Asiulka - małe, wredne zuo`tko ;p

• Yamato Damashi napisał(a):

Co robiłaś na komputerze prawie o pierwszej? dobre pytanie... ale.. nie wiem :D

Jak miną "urlop"? zakupowo, wypoczynkowo... tak banalnie :)

Wyspała się :D? w pewnym sensie tak, powinnam spać dłużej, a wstałam po 8 ^^ ale ta myśl, że nie trzeba iść do pracy... bezcenna :D

Spałaś tylko do 8 i od razu poszłaś do sklepu :D? a kto powiedział, że od razu? :D nie no.. jakoś koło 11 ^^

Kupiłaś coś sobie? kupiłam sobie wiele ciekawych rzeczy, ale nie pytaj co, aż taką spamerką nie jestem :D

Dav napisał(a):

Jesteś zła. tak? hmm może to i prawda ^^ Dlaczego? :( bo bo bo.. nie wiem... hmm nie smutaj mi się....
    /me kisska Dav w czółko ^^ :*

• Hej Asiu. :*

1. Ulubiony film?

2. Ulubiona książka?

3. Ulubiony aktor/aktorka?

4. Ulubiony piosenkarz?

5. Ulubiony artysta?

6. Ulubione miejsce w naszym kraju? (miasto)

Miłego dnia. :*
  • [/quote]

że kotka boli głowa? :P

różnej, różniastej... :)

a jest takowych kilka, ale o tym innym razem ;)

:* :*
    [/quote][/quote]
    wcale mnie głowa nie bolała :ziew:

jakiej różnej?

dlaczego innym razem??

:>

ulubiony kanał IRCowy?

ulubiony temat na tym forum?

asiulka:) napisał(a):

CO KUPIŁAŚ! :fgrin: lepiej będzie dla Ciebie, jeśli nie będziesz wnikał ^^ Nie masz problemu z wydawaniem pieniędzy? mam, zwłaszcza, jeśli sama je zarobiłam ciężką pracą.. :) Znów masz zamiar to zrobić na urlopie :D? taaa tylko szkoda, że urlop tak rzadko jest :)

A dla mnie coś ? :fsmile: ba! a co byś chciał? :P Dać Ci liste :fgrin: ? ba! :D

btw. jutro znowu mam wolne ^^ Ide na plaaaaże na plaaaażeee ^^ byłam na plaaaaaaażyyyyyyyy :P

Dav napisał(a):

Hej Asiu. :* hejo :)

1. Ulubiony film? nie mam ulubionego.. jest wiele ciekawych, do których czasem wracam, ale nie mam jakiegoś ulubionego ;)

2. Ulubiona książka? i tu mnie masz.. nie mam... ostatnio saga zmierzchu, teraz inna saga, która męczę od dłuższego czasu.. tylko nie ma zbytnio czasu na czytanie :P

3. Ulubiony aktor/aktorka? nie mam :D

4. Ulubiony piosenkarz? nie mam :)

5. Ulubiony artysta? a może ulubiony user? :P

6. Ulubione miejsce w naszym kraju? (miasto) Wrocław... to miasto ma w sobie 'coś' :)

Miłego dnia. :* wzajemnie? :*

że kotka boli głowa? :P

różnej, różniastej... :)

a jest takowych kilka, ale o tym innym razem ;)

:* :*

wcale mnie głowa nie bolała :ziew: nie wnikam:P

jakiej różnej? no różnej no!

dlaczego innym razem?? bo nie tym? :P

ulubiony kanał IRCowy? wiadomo, że mój :D

ulubiony temat na tym forum? hmm zlotowy :P
  • asiulka:) napisał(a):

O usera nie będę pytał, bo na pewno nie będę to ja. :P Nie lubisz mnie, nawet przywitać nie chcesz. :D

Ano Wrocław to piękne miasto, mam nawet blisko do niego. ;) A widziałaś jak ładnie skrzyżowania nam pomalowali? :D

Jak tam dzień minął?
  • asiulka:) napisał(a):

CO KUPIŁAŚ! :fgrin: lepiej będzie dla Ciebie, jeśli nie będziesz wnikał ^^ Nie masz problemu z wydawaniem pieniędzy? mam, zwłaszcza, jeśli sama je zarobiłam ciężką pracą.. :) Znów masz zamiar to zrobić na urlopie :D? taaa tylko szkoda, że urlop tak rzadko jest :) Żebyś pieniędzy za często nie wydawała :P

A dla mnie coś ? :fsmile: ba! a co byś chciał? :P Dać Ci liste :fgrin: ? ba! :D Konika na biegunach, akcje w GF, misia pluszowego i grupe cheerliderek :D

btw. jutro znowu mam wolne ^^ Ide na plaaaaże na plaaaażeee ^^ byłam na plaaaaaaażyyyyyyyy :P I jak było?
    Dopadł Cie deszcz?
  • Dav napisał(a):

O usera nie będę pytał, bo na pewno nie będę to ja. :P Nie lubisz mnie, nawet przywitać nie chcesz. :D lubię Cię, witam też, tylko często zakręcona jestem :D

Ano Wrocław to piękne miasto, mam nawet blisko do niego. ;) A widziałaś jak ładnie skrzyżowania nam pomalowali? :D nie miałam okazji.. w tej chwili do Wrocka mam jakieś 600 km, a ostatnio byłam tam w kwietniu chyba :) ale to moje marzenie, żeby znaleźć się tam ponownie tak szybko, jak to możliwe ;)

Jak tam dzień minął? od 10 do 19 w pracy, później lekki relaks i spaaać... czyli dzień jak co dzień :P

Yamato Damashi napisał(a):

CO KUPIŁAŚ! :fgrin: lepiej będzie dla Ciebie, jeśli nie będziesz wnikał ^^ Nie masz problemu z wydawaniem pieniędzy? mam, zwłaszcza, jeśli sama je zarobiłam ciężką pracą.. :) Znów masz zamiar to zrobić na urlopie :D? taaa tylko szkoda, że urlop tak rzadko jest :) Żebyś pieniędzy za często nie wydawała :P a o tym nie pomyślałam ... chyba dbają o mój budżet :D

A dla mnie coś ? :fsmile: ba! a co byś chciał? :P Dać Ci liste :fgrin: ? ba! :D Konika na biegunach, akcje w GF, misia pluszowego i grupe cheerliderek :D łeee myślałam, że coś bardziej wyszukanego :P zobaczę co da się zrobić :D

btw. jutro znowu mam wolne ^^ Ide na plaaaaże na plaaaażeee ^^ byłam na plaaaaaaażyyyyyyyy :P I jak było? w tamten wtorek? boooosko :D woda cieplutka, słonko grzało.. żyć nie umierać :)
    Dopadł Cie deszcz? wczoraj taaaak... deszcz i burza, dlatego skończyłam pracę jakieś 15 min wcześniej xD
    ale że ja się oję burzy... to nie było za ciekawie...
  • Ooo. Skoro tak lubisz Wrocław to zapraszam kiedyś na wycieczkę. :D

Co Ci się w tym mieście najbardziej podoba? :)

Ludzie są wg Ciebie tam mili czy raczej obojętni?

Pozdrowionka :*

Boisz się jak błyska, grzmi i jest mokro? boję się, kiedy się błyska i grzmi! :(

Schowałaś się kiedyś pod stół? nie :D

A pod łóżko :D? nie :D

Dav napisał(a):

Ooo. Skoro tak lubisz Wrocław to zapraszam kiedyś na wycieczkę. :D już niedługo ^^

Co Ci się w tym mieście najbardziej podoba? :) nie wiem, to miasto ma to 'coś', aczkolwiek najbardziej w pamięci mi został Ostrów Tumski czy jak to tam się zwie nocką :)

Ludzie są wg Ciebie tam mili czy raczej obojętni? ojj ludzie, których tam poznałam są niesamowicie mili i pozytywni, reszta - nie wiem, nie wypowiadam się ;)

Pozdrowionka :* pozdrówki ;) :*

Bałaś się potforófff z szafy ? :D nie? :D

Chciałabyś być profesjonalną tancerką? jeżeli bym lubiła to, co robię, to pewnie tak... ale z musu - nigdy ;)

Ulubiony taniec? ojj nie mam ulubionego ! :P

Mirela86 napisał(a):

Yo Yo Asiulineczkolinko :* Mirabelineczkolinka :*
    dawno mnie tu nie bylo :XP: dawno dawno temu.. nadrabiaj zaległości ! :P
    podobno mnie dzis szukalas - co sie stalo sie? ;> sprawa już wyjaśniona ^^
    Buziolki Asiorku :* :* :* buziaki sisi :*:*:*:*

Czemu Asiulineczkolinka kojarzy mi się z alkoholiczką :D? jak nie wnikam jakie Ty masz skojarzenia :D

Nigdy się potforófffff nie bałaś ?:[ potworów nie, ale zawsze bałam się burzy! o!

To czego Ty się bałaś za dzieciaka :[? za dzieciaka... hmm to ja byłam kiedyś dzieciakiem? :D dawno to było, na pewno bałam się burzy! odkąd pamiętam! :P

Co strasznego jest w burzy! nie wiem! od maleńkości się boje... yyy młodości.. bo mała ciągle jestem :D

A lubisz jak tak lekko pada? jeśli to ciepły, letni deszczyk to owszem i uwielbiam szaleć wtedy na boso na trawce :D nauczyłam się w wakacje w pracy :P
    a jeśli jest zimno, szaro i ponuro, cały dzień siąpi deszcz... podziękuję... taka pogoda mnie strasznie negatywnie nastraja... ;]

Często flirtujesz :fgrin: ? hyhy dobre pytanie... ale statystyk nie prowadzę niestety :P

Mirela86 napisał(a):

Asiulina! Mirabelcia!
    Jak nauka idzie? teoretycznie niby do przodu, ale okaże się w poniedziałek ;)
    Co tam rzadko tu wpadasz? :P jak nikt nie pisze to po co mam tu zaglądać? :P
    Jak mi idzie nadrabianie zaległości? XD aaa bardzo dobrze, niedługo będziesz spamerką jak Damashi xD
    Buziaki :* ojjj tak ^^ :*:*
  • Hej :*

1. Chłosta jest przyjemna, czy pożyteczna?
    2. Gdzie jesteś kiedy cię nie ma?
    3. Ile godzin uczysz się dziennie? Muszę prowadzić statystyki czy się nie obijasz :P
    4. Praca, nauka, czy odpoczynek?
    5. Pod kołdrą, czy pod kocem?
    6. Ćwiczy się lepiej przed snem, czy po przebudzeniu?
    7. Szybki prysznic, czy relaksująca kąpiel?
    8. Czemu mam nie zadawać zboczonych pytań? ;(
    9. Lepiej widzieć, czy czuć?
    10. Smak, czy zapach?

Tyla :*

Buziak :* :* :*
    :bicz: