Bresia (L) napisał(a):
co oznacza -1 na czerwono przy moim nicku?
a dobra...jakieś awanse i spadki:P luz
Liga typerów - dyskusje
-
-
Witam jako że ostatnio trochę krucho u mnie z czasem podliczenie kolejki VIII i IX będzie prawdopodobne we wtorek
-
Eh.... moje punkty za "Super mecz". Dziękuję Panie Sędzio
Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
Qnick napisał(a):
Valencia 1-1 Barcelona -
Ratownik999 napisał(a):
Qnick napisał(a):
Valencia 1-1 Barcelona
Tak więc jeszcze gorzej. Pozbawił mnie hajsów...Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
Cześć. Co z dalszymi meczami bo widzę gigantyczną przerwę w liczeniu wyników i dodawaniu wynikJeśli poniosłeś porażkę, następnego dnia uśmiechnij się, niech wszyscy wiedzą, że jesteś silny
-
@Ratownik999 też człowiek, pewnie odpoczywa w przerwie świątecznej. Wróci, to nadrobi zaległościCzy moderatorom płacą za każdy usunięty post??
-
Spokojnie wyniki sie liczą kolejka jeszcze dziś będzie do typowania. Strasznie mało czasu mam ostatnio bo pracuje po 400 h w miesiącu dlatego tworza sie opoznienia. Przed kolejna kolejka wszystko bedzie podliczone
-
W związku z permanentym brakiem czasu pojawiły się delikatnie opóźnienia w podliczeniu kolejek a teraz nawet jedna została pominięta. Wiele razy już chciałem zrezygnować z prowadzenia tej zabawy tym bardzjej ze w Oga nie garm juz ponad 2 miesiące. Dziś jednak postaram się podliczyc zaległe kolejki i wstawić do typowania kolejna kolejke na weekend.
-
Witam
Tutaj jest błąd:
15:00 Atalanta - Sampdoria
15:00 Benevento - Sampdoria
Tak powinno być:
15:00 Atalanta - Sampdoria
15:00 Benevento - Verona -
Rybka i Gootek dzieki za zwrócenie uwagi na bła Jest juz poprawiony ale ten kto typował niech juz nie edytuje postu. Przy podliczaniu bede wiedział że był błąd i podlicze jak należy
-
A kiedy główna tabela będzie podliczona ?
Bo jak na razie wyniki widzę że są podliczane wyniki.Jeśli poniosłeś porażkę, następnego dnia uśmiechnij się, niech wszyscy wiedzą, że jesteś silny -
-
Jest szansa na podsumowanie i oficjalne zakończenie edycji? I zastanowienie się co z kolejnymi edycjami...Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post??
-
Co do kolejnych edycji to będą jeśli znajdzie się ktoś chętny do ich prowadzenia.
OGame.pl
Z Życia Uniwersów
Starcia Tytanów, Seek&Destroy, Nauka, Sport
Ścisłe trzymanie się reguł bywa o wiele lepsze od oszukiwania.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0