W nastepnej kolejce bedzie polska liga ?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez =KADAFI= ().
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez =KADAFI= ().
*ThoR* napisał(a):
Wtorek:
Arsenal 2:0 Porto
Fiorentina 1:1 Bayern
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Thorgoth ().
Thorgoth napisał(a):
CSKA Moskva 0:1 Internazionale
Thorgoth napisał(a):
True, nie zwróciłem uwagi że u Ruskich wcześniej grają. Zresztą i tak się zagapiłem i puściłem posta po 20:45, więc wczorajszej LM nie należy mi liczyć.
Thorgoth napisał(a):
2. nie kolorujcie wyników na ciemne kolory (Siners!!!) bo to jest masakra dla oczu i mózgu
Dark Wolf napisał(a):
Żeby nie było niejasności: mundial będzie jeszcze w obecnej edycji (ostatniej, którą prowadzę)
Pozdro
Stefanos napisał(a):
stary sezon sie skonczyl juz
konczy sie LM
i zaczyna sie nowy sezon
MS powinny byc w nowej EDYCJI!
Bzdura... powinny być albo w tej edycji, albo w całkowicie odrębnej tak jak Mati napisał.Stefanos napisał(a):
MS powinny byc w nowej EDYCJI!
Thorgoth napisał(a):
(...)
Jak świat światem nowy sezon zaczyna się w wakacje kwalifikacjami do europejskich pucharów, a mistrzostwa są zwieńczeniem sezonu poprzedniego.
(...)
Thorgoth napisał(a):
Panowie, pomału startują rozgrywki ligowe.
Wolf zapowiedział, że w tym sezonie nie będzie prowadził ligi, a ja sam napewno się tego nie podejmę.
Pytanko; czy jesteście zainteresowani kontynuowaniem zabawy? A jeśli tak, kto miałby tyle czasu i zapału aby mi w tym pomóc?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez G R A N T ().
Cezarcfc napisał(a):
No fajnie że się ktoś znalazł do prowadzenia tematy. Szkoda tylko że tak na ostatnią chwile i pewnie nie wszyscy co by chcieli zdążą wytypować przed rozpoczęciem meczy.
G R A N T napisał(a):
a co do lig które można typować zastanawiam się czy do angielskiej, hiszpańskiej, włoskiej i polskiej, nie dodać jeszcze ligi niemieckiej która jest również ciekawa. Co o tym sądzicie ?
1 gość