Literki czy cyfry?
Kiedy doznałaś tak zwanej pierwszej miłości :P?
Blondyni czy bruneci?
Kiedy doznałaś tak zwanej pierwszej miłości :P?
Blondyni czy bruneci?
Doctor Devil napisał(a):
Hej hejo :*
1. Chłosta jest przyjemna, czy pożyteczna? przyjemna i zarazem pożyteczna
2. Gdzie jesteś kiedy cię nie ma? a to zależy kiedy... przez ostatnie ponad 2 miesiące pracowałam, albo spałam, teraz albo śpię albo się uczę... wyjątek jutro bo pracuję ^^
3. Ile godzin uczysz się dziennie? Muszę prowadzić statystyki czy się nie obijasz ostatnio 8-10 z małymi przerwami /me ma już dość oO
4. Praca, nauka, czy odpoczynek? jeśli lubię swoją pracę, to może być praca oczywiście jak każdy człowiek lubię odpocząć i czasem poleniuchować ^^
5. Pod kołdrą, czy pod kocem? kołderka :>
6. Ćwiczy się lepiej przed snem, czy po przebudzeniu? wolę ćwiczonka po przebudzeniu, wtedy mam więcej energii.. wieczorem zazwyczaj brak czasu lub lenistwo :P
7. Szybki prysznic, czy relaksująca kąpiel? zależy kiedy... jak nie ma czasu to szybki prysznic, jak jest czas i okazja - relaksująca kąpiel :)
8. Czemu mam nie zadawać zboczonych pytań? bo muszę być grzeczna w odpowiedziach :D
9. Lepiej widzieć, czy czuć? zależy co :)
10. Smak, czy zapach? i zapach i smak :)
Tyla mhm :)
Buziak ojj tak :*:*
David napisał(a):
Jak idzie nauka? na razie zgodnie z planem... zobaczymy na egzamach :D
Czemu Wicia tak Cię do niej goni? bo wie, jak trudno mi siąść do nauki i dlatego mnie motywuje :P
Kiedy Ty pogonisz jego? w czasie jego sesji na pewno :)
Yamato Damashi napisał(a):
Literki czy cyfry? zdecydowanie literki :)
Kiedy doznałaś tak zwanej pierwszej miłości :P? ale takiej prawdziwej ? :P
Blondyni czy bruneci? bruneci! ale i tak zawsze trafiam na blondynów... :P
jeth napisał(a):
1. Jak myślisz, dlaczego większość ludzi uważa, że Donatello to imię żółwia ninja, nie zaś renesansowego artysty? pewnie dlatego, że żółwie ninja były bardziej popularne :>
2. Zagadka logiczna - Stajesz na rozstaju dróg, koło jednej ścieżki stoi osoba mówiąca zawsze prawdę, koło drugiej - zawsze kłamiąca, zaś koło trzeciej osobnik dziabiący dzidą osoby zadające podchwytliwe pytania..
Jakie pytanie zadasz, żeby odnaleźć właściwą drogę? wybieram telefon do przyjaciela :D
3. Którego żółwia ninja, a którego renesansowego artystę cenisz najbardziej i za co hmm dawno żółwi ninja nie oglądałam!a renesans... nie wiem i nie chce mi się szukać:P
4. Które Uni jest twoim ulubionym? moje rodzime u26 :)
5. Standard - jaka piosenka najlepiej określała by w tej chwili twój nastrój i jaki kolor.. kolorek oczywiście zielony, bo mój ulubiony i nadzieja, że zdam egzaminy a piosenka.. hmm wszystko się może zdarzyć ? nie no nie wiem w tym momencie :)
6. Podaj trzy argumenty, które wymieniłabyś w rozprawce na temat "kino schodzi na psy.. (Niestety.. Nie deszczowe.. )"
1. wielokrotne powtarzanie się fabuły... większość filmów kręci się wokół tego samego
2. kiedyś wyjście do kina to było "coś", a w tej chwili filmy szybko znajduje się w necie i chętniej są oglądane np w domu
3. hmm
7. Kto na tym forum zaimponował Ci najbardziej i czym? jest kilka osób, ale nie wymieniajmy ich, bo obrosną w piórka ^^
8. Co robisz gdy Ci smutno i źle i wszyscy są brzydcy? idę na spacerek po plaży :)
9. Jak wyglądał wymarzony przez Ciebie ślub w czasach, gdy jeszcze byłaś dzieckiem i jak wiele zmieniłabyś w nim teraz? ojoj bo ja pamiętam .. :P
10. Już nie lubisz moich pytań, prawda? Zdajesz sobie sprawę, że skorzystam z przywileju? nie to, że nie lubię... zadajesz dość trudne pytania:P taaa przeraża mnie to, że jest tych pytań więcej :P
11. Jak minął dzień? edukacja z małymi przerwami.. nic szczególnego :P
12. To było pytanie-zmyłka Co myślisz o teorii strun? yy a z czym to się je? :>
13. Chciałabyś, żeby sklonowali mamuty? nie i mam nadzieję, że Ciebie też nie sklonują, bo nie ogarnę takiej ilości pytań :P
14. Jak myślisz, jaką prędkość osiąga biegnący velociraptor? poproszę telefon do przyjaciela :D
15. Jaką scenę filmową mogłabyś oglądać bez końca? "Jaką" znaczy, że niekoniecznie mówimy tu o już powstałej ^^ pomyślę... i kiedyś Ci powiem na IRCu ^^
Dzia znaczy, że przeżyłam? :P
vaizard napisał(a):
Jakie owoce lubisz? uwielbiam niemal wszystkie owocki, nie chce mi się ich wymieniać :P
Ulubiony smak lodów? kokosowe, ewentualnie biała czekolada, albo jakieś owocowe:P
Impreza bez czy z alkoholowa? dobra impreza nie musi być koniecznie a alkoholem, wszystko zależy od ekipy :)
Narysuj mi owieczkę? ojj z moim talentem plastycznym! ojj nie wiesz o co prosisz :D
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez jeth ().
asiulka:) napisał(a):
Literki czy cyfry? zdecydowanie literki :) Czemu?
Kiedy doznałaś tak zwanej pierwszej miłości :P? ale takiej prawdziwej ? Pierwszej pewnie w przedszkolu, ale takiej prawdziwej kiedy:P?
Blondyni czy bruneci? bruneci! ale i tak zawsze trafiam na blondynów... Ja jestem blondynem :p
Doctor Devil napisał(a):
1. Jaką prędkość osiąga biegnący velociraptor z uszkodzoną prawą nogą? Dwa razy mniejszą niż velociraptor bez uszkodzonej prawej nogi
2. Jesteś otoczona przez 3 velociraptory oddalone od ciebie o 100m każdy, ustawione na okręgu i odległe od siebie o kąt 120 stopni. Na górze znajduje się velociraptor ze złamaną prawą nogą co spowalnia go o 10km/h. Oblicz i podaj kąt pod jakim powinnaś uciekać żeby przeżyć najdłużej zanim velociraptory cię dogonią. Poproszę łatwiejszy zestaw pytań :]
3. Wiesz że nie możesz brać telefonu do przyjaciela? wiem, ale to robię
4. Skoro częściej prysznic, to dlaczego "Asiulka`wanna", a nie "Asiulka`prysznic"? bo się w wannie relaksuję ! :P
5. Lepiej szukać prawdy, czy ją znaleźć? szukać prawdy i ją znaleźć :)
jeth napisał(a):
Ułatwię Ci pytania od DD - T- Rex jest niemal dwa razy szybszy niż velociraptory
podziękujesz mi później :o /me już się boi....
1. Dlaczego tak króciutko poodpowiadałaś na moje pytania Można liczyć w przyszłości na kompletne odpowiedzi? owszem, po skończonej sesji :)
2. A bum yyy? :>
3. jak myślisz, kiedy uda nam się w końcu podróż przez pozostałych 6 wymiarów? a co to ja wróżka? :>
4. Którego troskliwego misia lubiałaś najbardziej? :o kubusia puchatka ^^
5. Oglądasz jakieś ciekawe seriale? jeśli ME siatkarzy nazwiesz serialem to owszem, ale się skończył
generalnie staram się ograniczyć tv do minimum
6. Wiesz kim jest John Connor i Skynet? Bo od tego zależy przyszłość kolejnej mojej serii pytań nie? :>
7. DD - touche! /me się czuje jak blondynka :D
8. Wcześniejszych 15 pytań jest zawartych w tym pytaniu :o a dobrze wiedzieć
9. Jak myślisz, ile z wizji Wellsa może okazać się prawdziwe? :o że co? że jak? :D
10. Jaki jest twój ukochany dinozaur? ukochany nie wiem, ale ulubiony to jeth
:o
do zobaczenia później :o uff ^^
Literki czy cyfry? zdecydowanie literki :) Czemu? bo więcej opiszesz za pomocąliterek ;)
Kiedy doznałaś tak zwanej pierwszej miłości :P? ale takiej prawdziwej ? Pierwszej pewnie w przedszkolu, ale takiej prawdziwej kiedy:P? ekhem... pytałeś o coś? :P
Blondyni czy bruneci? bruneci! ale i tak zawsze trafiam na blondynów... Ja jestem blondynem :p taaa za braciszka mam się brać? :P
Doctor Devil napisał(a):
1. Mistycyzm, czy spirytyzm? nie chce mi się zaglądać do wiki, nie zmusisz mnie :P
2. Podaj przykład zobrazowania interakcji dwóch cieszy o różnych gęstościach w pojemniku o przekroju poprzecznym w kształcie koła a może chcesz jakieś zadanie z rachunku kosztów? :D
3. Co sądzisz o metodzie eliminacji Gaussa-Jordana? zapytaj kogoś, kto cokolwiek o tym wie ^^
4. Narysujesz mi baranka? ba, tylko się nie wystrasz :D
5. Lubisz jak odwiedzam twoje CT? lubię, ale nie lubię trudnych pytań, bo czuję się jak debil :P
/me smyr Asiulka /me resmyr DiDi :*
Z czego byłaś najlepsza w gimnazjum? hmm chyba matematyka, jedyny lajtowy dla mnie przedmiot... :>
Podlizywałaś się nauczycielom? w życiu! pracujemy sami na swoje oceny, nienawidzę podlizywania się ;]
Najlepsza praca jaką miałaś:>? taka, którą najlepiej wspominam, najlepiej płatna czy jaka?
najśmieszniej wspominam pierwszą pracę sezonową... 4 sezony wstecz ale z roku na rok jest fajniej... ekipa zżyta, z roku na rok więcej ludzi i fajnie mija czas... co z tego, że się pracuje po 12-13 h dziennie... jest git
Zawsze Ci sami ludzie pracują? niee... są 4 osoby pracujące od 3 lat, a reszta się zmienia... prawdopodobnie w przyszłym sezonie będzie pewnie 6 osób z tego sezonu plus nowe ;)
Czym masz zamiar się zająć w następnym sezonie? hyhy znając mnie, to zapewne to co w tym sezonie i przez poprzednie 2 czyli oczywiście srebro, koraliki, ewentualnie koszulki z napisami... czyli pierdoły :P
Oglądasz często TV:>? nie, ograniczam do minimum, może czasem jakaś muzyczna tv.. szkoda czasu na tv :D
Pawelq. napisał(a):
jak czesto siedzisz na ircu? a to zależy... teraz średnio z godzinkę dziennie, czasem mniej, częściej więcej ;)
lubisz ildowac ... ? ildować? nie wiem ale idlować... czasami ;)
A macie koszulki promujące OGame? a po co? ogólnie było jakieś 120 wzorów napisów nie każ mi ich wymieniać :D
Szał czy szyk? a to zależy :P
Masz talent?:) oczywiście mam talent grania innym na nerwach ^^
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez jeth ().
jeth napisał(a):
9. Jak wyobrażasz sobie pokój na świecie?
jeth napisał(a):
1. Jak wszyscy wiedzą już od maleńkości - księżyc nie świeci własnym światłem, a tylko odbija światło słoneczne. Wobec powyższego..
Biorąc pod uwagę ich stosunek do światła słonecznego..
co robią wampiry w księżycową noc? I kiedy, w takim razie, mają czas na łowy? :x zapytaj DiDi :P
2. Jaki jest twój ulubiony film Disneya? a coś nowego jest? :P
3.To jak będzie z tym ślubem? powiesz w końcu? powiem, powiem kiedyś :)
4. Gdyby Skynet omyłkowo zamiast do Sary Connor wysłał T-800 do domu DD, jak myślisz, ile czasu (zakładając współpracę polskiej policji) trwałaby ta nierówna walka o przetrwanie i jakim zakończyłaby się rezultatem? nanaa pytałeś o coś? :D
5. To samo pytanie co powyżej, tylko na bazie modelu T-1000 Twórcze pomysły mile widziane
Możesz nawet rozpisać scenariusz wydarzeń Dla obu pytań ta sama odp co wyżej? :P
6. Gdyby system komputerowy posiadający własną świadomość ( tak czysto teoretycznie) stwierdził, że nie podoba mu się obecność ludzi, po czym postanowił ich zniszczyć, a do tego celu zaprojektował androida posiadającego funkcje umożliwiające mu szybką eksterminację, to czy ten android doceniłby fakt, że ma możliwość modyfikacji wielkości swojego biustu?
I na co jest mu to potrzebne?
To pytanie nurtuje wiele osób Wobec tego - odpowiedź dobierz mądrze hmm myślę, że Ty lepiej dobierzesz odpowiedź :D
7. Przerzucając się na braci Wachowskich.. dlaczego nikt w Matrixie nie wpadł na to, żeby napisać aim-bota? I wall hacki.. Bo strzelanie po ścianach zabawne nie jest :x mnie o to nie pytaj :P
8. Uhh.. Jak wygląda dinozaur jeth? Warunki fizyczne, mięso/roślinożerca, szybkość, czy potrafi skakać, jeśli tak to na jaką wysokość, w jaki sposób przypuszcza atak, czy potrafi otwierać drzwi i najważniejsze.. Czy zatrzymają go stalowe kraty w moich oknach :x zrób sobie zdjęcie i obadaj jak wygląda ;x
9. Jak wyobrażasz sobie pokój na świecie? napisać mam rozprawkę ? ^^
10. Wracając do poważnych pytań..
John Connor przeprogramował schwytanego T-800 i wysłał go samemu sobie, by ten go chronił
Jak myślisz, jaki język programowy został użyty przy programowaniu T-800? W końcu mamy do czynienia ze sztuczną inteligencją, więc być może stworzyła swój własny, bardziej wydajny i mniej dziurawy język
Chciałbym się przygotować Każdy chciałby pracować jako programista u Connora bawiący się w przeprogramowania
Uhh..
Zdravim
jeth ^^'
E:Muszę Cię ostrzec
DD podpuszcza Cię do oglądania Big Bang Theory i czytania xkcd..
Nie znajdziesz tam odpowiedzi
Co najwyżej na jego wcześniejsze pytania :o
Na moje pytania odpowiedzi odnajdziesz w sobie :o
Yosh!
branoc :o dobry :P
Dobrze gotujesz? podobno dobrze, ale nie mnie to oceniać :)
Lepiej od swojej mamy? niektóre potrawy - owszem :D
Mężczyźni lepiej gotują od kobiet :>? może nie wszyscy, ale większość, tylko to lenie straszliwe
Doctor Devil napisał(a):
jeth napisał(a):
9. Jak wyobrażasz sobie pokój na świecie?
4 na 4 metry, ściany zielone i koniecznie na poddaszu musiałby być!
1. Dostanę buziaka za ładną odpowiedź? a byłeś grzeczny ? :P
2. To gdzie ten baranek co miałaś narysować? rośnie, rośnie.. :D
3. Jak nauka? Przygotowana na jutro? no chyba
4. Co jest piękniejsze - życie, czy śmierć? życie
5. Wiesz, że większość odpowiedzi na pytania jetha znajdziesz wpisując w google "xkcd"? że co? :D
6. Wiesz, że na resztę pytań znajdziesz odpowiedź oglądając The Big Bang Theory? nie:D
Lepiej od swojej mamy? niektóre potrawy - owszem :D Jakie dania?:>
Mężczyźni lepiej gotują od kobiet :>? może nie wszyscy, ale większość, tylko to lenie straszliwe :P Aż nie chce mi się wstawać zrobić sobie kanapki:P
Mirela86 napisał(a):
Asiulinka Mirabelinka :*
Jak bardzo cieszysz sie na mysl o swojej nowej "cieploKluskowo-rzurzowej" fryzurce? ojjj niesamowicie się cieszę! chociaż pomińmy fakt, iż głosowanie jest ustawione :P
Lepiej od swojej mamy? niektóre potrawy - owszem :D Jakie dania?:> schabowe, spaghetti i chińszczyzna :P
Mężczyźni lepiej gotują od kobiet :>? może nie wszyscy, ale większość, tylko to lenie straszliwe :P Aż nie chce mi się wstawać zrobić sobie kanapki:P bo Ty taki leniuszek jesteś !! :*
Jak robisz chińszczyznę?
Bo ja bym zamówił :p!
Często nosisz okulary?
Lubisz swoją plażę ;>?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez David ().
David o co Ci chodzi ? ... Frustracje wyładować możesz gdzie indziej, parodiować możesz Fakty w TVN'ie.
Jak robisz chińszczyznę? pokażę Ci kiedyś ;)
Bo ja bym zamówił :p! pffi! chciałeś powiedzieć pomóc robić
Często nosisz okulary? ciągle niemal... tzn w torbie a na nosie ... w ciągu ostatnich 2 miesięcy jakieś pół godziny :D
Lubisz swoją plażę ;>? to ja mam swoją plażę? kupiłeś mi? nie no joke międzyzdrojska plaża... bardzo lubię swoją plażę... jedno z niewielu miejsc, gdzie można prawdziwie odpocząć... oczywiście poza środkiem lata :P
David napisał(a):
Jak robisz chińszczyznę?
Bo ja bym zamówił :p!
Często nosisz okulary?
Lubisz swoją plażę ;>?
Mogę zadać pytania? Proooooszę, proszę nanana... pytałeś o coś ? :P
Jak robisz kanapkę z serem? David... myślę, że całkiem podobnie do Ciebie :)
Bo ja bym zamówił :p! se zamawiaj
Często nosisz wodę mineralną? w torbie mam zawsze przy sobie :)
Lubisz swoje schody :>? takowych nie posiadam ;]
edzia:
David o co Ci chodzi ? ... Frustracje wyładować możesz gdzie indziej, parodiować możesz Fakty w TVN'ie. słonce nie bulwersuj się.. do tekstów Davida trza się po prostu przyzwyczaić :*
David napisał(a):
David o co Ci chodzi ? ... Frustracje wyładować możesz gdzie indziej, parodiować możesz Fakty w TVN'ie.
Asiulka, jak wypadłbym jako Kamil Durczok a jak jako Justyna Pochanke? hahahahahaa nie rozbrajaj mnie :D
Czy nadawałbym się na pogodynkę? przy wielkich zmianach może
Ile mam z Zubilewicza a ile z Waltera? patrz odp. na pyt. 1.
Zatańczyłabyś ze mną w "Tańcu z gwiazdami"? przecież tańcować nie umiesz :D
YD - na podryw idź na stosowne portale Rączka Ci się zmęczy - nie tylko od pisania David nie czepiaj się, co?
Co sądzisz o Davidzie? ekhem;>
Na jakim on jest poziomie rozwoju? nie lubię takich pytań ;]
Zgadzasz się z twierdzeniem że ewolucja nie dotyczy wszystkich? grrrr;>
dajcie spokój z kłótniami! bo się na obu obrażę!
2 gości