Najlepszy sposob na wyznanie milosci
Jak sie odstresujesz?
Jak dlugo wytrzymasz bez znajomych na ktorych Ci zalezy?
Jak sie odstresujesz?
Jak dlugo wytrzymasz bez znajomych na ktorych Ci zalezy?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Charlian napisał(a):
Najlepszy sposob na wyznanie milosci Osobiście nie znam uniwersalnego sposobu.
Jak sie odstresujesz? Długi spacer , albo bieg , czasami kąpiel .
Jak dlugo wytrzymasz bez znajomych na ktorych Ci zalezy? Chciałabym widzieć ich jak najczęściej .
Infamous napisał(a):
Czy lubisz natrętów, co zamiast mówić wprost owijają wszystko w bawełnę?? Na dłuższą metę męczą mnie tacy ludzie , nie lubię wszystkiego się domyślać.
Jesteś mężatką, narzeczoną, czy singielką?? Sorki Kopi , ale na to pytanie nie chciałabym odpowiadać w tym miejscu.
Spotkanie przy piwku cały czas aktualne?? Jak najbardziej tak
Pozdrawiam...
Nie owijający w bawełnę
Kopi...
Też Cię pozdrawiam
Dav napisał(a):
Hej Tygrysku. No ok, Lwiczku. cześć Panterką już przez moment byłam , Tygryskiem jeszcze nie ;)
Mój pierwszy post w tym temacie więc wybacz moją niewiedzę. Tym razem przymknę oko na niewiedzę :P
1. Ulubiony kolor? To już było , ale wyjątkowo powtórzę : różowy.Choć czasami zmienia mi się upodobanie.
1a. A dlaczego ten? Bo mam taki kaprys.
2. Ulubiony film, książka, gra. Znowu nieuważnie czytałeś Więc kolejno : Uwierz w ducha ; czytam co mi wpadnie w ręce ( za wyjątkiem książki telefonicznej , książka kucharska tylko czasami ) ; planszowa - eurobiznes ( czy jak to zwał ) , karciana - tysiąc ,
3. Stan cywilny: Patrz post wyżej , nie chce mi się powtarzać. Mam nadzieje ze szybko się zmieni
4. Polska, USA, Kanada, Japonia czy może Włochy? Hmmmm , nie rozumie , więc wybieram Polska
5. Język rosyjski, angielski, polski, japoński, włoski? Od urodzenia uczyłam się polskiego , więc ten wybiorę
Miłego dnia. bye
Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Lwica ().
Charlian napisał(a):
Czesc Hi :*
Czesto masz tak, ze kladziesz cos na widoku a potem caly dzien tego szukasz? Czasami tak bywa.
Do czego bys sie posunela dla swojego faceta A muszę się do czegoś posuwać ???
Czesto przeklinasz? Na IRC , gg , w mailu - nigdy , zaś w realu jak mocno się zdenerwuję czymś to zdarza się .
Dzwoni ktos do Ciebie o 4 rano i pyta co robisz Co Ty na to?Lwica napisał(a):
Charlian napisał(a):
nie musisz
Charlian napisał(a):
Dzwoni ktos do Ciebie o 4 rano i pyta co robisz Co Ty na to? Nie odbieram telefonów w środku nocy ( chyba że ich oczekuje).Lwica napisał(a):
Charlian napisał(a):
nie musisz Fajnie że się ze mną zgadzasz :P
Gdybys byla tuz przed smiercia i miala jedno zyczenie to jakie? Chcę żyć długo i szczęśliwie
Charlian napisał(a):
W jakim miesiacu kosimy siano? Ja siana raczej bym nie kosiła , ale jak lubisz i musisz to sam wybierz sobie miesiąc :lol:
Ktory miesiac ma 28 dni? Luty ( jednak nie zawsze )
Na dachu jest 10 golebi, jednego zastrzelono - ile zostalo? Zero Reszta odfrunęła
Fajne zagadki , teraz coś trudniejszego proszę ;)
Pozdrawiam
Jestes pilotem samolotu, samolot leci do WarszawyLwica napisał(a):
Charlian napisał(a):
W jakim miesiacu kosimy siano? Ja siana raczej bym nie kosiła , ale jak lubisz i musisz to sam wybierz sobie miesiąc :lol: siana sie nie kosi tylko trawe :P
Ktory miesiac ma 28 dni? Luty ( jednak nie zawsze ) niee, bo 28 dni to ma kazdy miesiac :D
Na dachu jest 10 golebi, jednego zastrzelono - ile zostalo? Zero Reszta odfrunęła jeden zostal ten postrzelony
Pozdrawiam
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Charlian ().
Charlian napisał(a):
Charlian napisał(a):
W jakim miesiacu kosimy siano? Ja siana raczej bym nie kosiła , ale jak lubisz i musisz to sam wybierz sobie miesiąc :lol: siana sie nie kosi tylko trawe :P
Ktory miesiac ma 28 dni? Luty ( jednak nie zawsze ) niee, bo 28 dni to ma kazdy miesiac :D
Na dachu jest 10 golebi, jednego zastrzelono - ile zostalo? Zero Reszta odfrunęła jeden zostal ten postrzelony Nie zgadzam się , wg mnie ten postrzelony spadł z dachu :P
Pozdrawiam
i wysiada 10 osob, a wsiada 40 osob, nastepnie leci do Londynu i wsiada
100 osob, a wysiada 1 osoba, pozniej leci do Nowego Jorku i wysiada 5
osob, a wsiada 20 osob.
Ile lat ma pilot?
pilot był pełnoletni ( patrz mój pierwszy post )
Leniwy napisał(a):
Witam! Cześć :)
Ulubiona pora roku? Wszystkie pory roku są piękne i niepowtarzalne.Nie potrafię zdecydować się na jedną ulubioną porę roku
Wolała byś mieć córeczkę czy synka? Parkę.
Kiedy zapominam wziąć czegoś ważnego z domu a już jestem w drodze do pracy to....nie wracam , chyba że mam kilka kroków do domu.
Buziaki! Całusek :*
Dav napisał(a):
Hej marudko Cześć kolekcjonerze
Jak tam dzionek mija? Wczorajszy jakoś minął , a dzisiejszy to dopiero się przekonam.
Podoba się w GFSie? Posiedzę tam dłużej to będę wiedziała
Lwica napisał(a):
Charlian napisał(a):
Charlian napisał(a):
Na dachu jest 10 golebi, jednego zastrzelono - ile zostalo? Zero Reszta odfrunęła jeden zostal ten postrzelony Nie zgadzam się , wg mnie ten postrzelony spadł z dachu :P
Pozdrawiam
osob, a wsiada 20 osob.
Ile lat ma pilot?
pilot był pełnoletni ( patrz mój pierwszy post ) ha, nie o to chodzi przeczytaj 3 pierwsze wyrazy :P
Charlian napisał(a):
Lwica napisał(a):
Charlian napisał(a):
Charlian napisał(a):
Pozdrawiam
osob, a wsiada 20 osob.
Ile lat ma pilot?
pilot był pełnoletni ( patrz mój pierwszy post ) ha, nie o to chodzi przeczytaj 3 pierwsze wyrazy :P O to chodzi
Przeczytaj dokładnie mój pierwszy post albo tu go skopiuję :
W skrócie :
imie : Ewa
Lwica napisał(a):
Charlian napisał(a):
Lwica napisał(a):
Charlian napisał(a):
Charlian napisał(a):
Pozdrawiam
osob, a wsiada 20 osob.
Ile lat ma pilot?
pilot był pełnoletni ( patrz mój pierwszy post ) ha, nie o to chodzi przeczytaj 3 pierwsze wyrazy :P O to chodzi
Przeczytaj dokładnie mój pierwszy post albo tu go skopiuję :
W skrócie :
imie : Ewa
Tak dobrze odpowiedzialas
+ dla Ciebie ^^
Dav napisał(a):
Hej Panterko. Cześć ;)
Śnieg czy wiatr? Śnieg
Skóra czy komóra? Chyba jednak komóra
Fura czy latająca chmura? Fura ?
Kot czy pies? Kot jest wesoły , pies wierny , więc sama nie wiem co wybrać
Małpa czy bizon? Chyba małpa
Żubr czy Lech? Żubr :P
Dav napisał(a):
Hej Koteczku. :* Hejka ;)
Odzyskałem kompa, zrobić Ci szygnę? Nie mam pomysłów na to . Od dłuższego czasu szukam czegoś ciekawego , ale nic mi nie pasuje .
Miłego tego pochmurnego dnia. U mnie dziś ładne słoneczko :)
Charlian napisał(a):
Hej Cześć :*
dawno mnie nie bylo bo nieszczesny regulamin mi zabranial Ja nie mam takich zakazów :P
Czego boisz sie najbardziej patrzac w swoja przyszlosc? Że nie spełnią się moje marzenia
Kogo najbardziej lubisz na #pl.uni56? (oprocz mnie ) Całkiem sympatyczne sa boty :P
Zamykasz oczy jak sie calujesz tego dowie się tylko mój wybraniec
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Lwica ().
Dav napisał(a):
Nu widzisz, a u mnie jakoś tak szaro, buro i zimno... Widocznie słonko mnie bardziej lubi
A sygnę Ci chętnie zrobię, ale jak licencję studencką na Photoshopa załatwię. Gdzieś w tygodniu. Oki
Lubisz wiaterek? tak
Ulubiony ptak? (chodzi mi dosłownie o ptaka) sokół
Ulubiona marka samochodu? Trudny wybór , niech będzie Mercedes-Benz , albo BMW , może być też ferrari ( chcesz mi kupić na gwiazdkę ? )
Palisz? Już nie ^^
Pijesz? Czasami piwo lub wino.
Charlian napisał(a):
Jak nazywasz swoje odchody?
Co ma wspolnego ze soba kanal i tramwaj?
Czym sie rozni dlugopis od trumny?
Odpowiedź wspólna dla pytań : NIE WIEM ;)
Wybacz, ale planuję sobie grę kupić na gwiazdkę i może funduszy braknąć. Tobie też może kupię grę. Ale wstępną.Lwica napisał(a):
Trudny wybór , niech będzie Mercedes-Benz , albo BMW , może być też ferrari ( chcesz mi kupić na gwiazdkę ? )
Ile mam Ci dac lapek?Lwica napisał(a):
Charlian napisał(a):
Co ma wspolnego ze soba kanal i tramwaj? tramwaj jezdzi kanalem czytaj METRO
Czym sie rozni dlugopis od trumny? wkładem
Dav napisał(a):
Wybacz, ale planuję sobie grę kupić na gwiazdkę i może funduszy braknąć. Tobie też może kupię grę. Ale wstępną. Nie chce gry :(Lwica napisał(a):
Trudny wybór , niech będzie Mercedes-Benz , albo BMW , może być też ferrari ( chcesz mi kupić na gwiazdkę ? )
Zmykam na meczyk. oki
Kto wygra? Polska czy Irlandia?
Wg mnie Polska. Musi...
Ciao Pa :*
Charlian napisał(a):
Ile mam Ci dac lapek? A ile chcesz dać ?Nie będę się targowałaLwica napisał(a):
Charlian napisał(a):
Co ma wspolnego ze soba kanal i tramwaj? tramwaj jezdzi kanalem czytaj METRO
Czym sie rozni dlugopis od trumny? wkładem
Dlaczego jeszcze nie spie? Bo myślisz o mnie ?
Kiedy bawilas sie w piaskownicy? Dawno chyba
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Lwica ().