To są 2 Asie w teamie ?!
Asie muszą trzymać się razem?
Powódź, powódź, wody pełno sialalala
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Asiaa napisał(a):
Aś !!!!!! Aś !!!!!!!! :*
Mnie tu jeszcze nie bylo hrhrhrhr no jeszcze! musisz koniecznie nadrobić zaległości :D
Cieszysz sie że wreszcie odwiedziłam Siostrę? oczywiście:D obyś robiła to jak najczęściej :)
Czy u Ciebie tez tak sypie śnieg jak u mnie? nee:( u mnie tylko od 4 dni leje deszcz... dasz troszkę śniegu? :D
Pomyślałam że musimy iść na kurs z fryzjerstwa co o tym myślisz? ojjj tak i to jak najszybciej, bo za miesiąc niecały mamy już 2 'klientów', pamiętasz?
C y Z i Q napisał(a):
Asia wredotko Ty słodka ... obiecałem pościka więc dotrzymam słowa taaa tylko szkoda, że muszę o tym przypominać :D
Poprowadzisz mi moonówke na u Draco ?:D ewentualnie pozasiadasz mojego kontulca ?? :lol: ne ne ne, jestem wolna od gry :D
Jak idzie na u26? czemu gruszki już nie rosną w ST ? zrób tam porządek ;D u26? już nie idzie, od niedzieli jestem szczęśliwą emerytką :D
Buziol crejzol :*********** duuuupcio moja słodka ha ! jak Ty coś napiszesz... xD :*
Yamato Damashi napisał(a):
To są 2 Asie w teamie ?!
To są 2 Asie w teamie ?! yhym ;)
Asie muszą trzymać się razem? nie muszą, chcą :D
Powódź, powódź, wody pełno sialalala nie mów nic o deszczu!
Asiaa napisał(a):
To są 2 Asie w teamie ?!
Dwie Asie dwie:D i muszą sie trzymać razem:D co nie Aś ?:D nie nie, Aś! nie muszą! chcą! :D
Pamietam o klientach stąd o kursie wspominam biedactwa :)
Jeszcze zaczniesz narzekać na moje odwiedziny tu wierzysz w cuda? :P
Zapakuje śnieg do lodówki przenośnej i Ci wyśle, co Ty na to ? ojjj tak, bardzo chętnie :D
Nie za dużo spamujesz dziś ? no troszku, ale ... chyba bana za to nie oberwę? :P
Która Asia jest grzeczniejsza? a któraś jest? :P
Która jest groźniejsza? a chcesz sprawdzić? :D
Co 2 Asie to nie jedna ? co 2 Asie, to poczwórne szaleństwo o! :D
Uważasz się za krejzoolke? ojjj tak i to jeszcze jaką! :D
Spokojna czy groźna po alkoholu? a to zależy... ewidentnie zależy... od ekipy, nastroju, dnia, wielu okoliczności
na ilu zlotach byłaś? (małe, duże, kameralne) aż policzę...12 większych o ile się nie pomyliłam, no i ze 3 mini ;)
Asiaa napisał(a):
Jak mija dzien? spokojniej niż wczoraj :)
Dostałaś śnieg ode mnie? no wąlsnie nie! ciągle czekam ^^
Myślisz że mozemy razem zawojowac świat?:D ba! już jesteśmy na dobrej drodze :D
Masz imieniny wtedy kiedy ja?:D taaaak :D
Asiaa napisał(a):
Aś, masz pomysł na pytania do siebie ? Bo ja nie mam dziś coś weny:P ojoj biedne moje Złotko :*
Wiesz, że dziś jest najgorszy i najlepszy dzień w tym roku ? niee, wczoraj był gorszy niż zwykle, a dzień wcześniej był najgorszy ;/ a co się działo? :>
Czemu Twój ulubiony kolor to też zielony, tak jak i mój ? bo zielony wymiata i tyle :D
A czemu się uważasz za takową? bo taka jestem, nikt i nic raczej tego nie zmieni, nieobliczalna, pełna energii, pełno mnie wszędzie.. zresztą.. poznasz mnie kiedyś i sam ocenisz :p
Który zlot był najlepszy? ojj każdy jest najlepszy pod pewnymi względami, trza je tylko odpowiednio dobrać każdy zlot ma w sobie coś no może prawie każdy :P
Jesteś cierpliwa czy szybko się denerwujesz jestem cierpliwa, ale niektórzy potrafią mnie szybko zdenerwować :P
Powitanie czy pożegnanie? powitanie, pożegnań nie lubię :)
Któryś zlot skończył się dla Ciebie nie miło? hmm chyba nie, nie przypominam sobie ;)
GG czy Skype? GG
Asiaa napisał(a):
Aś Kochana...
Czemu się trujesz kawą ? hmm, bo lubię ogólnie i tak już ograniczyłam ilość kawy, ale jeśli moja pani doktor Aś mi zabroni to się dostosować będę musiała ^^
Jaką stację w tv lubisz najbardziej? nie mam chyba ulubionej, aczkolwiek najczęściej gra viva, bo bez muzyki ciężko wyrobić, a komp nie musi ciągle chodzić ;)
Oglądasz jakieś seriale? jeśli siatkówkę męską nazwiesz serialem to owszem poza tym staram się 39 i pół oglądać, aczkolwiek ostatnio mi się troszkę zapomina :<
Mniej emotek też wygląda dobrze.
Vasco
Asiaa napisał(a):
hmmm, a nie będziesz ze mną oglądać Brzyuli? hmm z tego co słyszałam, to coś tam ciekawego zaczyna się robić:> w sumie czasem mogę obejrzeć specjalnie 4 u :)
Możesz się nie truć i nie pić kawy? hmm nie mogę obiecać, że nie będę piła kawy, ale mogę obiecać, że postaram się ją ograniczyć, pani doktor
Wiesz, że Ci nic nie zabronie? wiem, Kochana :)
Którego siatkarza lubisz najbardziej? nie mam ulubionego, cenię ich jako zespół
A który Ci się podoba najbardziej? ;x haha nad tym się chyba nie zastanawiałam :P
Vasco napisał(a):
Cześć Asiu:) hejo hej :)
Powiedz, co najchętniej robisz w taką pogodę jaką mamy teraz za oknem? jeśli pogoda jest tak tragiczna, że nie chce się wychodzić z domu, to zazwyczaj lubię zaszyć się w cieplutkim pokoju, wypić herbatkę z cytryną, poczytać dobrą książkę, obejrzeć jakiś film... w sumie nic szczególnego
Robiłaś ostatnio coś takiego co poleciłabyś innym osobom do zrobienia? ostatnio nie było za bardzo kiedy, bo przez ponad tydzień tylko padało, padało i lało ;/
Podaj jedno miejsce i jedną osobę, z którą chciałabyś w to miejsce pojechać. marzy mi się wycieczka w góry, ale na razie zostanie to marzenie niezrealizowane a z kim... nie, z jedną osobą nie, raczej z ekipą większą
Podoba Ci się bycie Operatorem Gry? jak na razie tak
Black Grucha napisał(a):
Pozwolisz że nabije sobie posta z nudów? a pfffi! z jakich nudów?! chciałeś chyba powiedzieć, że z tęsknoty nie no żartuję pisaj kiedy chcesz i ile chcesz :P
kiedy zdążyłaś nabić tyle postów ? ;p o dobre pytanie... ale.. nie wiem, ja jestem grzeczna :P
i co to za spam w ogole Oo a co to jest spam? :D
Ile grałaś w OGame? jakieś 4 lata? dłuuuuugo strasznie :)
Największe osiągnięcie? na pewno ludzie poznani tutaj, no i zloty jeśli chodzi o samą grę... hmm top10 i chyba czołowa trójka eko na uni, więcej nie pamiętam :P
Największa porażka? nie było porażek... doszczętne złomowania? było ich wiele, ale to przecież tylko zabawa :D
Ale twoją flotę bojową nie Ty wtopiłaś :*! raz nie ja, ale kilka razy ja :D
Ile razy kończyłaś grę? ojoj nie wiem, masakrycznie dużo, sama nawet nie wiem ile, zawsze zostawałam dla ludzi... :D
Jakiego eko się dokopałaś ^^? i co, mam Ci teraz tu wkleić?
asiulka [Zbusz] UNI 26
* Ilosc punktow: 9.810.461 (Miejsce 9 z 1.066) (27.03.09)
* Flota: 18.468
* Badania: 156
* Metal: 7.738.560 (Kopalnia metalu 37 37 37 37 37 36 36 36 36)
* Krysztal: 2.804.688 (Kopalnia krysztalu 32 32 32 32 32 32 31 31 31 )
* Deuter: 1.499.088 (Ekstraktor deuteru 31 31 31 31 31 31 31 31 31 )
* Lacznie: 12.042.336
no coś koło tego... hmm a może 2 budynki więcej :P
Kosi4rz napisał(a):
Hej Kosiarkaaaaaa! :D
Pamiętasz mnie jeszcze? ba! kurcze... a ostatnio o Tobie myślałam ^^
Dawno nie gadaliśmy dawno? to mało powiedziane! wieeeeki temu ! :(
Co tam u Ciebie? jakoś do przodu skończyłam z u26 i czuję się wolna od samej gry poza tym studiuję... czyli po staremu :)
Jak życie w teamie? jakoś.. aktualnie urlopuję:)
Jak życie w realu? (ew. tesco ) a choruję troszkę... ale.. damy radę:)
Co robisz? teraz odpowiadam na Twoje pytanka!
Na razie tyle zdrówko może kiedyś na irc'a zajrzę nie kiedyś... chciałeś napisać w niedalekiej przyszłości :*
Wszyscy emeryci tutaj piszą. eee tam:P emeryturka jest suuupcio :D
Ile jest w tobie % spamerki? 40? :D
Odpowiedzialna czy lekkomyślna? spontaniczna :P
Ulubiony sport do oglądania? siatkówka męska
Ulubiony sport do grania? siatkówka, zwłaszcza plażowa :)
5 cech życia bez Ogame ?:) nie chce mi się spamować jest bosko i tyle :)
David napisał(a):
No, Ty się kiedyś wyśpisz? No, ja się nigdy nie wyśpię, co najwyżej wypocznę :)
3 gości