Lwica napisał(a):
Jestes punktualna?Charlian napisał(a):
dlaczego odpisujesz na rozowo? Zepsuły mi się różowe okulary , a wszystko staram się widzieć w tym kolorze.Dziś jednak zmienię kolor myslalem ze widzisz swiat na rozowo
Czy kiedykolwiek kochalas kogos u kogo nie mialas zadnych szans?
Lwiczka
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Charlian napisał(a):
Lwica napisał(a):
Charlian napisał(a):
dlaczego odpisujesz na rozowo? Zepsuły mi się różowe okulary , a wszystko staram się widzieć w tym kolorze.Dziś jednak zmienię kolor myslalem ze widzisz swiat na rozowo Pozory mylą :P
Czy kiedykolwiek kochalas kogos u kogo nie mialas zadnych szans? Tak , ale i tak nie ujawnię kogo , więc nie pytaj Jednak kto powiedział , że nie ma się żadnych szans. :P
________________________________________________________________________________________________________________________________
• Multikonto (1/2) z b4el •
"Nie wiedziałem , że na świecie jest tylu idiotów , dopóki nie poznałem internetu"
-Stanisław Lem- -
Ulubiony sport?
Czy google posiada całą ludzką wiedzę?
Kazdy w zyciu ma swojego kroliczka, musimy go gonic, ale nie wolno go zlapac. Czym jest TwojPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Charlian ().
-
Charlian napisał(a):
Ulubiony sport? Hmmm.Chyba zrobiłam się za leniwa na sport.
Czy google posiada całą ludzką wiedzę? Spytaj sie twórców google
Kazdy w zyciu ma swojego kroliczka, musimy go gonic, ale nie wolno go zlapac. Czym jest Twoj Chyba króliczek zgubił się , albo pomylił adresy.
________________________________________________________________________________________________________________________________
"Nie wiedziałem , że na świecie jest tylu idiotów , dopóki nie poznałem internetu"
-Stanisław Lem-Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Lwica ().
-
Czym sie rozni wegiel kamienny od kamienia wegielnego?
Jak nazywa sie zona Herkulesa?
Idziesz ulica i znajdujesz portfel z duza gotowka, co robisz? -
Charlian napisał(a):
Czym sie rozni wegiel kamienny od kamienia wegielnego? Między nimi jest bardzo duża różnica
Jak nazywa sie zona Herkulesa? Niedługo przypomnę sobie cała mitologię grecką i rzymską :lol: Chyba Megara
Idziesz ulica i znajdujesz portfel z duza gotowka, co robisz? Zafunduję sobie najciekawszą i najlepszą wycieczkę , najlepiej kilkumiesięczną
-Stanisław Lem- -
Masz jakies zwierzatko?
Jestes niegrzeczna dziewczynka?
Jak chcesz cos powiesic na scianie to kto wbija gwozdzia -
Charlian napisał(a):
Masz jakies zwierzatko? Dwa kotki ^^
Jestes niegrzeczna dziewczynka? Czasami jestem grzeczna
Jak chcesz cos powiesic na scianie to kto wbija gwozdzia Sama sobie w tym wypadku poradzę , bo facet w 90% to takie duże dziecko ( są wyjątki ) i może sobie paluszek przybić do ściany. :lol:
-Stanisław Lem- -
Jestes zadowolona ze swojej pracy?
aaaaaaaaaaaaaaa mam dzis urodziny
skonczylem 21 latek -
Charlian napisał(a):
Jestes zadowolona ze swojej pracy? Skoro płacą to chyba musze ;)
aaaaaaaaaaaaaaa mam dzis urodziny witam lwa
skonczylem 21 latek
Z okazji urodzin życzę ci
dystansu do szarej rzeczywistości
czasu na marzenia
własnego miejsca na ziemi
dobrych ludzi dookoła
kochanych i kochających
zdrowia i cierpliwości
aby każdy dzień był niesamowity i wyjątkowy
pa
-Stanisław Lem- -
Dzieki za zyczenia od poczatku mowilem ze ja lew
Ile tygodniowo wydajesz pieniedzy?
Czy sentymenty odgrywaja istotna role przy podejmowaniu zyciowych decyzji?
Jak calowac to...? -
Charlian napisał(a):
Dzieki za zyczenia od poczatku mowilem ze ja lew
Ile tygodniowo wydajesz pieniedzy? Nie prowadzę księgowości :)
Czy sentymenty odgrywaja istotna role przy podejmowaniu zyciowych decyzji? Chyba tak , ale nie zawsze.
Jak calowac to...? mmmm To moja tajemnica :*
-Stanisław Lem- -
hej
Gdybys mogla sie zmienic to kim chciałabys byc ?
Co Twoim zdaniem najwięcej mówi o człowieku?
Co jest dla Ciebie celem w życiu?
pozdrowka :fsmile:
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
<pad> ja wieszam marciki na scianach
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
<ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
<ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
-
Boisz sie czasami ze Twoj sen sie spelni?
Jaka jest wg Ciebie najgorsza cecha charakteru i dlaczego?
Co najlepiej robisz ustami -
marcik napisał(a):
hej
Gdybys mogla sie zmienic to kim chciałabys byc ?Możliwe że cofnęłabym tylko trochę czas i zrobiła małe poprawki w życiu , jednak nie chciałabym się zmieniać. :)
Co Twoim zdaniem najwięcej mówi o człowieku?Nie mam jednoznacznej odpowiedzi na to.Zwracam uwagę na gesty , oczy , słowa
Co jest dla Ciebie celem w życiu? Szczęście ^^
pozdrowka :fsmile: papa :*
Charlian napisał(a):
Boisz sie czasami ze Twoj sen sie spelni? Nie ,jednak czesto chciałabym aby się spełnił :)
Jaka jest wg Ciebie najgorsza cecha charakteru i dlaczego? Potrafię wymienić złe cechy charakteru , ale nie mam wybranej tej najgorszej.
Co najlepiej robisz ustami Jem
-
Jakiego koloru jest Twoja szczoteczka do zebow
Opisz siebie trzema slowami
Lubisz patrzec w niebo? -
Charlian napisał(a):
Jakiego koloru jest Twoja szczoteczka do zebow biało - różowa
Opisz siebie trzema slowami uparta , dociekliwa , szalona :)
Lubisz patrzec w niebo? Lubię , szczególnie jak są chmury
-Stanisław Lem- -
Siedzisz w autobusie, podchodzi starsza Pani i mowi bys ustapila jej miejsca - co robisz?
Czy piszac SMSa zwracasz uwage na polskie znaki i interpunkcje?
Co sadzisz o chlopaku ktory slucha metalu? -
Charlian napisał(a):
Siedzisz w autobusie, podchodzi starsza Pani i mowi bys ustapila jej miejsca - co robisz? Staruszka nie musi mi przypominać o sprawie dla mnie oczywistej
Czy piszac SMSa zwracasz uwage na polskie znaki i interpunkcje? Nie , ponieważ nie mam polskich liter
Co sadzisz o chlopaku ktory slucha metalu? Każdy słucha co lubi , byleby nie zmuszał innych do słuchania jego ulubionej muzyki.
-Stanisław Lem- -
Grasz na jakims instrumencie"?
Jak spedzasz wolny czas?
Twoj rekord predkosci na rowerze? Z gorki za TIRem tez sie liczy -
Charlian napisał(a):
Grasz na jakims instrumencie"? Kiedyś grałam na pianinie .
Jak spedzasz wolny czas? Wyleguje się i popijam sobie piffffffffffko
Twoj rekord predkosci na rowerze? Z gorki za TIRem tez sie liczy Prędkościomierz się zepsuł
-Stanisław Lem- -
Jak czesto placzesz?
Zalujesz czegos w swoim zyciu?
Czesto miewasz czkawke? -
Charlian napisał(a):
Jak czesto placzesz? Nie wiem.
Zalujesz czegos w swoim zyciu? Znalazło by się kilka rzeczy
Czesto miewasz czkawke? Nie pamiętam
-Stanisław Lem- -
Jak sobie mnie wyobrazasz
Lubisz mnie?
Dlaczego? -
Bryczek
Ja się przyszedłem upomnieć o fotkę oczek
I pytanka mam:
1. Jak wygląda Twoja wymarzona praca, która dawałaby Ci satysfakcję?
2. Zdarzało Ci się powiedzieć "nigdy" a później zrobić to?
3. Którą porę roku lubisz najbardziej i co w niej jest takiego wyjątkowego?
Buziak -
Charlian napisał(a):
Jak sobie mnie wyobrazasz Nie zastanawiam się jak wyglądasz , bo kiedyś może sam pokażesz swoja podobiznę , charakter zaś może niedługo rozszyfruję
Lubisz mnie? Lubię.
Dlaczego? Nie mam powodów aby nie lubić
procesor87 napisał(a):
Bryczek Hej :fkiss:
Ja się przyszedłem upomnieć o fotkę oczek jeszcze trochę poczekaj , pamiętam :fsmile:
Możliwe że przylecę na zlot , więc zobaczysz oczka ( tylko muszę pożyczyć odpowiedni strój )
I pytanka mam:
1. Jak wygląda Twoja wymarzona praca, która dawałaby Ci satysfakcję? Nie mam takiej.
2. Zdarzało Ci się powiedzieć "nigdy" a później zrobić to? Tak
3. Którą porę roku lubisz najbardziej i co w niej jest takiego wyjątkowego? Nie potrafię wskazać tej jednej pory roku , bo każda jest dla mnie piękna i niepowtarzalna.
Buziak
-Stanisław Lem-Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez Lwica ().
-
Przepraszam Cie za swojja nieobecnosc stesknilas sie
Czy ktos kiedy zabral Ci to o co sie troszczylas i kochalas?
Jestes szczesliwa?
buziak -
Charlian napisał(a):
Przepraszam Cie za swojja nieobecnosc stesknilas sie Nie zauważyłam , ale wybaczam
Czy ktos kiedy zabral Ci to o co sie troszczylas i kochalas? Miałam szczęście i nie spotkało mnie nic takiego
Jestes szczesliwa? Szczęśliwa zawsze - NIE .Szczęśliwa czasami - TAK. Ciężko odpowiedzieć na to pytanie , bo szczęście nie jest stanem , który trwa wiecznie.
buziak papatki :fkiss:
-
Kaczor Donald czy Myszka Miki?
Tusz do rzęs czy kredka do oczu
Koza czy krowa -
Charlian napisał(a):
Kaczor Donald czy Myszka Miki? Myszka Miki
Tusz do rzęs czy kredka do oczu Tusz do rzęs
Koza czy krowa koza
Prosiłabym abyś nie dawał takich pytań jak teraz , bo nic mi one nie mówią , są dla mnie bezsensowne ( widocznie mam za dużo latek ).Lepiej zrób dzień przerwy w pytaniach niż masz mnie czymś takim katować.Nie odpowiem więcej na coś takiego.
Pozdrawiam :*________________________________________________________________________________________________________________________________
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość