Może tak ktoś punkty podliczy?
Liga typerów - dyskusje
-
-
Będzie jutro razem z nowymi typami. Nie pali się zwlekam bo zgodnie z tym co było do tej pory powinna byc liga hiszpańska ale coś tam sie odgrażali że mogą strajkować.
-
Teraz dopiero zauważyłem mały błąd Zostały mi przyznane 2 pkt, a powinny być 3 - po 1 za mecze Boltonu, United i City
-
O! Udało mi się wygrać 3 kolejkę. W poprzedniej edycji taka sztuka udała mi się dopiero w... 38 kolejce.
-
tak w ogóle to pierwsze 3 kolejki wygrywali gracze uni65
Tak trzymaćoffline -
^Zaborca63^ napisał(a):
Teraz dopiero zauważyłem mały błąd Zostały mi przyznane 2 pkt, a powinny być 3 - po 1 za mecze Boltonu, United i City
Proprawione, ale zgłaszajcie takie błędy na pw bo będzie szybciej
Rzeźnik drzew napisał(a):
tak w ogóle to pierwsze 3 kolejki wygrywali gracze uni65
Tak trzymać
r0MaN też gra/grał na 65 ? Jeżeli tak to trzeba chyba się uważnie przyjrzeć temu uni -
r0MaN nie
Ale to nie zmienia faktu, że jest nas tam 3 jużoffline -
to ta gra zwana ogame funkcjonuje jeszcze?
-
Chodzą słuchy po mieście, że ktoś w to gra ;DHyperion ON
Nick: NotoriousTT -
-
Hah, najsłabszy mecz miedziowych w sezonie + dobra gra obrony Górali i padł wszystkim pierwszy typ
Btw, oglądając ten mecz, Podbeskidzie jest bardzo dobre taktycznie, do momentu aż nie przejmie piłki, potem tylko rura i wyp** do przod.Strąconych moonów - 54
Strąconych GS-ów - 1051
Łączny % ST: Solo - 268.235,81% ; ACS - 78.004,45%
Gwiazda Biała, Orzeł Biały to są nasze ideały.
13 -
tu mi padł, ale cosik mnie tchnęło i piątaka na remis postawiłem
-
No masakra podbeskidzie zremisowało
Na szczęście Lech prowadzi... chyba za mało bramek wytypowałem dla Kolejorza bo już 2 padły -
Widzew kolejny pogramca faworytów zabrał punkty wszystkim typeromStrąconych moonów - 54
Strąconych GS-ów - 1051
13 -
Co za niefart. W dotychczasowych 6 meczach w 4 brakowała mi 1 bramka w każdym meczu, by zgarnąc całą pulę punktów.
-
Mam nadzieję że tym razem nie zrobiłem żadnego błędu
Mr.Riddler nie spamuj w głównym temacie -
Mam nadzieję, że taktyka gry ''na zero'' nie jest w LT zabroniona. Może tym sposobem uda mi się uzyskać więcej punktów niż 2 na kolejkę.
-
hehe ciekawe Red, może się uda. Bywały takie kolejki, że bylo pełno remisów. Ja też muszę się odbić od dna...offline
-
Ja jestem zaskoczony tym, że póki co wszyscy stawiają na zwycięstwo JuveStrąconych moonów - 54
Strąconych GS-ów - 1051
13 -
Redyplomowany napisał(a):
Mam nadzieję, że taktyka gry ''na zero'' nie jest w LT zabroniona. Może tym sposobem uda mi się uzyskać więcej punktów niż 2 na kolejkę.
żadna taktyka typowania prócz zmiany wyników po rozpoczeciu lub zakończeniu meczu/meczów nie jest zabroniona -
Igła napisał(a):
Ja jestem zaskoczony tym, że póki co wszyscy stawiają na zwycięstwo Juve
Mów za siebie.
GRANT, to super. -
Szykuje się strajk piłkarzy w Serie A, ciekawe czy kolejka dojdzie do skutkuStrąconych moonów - 54
Strąconych GS-ów - 1051
13 -
Igła napisał(a):
Szykuje się strajk piłkarzy w Serie A, ciekawe czy kolejka dojdzie do skutku
Kolejni sprawy o które walczą są na pewno ważne ale trochę to irytucąje Jakieś spotkanie ma być jeszcze niby dziś w tej sprawie więc wzystko powinno być już dziś jasne jednak mimo ewentualnego niepowodzenia tych rozmów typów zmieniać już raczej nie będęPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez G R A N T ().
-
Hah udało mi się wygrać kolejkę sam w to nie wierzę bo nigdy nie byłem w to dobry
ale teraz włoska liga , ciężki orzech do zgryzieniaSie sehen mich rodeln
Sie hassen ... -
Niestety nie zagrają w ten weekendNajlepszy Złomiarz u65
-
Pov3r napisał(a):
Niestety nie zagrają w ten weekend
Z tego co czytam to jeszcze nic nie wiadomo, więc nie zapeszaj -
-
Sędziowie na Juve wyznaczeni, więc może kolejka się odbędzie. A artykuł był tak treściwyStrąconych moonów - 54
Strąconych GS-ów - 1051
13 -
włoska nie startuje
sport.pl/pilka/1,65083,1017816…jka_sie_nie_odbedzie.html -
Jak Grant się zbierze i dziś zastąpi to inną kolejką to jeszcze zdążymy wytypować
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość