ciekawiej
PS. w niedzielę wieczorem kolejna kolejkaPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez G R A N T ().
-
Podliczona 35 kolejka, mimo że ogólnie wypadła słabo mamy z niej ciekawy rekord, a mianowicie aż 3 typerów uzyskało taki sam wynik Gratulację dla nich
-
36 kolejka z opóźnieniem ale w końcu podliczona i kolejny raz gratulacje dla... Popilio
-
Grant jak możesz to rzuć jeszcze raz okiem na 36 kolejke i moje pkty bo wydaje mi się, że powinienem mieć ich 20
-
Icetouch napisał(a):
Grant jak możesz to rzuć jeszcze raz okiem na 36 kolejke i moje pkty bo wydaje mi się, że powinienem mieć ich 20
Faktycznie... umknął mi wynik Dynamo - Braga.
Poprawione i w takim razie gratulacje dla Ciebie -
nie dziwie się, że umknął :x tylko my obstawiliśmy 1:1 reszta za Dynamem była jak dobrze kojarze
Dzięki teraz już nie będzie tak dobrze -
Przypomnę tylko że we wtorek są mecze LM więc już w sobotę wieczorem pojawią się mecze do typowania. Pomimo świąt mam nadzieję że każdy znajdzie 2 minuty by obstawić. Aha i jutro pojawią się podliczone wyniki 37 kolejki.
Edit.
Tak jak pisałem podliczenie się pojawiło i jak się okazała mamy zmianę lidera :graty:. Się rozszalałeś Zaborca bo gratulację również za wygranie kolejki wraz z PIMP`em (oczywiście tutaj też gratulację ;))Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez G R A N T ().
-
37 kolejka ligi typera - **PIMP** i ^Zaborca63^ - z przewagą 3 pkt - zdobyli 9 pktoffline
-
Rzeźnik drzew napisał(a):
37 kolejka ligi typera - **PIMP** i ^Zaborca63^ - z przewagą 3 pkt - zdobyli 9 pkt
Poprawiłem Podliczona również 38 kolejka, gratulacje fafi -
18.
FurionQ - 155 pkt [-]
19.
Rzeźnik drzew - 179 pkt [9]
~~ ost raz się czepiam obiecujęoffline
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0