ile lat mial najmlodszy facet, ktory zawrocil Ci w glowie
Lwiczka
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Boba napisał(a):
Czy uważasz się za dobrego człowieka? A kto powiedział że jestem dobra ?
Co myslisz o ideologi buddyjskiej? Nic nie myślę :P
Leniwy napisał(a):
Witam! Hejka
Czy seriale telewizyjne doprowadzają Cie do łez? Tak , szczególnie tasiemce .Przy 100 odcinku zaczynają mi kapać łezki , zaś jak dochodzą już do 1000 to zalewam się łzami :O
Ulubiona postać literacka. Nigdy nad tym nie myślałam
Dokończ zdanie: Jeśli mam wybierać z dwojga złego to.... wybieram trzecie
Buuuuzi!
Charlian napisał(a):
ile lat mial najmlodszy facet, ktory zawrocil Ci w glowie Wszystko zależy o jaki zawrót głowy chodzi________________________________________________________________________________________________________________________________
• Multikonto (1/2) z b4el •
"Nie wiedziałem , że na świecie jest tylu idiotów , dopóki nie poznałem internetu"
-Stanisław Lem- -
Lwica napisał(a):
Charlian napisał(a):
ile lat mial najmlodszy facet, ktory zawrocil Ci w glowie Wszystko zależy o jaki zawrót głowy chodzi taki podbijajacy serce
udalo sie komus -
Nawiązując do wcześniejszego pytania: wolisz doświadczonych facetów, czy "świeże mięso"?
Dlaczego mężczyźni są z Marsa, a kobiety z Wenus?
Ulubione dziesięciolecie muzyczne? (muzyka lat 60, 70, 80, 90 itp)
Buziaki!Nie mam FC, nie mam CT, nie mam multi.
Czytaj FAQ, będziesz wielki.
A, F, I, J, 1, 50
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
board.ogame.onet.pl/index.php?page=Thread&threadID=1110292 -
Charlian napisał(a):
Lwica napisał(a):
Charlian napisał(a):
ile lat mial najmlodszy facet, ktory zawrocil Ci w glowie Wszystko zależy o jaki zawrót głowy chodzi taki podbijajacy serce
udalo sie komus Mało precyzyjne pytanie , bo różnie mogę na nie odpowiedzieć Niech ci będzie.Najmłodszy to .......chyba to było baaaaaaaardzo dawno temu ( też wtedy byłam najmłodsza ) - miał 17 lat ( albo 16 ).Ale to już historia.
Leniwy napisał(a):
Nawiązując do wcześniejszego pytania: wolisz doświadczonych facetów, czy "świeże mięso"? Na nauczycielkę nie nadaję się
Dlaczego mężczyźni są z Marsa, a kobiety z Wenus? Bo na jednej planecie byłoby im za ciasno
Ulubione dziesięciolecie muzyczne? (muzyka lat 60, 70, 80, 90 itp) Trudna decyzja , zdecyduję się na 30-stolecie ( 60,70,80 )
Buziaki! Buźka
________________________________________________________________________________________________________________________________
"Nie wiedziałem , że na świecie jest tylu idiotów , dopóki nie poznałem internetu"
-Stanisław Lem-Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Lwica ().
-
Cześć
Czy jak będziesz w kraju to dasz mi znać i wykręcimy na jakieś piffko lub deserek ?
Gdybyś mogła mieć w domu dowolne zwierzątko, to jaki by to było?
Czym można Ci zaimponować?
Buziak -
procesor87 napisał(a):
Cześć Hejka :*
Czy jak będziesz w kraju to dasz mi znać i wykręcimy na jakieś piffko lub deserek ? Postaram się zadzwonić ( jak dasz numer telefonu ). :)
Gdybyś mogła mieć w domu dowolne zwierzątko, to jaki by to było? Dużo by chyba tych zwierzątek było Irbis , lew , tygrys.Fajny byłby tez pyton :P
Czym można Ci zaimponować? Nie wiem
Buziak
________________________________________________________________________________________________________________________________
-
Czy zdecydowałabyś się zagrać na którymś z uniwersów od 0 punktów?
Czy poza OGame pogrywasz jeszcze w inne gry browserowe?
Czy masz ulubioną grę planszową? Jeśli tak - jaką? -
Hejka.
Jaka jest Twoja ulubiona potrawa?
Ulubione wina?
Film na którym zawsze płaczesz?
Całusy!Nie mam FC, nie mam CT, nie mam multi.
A, F, I, J, 1, 50
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
David napisał(a):
Czy zdecydowałabyś się zagrać na którymś z uniwersów od 0 punktów? Gdybym miała więcej wolnego czasu i grałaby na jakiejś uni super ekipa to moge rozpocząć od 0 ;)
Czy poza OGame pogrywasz jeszcze w inne gry browserowe? Nie
Czy masz ulubioną grę planszową? Jeśli tak - jaką?Lubię zagrać w Monopoly / Eurobiznes. Miłe , wesołe towarzystwo i mogę zagrać w każdą planszówkę , nawet w chińczyka :P
Leniwy napisał(a):
Hejka. Hi :*
Jaka jest Twoja ulubiona potrawa? Ostatnio marzy mi się porcja domowych pierożków z jagodami ( znowu na słodko )
Ulubione wina? Tutaj kupuje czasami Lambrini . Lubię wina półwytrawne , ewentualnie półsłodkie.Nie lubię wermutów.
Film na którym zawsze płaczesz? np. "Titanic "( zarówno wersja z 1953 roku jak tez 1997 ) ; "Uwierz w ducha "( oryginalny tytuł " Ghost" )
Całusy! :*
-
dlaczego wszystkich calujesz
Masz 6 jablek, polowe dajesz Ani - ile jablek Ci zostalo? -
Charlian napisał(a):
dlaczego wszystkich calujesz całuję tych których lubię ;)
Masz 6 jablek, polowe dajesz Ani - ile jablek Ci zostalo? 0 , te które zostały sam zjadłeś :P
-Stanisław Lem- -
a mnie lubisz?
najcenniejsza rzecz w Twoim pokoju? -
Sok pomarańczowy czy jabłkowy?
Wierzysz w cuda?
Co byś zrobiła gdybyś dowiedziała się że za kilka miesięcy umrzesz ?
S:4000 ACS:7608
ST:71 7Dni-9ST
[21:40]marcik>wiercipupka;P
[22:07]marcik wklada marchewke do nosa czesiownik
[22:11]marcik wyciaga por i chlosta czesiownik ile wlezie
[19:43]marcik drapie Czesiownik za uszkiem:D -
Charlian napisał(a):
a mnie lubisz? Lubię tych , którzy mnie lubią Więc zadam to samo pytanie Tobie :P
najcenniejsza rzecz w Twoim pokoju? Nie wiem , nie pamiętam ;)
Czesiownik napisał(a):
Sok pomarańczowy czy jabłkowy? jabłkowy ^^
Wierzysz w cuda? Tak :)
Co byś zrobiła gdybyś dowiedziała się że za kilka miesięcy umrzesz ? Jeszcze nie wiem , ale na pewno bardzo bym poszalała w tych ostatnich dniach i nadal wierzyłabym w cuda .________________________________________________________________________________________________________________________________
-Stanisław Lem- -
jak najbardziej
Dlaczego trudno jest zmyć plamę z ketchupu?
Miłego dzionka życzę -
Widzę że przybywa Ci fanów.
/me czuje się zazdrosny.
Kto był/jest Twoim wzorem do naśladowania?
Wymień 5 rzeczy których byś w życiu nie zrobiła.
Lubisz bardziej koty, czy psy?
Całuski!Nie mam FC, nie mam CT, nie mam multi.
A, F, I, J, 1, 50
Charlian napisał(a):
jak najbardziej vice versa :fkiss:
Dlaczego trudno jest zmyć plamę z ketchupu? Nie wiem , ale dlatego właśnie nie jem ketchupu
Miłego dzionka życzę Ja tobie też :papa:
Leniwy napisał(a):
Widzę że przybywa Ci fanów. :) Wydaje ci się :rumieniec:
/me czuje się zazdrosny.
Kto był/jest Twoim wzorem do naśladowania? Od zawsze moi rodzice.
Wymień 5 rzeczy których byś w życiu nie zrobiła. Nie wsiądę na kolejkę górską , nie skoczę na bandżi , nie zjem ślimaków , małży , krewetek ... - to chyba wszystko
Lubisz bardziej koty, czy psy? Kiedyś myślałam że psy , obecnie tak samo lubię koty jak psy
Całuski! Buziaki :cmok:
-Stanisław Lem- -
Pokaz mi jak bardzo
Gdybys miala papuge... jakiego zdania bys ja nauczyla mowic najpierw?
Czy wyrabiajac opinie o ludziach - patrzysz na wiek? -
/me czuje się jeszcze bardziej zazdrosny.
Nie lubisz owoców morza? Krewetki, małże, ośmiorniczki, homary, kałamarniczki... hmmm, pychota! Ale ślimaków lądowych też bym nie tknął.
Masz lęk wysokości jak mniemam (ja też), jak sobie zatem radzisz w samolocie?
Czego nie powinno się robić na kacu?
Jakie imiona wymyślałaś swoim pupilom?
A, F, I, J, 1, 50
Charlian napisał(a):
Pokaz mi jak bardzo Kiedyś może pokaże
Gdybys miala papuge... jakiego zdania bys ja nauczyla mowic najpierw? Uśmiechnij się :)
Czy wyrabiajac opinie o ludziach - patrzysz na wiek? Nigdy nie oceniałam nikogo na podstawie wieku .
Leniwy napisał(a):
/me czuje się jeszcze bardziej zazdrosny. Nie oszukuj
Nie lubisz owoców morza? Krewetki, małże, ośmiorniczki, homary, kałamarniczki... hmmm, pychota! Ale ślimaków lądowych też bym nie tknął. Nie namówisz mnie na to
Masz lęk wysokości jak mniemam (ja też), jak sobie zatem radzisz w samolocie?Nie radzę sobie. Wszystko jest dobrze jak samolot leci.Najlepiej by było jakby nie startował i nie ladował.Nie zgadzam sie tez na turbulencje.
Czego nie powinno się robić na kacu? Nie miałam kaca to nie wiem :P
Jakie imiona wymyślałaś swoim pupilom? Abi ,Tiger , Hektor , Bajka ( to były psiaki ) , Zgrywus ( kot).Teraz mam drugiego kociaka ale jeszcze nie zdecydowałam sie na imię . :)
Buziaki! Dobranoc
-Stanisław Lem- -
Lwiczka zakochałem się /Leniwy jesteś teraz już bardzo zazdrosny ?:D
wierzysz w cuda a znasz jakies?:)
S:4000 ACS:7608
ST:71 7Dni-9ST
[21:40]marcik>wiercipupka;P
[22:07]marcik wklada marchewke do nosa czesiownik
[22:11]marcik wyciaga por i chlosta czesiownik ile wlezie
[19:43]marcik drapie Czesiownik za uszkiem:D -
Dlaczego najbardziej zawodzimy sie na najblizszych?
Biegalas kiedys po lakach, trawa po pas, w oddali skaczace zajaczki, zar lecacy z nieba?
Lubisz chodzic na plaze?
Fiu FiuPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Charlian ().
-
Czesiownik!:D Ale na dowcipy Ci sie zbiera.
Jak byłaś mała wolałaś misie czy lalki?
Ostatnia rzecz przed wyjściem z domu to...
Herbata z mlekiem czy bez?
A, F, I, J, 1, 50
Czesiownik napisał(a):
Lwiczka zakochałem się /Leniwy jesteś teraz już bardzo zazdrosny ?:D Każdy w kimś się zakochuje , tylko dlaczego Leniwy ma być zazdrosny ? :)
wierzysz w cuda a znasz jakies?:) Nawet kilka , np cud ze jeszcze gram w tą grę :P
Charlian napisał(a):
Dlaczego najbardziej zawodzimy sie na najblizszych? Może dlatego , ze najbardziej im wierzymy , ufamy ....
Biegalas kiedys po lakach, trawa po pas, w oddali skaczace zajaczki, zar lecacy z nieba? Niestety nie
Lubisz chodzic na plaze? Lubię , najchętniej jednak chciałabym mieć swoją plażę , gdzie nie ma hałasu , tłoku ....
Fiu Fiu
Leniwy napisał(a):
Czesiownik!:D Ale na dowcipy Ci sie zbiera.
Jak byłaś mała wolałaś misie czy lalki? Jak już muszę wybierać to chyba misie :fsmile:
Ostatnia rzecz przed wyjściem z domu to... Sprawdzam czy mam telefon
Herbata z mlekiem czy bez? Tylko czysta herbata ( najlepiej zielona ) .Choć już mieszkam tu kilka lat , nie polubię herbaty z mlekiem
Buziaki! Papatki
-
Czesc
Co bys zrobila gdyby barman na Twoich oczach naplul Ci do drinka?
Co jest najwazniejsze w zwiazku?
Jakie jest Twoje zdanie na temat ludzi, ktorzy krzywdza innych?Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Charlian ().
-
Hej
Jakie masz poczucie humoru?
Czy jesteś dumna ze swojej rodziny?
Czy jesteś zadowolona ze swojej obecnej sytuacji?
pozdrowka
<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
<+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
<@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
<NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
<pad> ja wieszam marciki na scianach
<Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
<ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
<ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
-
Charlian napisał(a):
Czesc hejka :fkiss:
Co bys zrobila gdyby barman na Twoich oczach naplul Ci do drinka? Nie wypiłabym tego , ale tez nie zapłaciłabym za drinka .
Co jest najwazniejsze w zwiazku? Zaufanie , zrozumienie , wzajemne wsparcie i szacunek , umiejętność rozmowy ze sobą , miłość.
Jakie jest Twoje zdanie na temat ludzi, ktorzy krzywdza innych? Nie chciałabym mieć z nimi nic wspólnego.
marcik napisał(a):
Hej Cześć
Jakie masz poczucie humoru? Zawsze uważałam że mam duże poczucie humoru :P
Czy jesteś dumna ze swojej rodziny? Nie chcę odpowiadać na to.
Czy jesteś zadowolona ze swojej obecnej sytuacji? Mogłoby być lepiej
pozdrowka papatki
-
dlaczego odpisujesz na rozowo?
jakiego rodzaju masz samochod?
dbasz o niego? -
Charlian napisał(a):
dlaczego odpisujesz na rozowo? Zepsuły mi się różowe okulary , a wszystko staram się widzieć w tym kolorze.Dziś jednak zmienię kolor
jakiego rodzaju masz samochod? Był i się zmył.Mam nadzieję ze to szybko się zmieni .
dbasz o niego? Nie mogę skoro go nie mam.
Pozdrawiam i czekam na kolejny zestaw pytań
-Stanisław Lem-
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0