Yamato Damashi napisał(a):
Co Ty robiłaś przez 7h?!nie pytaj lepiej :D
Ile najwięcej wydałaś na zakupy? kiedyś prawie 900 zł... w sumie nawet nie pamiętam na co konkretnie ^^
Ulubiona część garderoby? hmm chyba nie mam, natomiast uwielbiam wszelkiego rodzaju dodatki ^^
Asiulka - małe, wredne zuo`tko ;p
-
-
Dużo masz biżuterii?
Złoto czy srebro?
Lubisz bursztyny? -
Dużo masz biżuterii? sporo, ostatnio chyba to mój nałóg oO
Złoto czy srebro? zdecydowanie srebro
Lubisz bursztyny? nie, nie lubię, kojarzą mi się ze starymi babciami ...
-
Co robiłaś na komputerze prawie o pierwszej?
Jak miną "urlop"?
Wyspała się :D? -
Co robiłaś na komputerze prawie o pierwszej? dobre pytanie... ale.. nie wiem :D
Jak miną "urlop"? zakupowo, wypoczynkowo... tak banalnie :)
Wyspała się :D? w pewnym sensie tak, powinnam spać dłużej, a wstałam po 8 ale ta myśl, że nie trzeba iść do pracy... bezcenna :D
-
Spałaś tylko do 8 i od razu poszłaś do sklepu :D?
Kupiłaś coś sobie? -
Jesteś zła. Dlaczego?
-
Spałaś tylko do 8 i od razu poszłaś do sklepu :D? a kto powiedział, że od razu? nie no.. jakoś koło 11 ^^
Kupiłaś coś sobie? kupiłam sobie wiele ciekawych rzeczy, ale nie pytaj co, aż taką spamerką nie jestem :D
Dav napisał(a):
Jesteś zła. tak? hmm może to i prawda ^^ Dlaczego? bo bo bo.. nie wiem... hmm nie smutaj mi się....
/me kisska Dav w czółko :*
-
CO KUPIŁAŚ!
A dla mnie coś ? -
CO KUPIŁAŚ! lepiej będzie dla Ciebie, jeśli nie będziesz wnikał ^^
A dla mnie coś ? ba! a co byś chciał?
btw. jutro znowu mam wolne
-
asiulka:) napisał(a):
CO KUPIŁAŚ! lepiej będzie dla Ciebie, jeśli nie będziesz wnikał ^^ Nie masz problemu z wydawaniem pieniędzy? Znów masz zamiar to zrobić na urlopie :D?
A dla mnie coś ? ba! a co byś chciał? Dać Ci liste ?
btw. jutro znowu mam wolne Ide na plaaaaże na plaaaażeee ^^
-
Hej Asiu.
1. Ulubiony film?
2. Ulubiona książka?
3. Ulubiony aktor/aktorka?
4. Ulubiony piosenkarz?
5. Ulubiony artysta?
6. Ulubione miejsce w naszym kraju? (miasto)
Miłego dnia. -
[/quote]
że kotka boli głowa? :P
różnej, różniastej... :)
a jest takowych kilka, ale o tym innym razem ;)
[/quote][/quote]
wcale mnie głowa nie bolała
jakiej różnej?
dlaczego innym razem??
ulubiony kanał IRCowy?
ulubiony temat na tym forum? -
CO KUPIŁAŚ! lepiej będzie dla Ciebie, jeśli nie będziesz wnikał ^^ Nie masz problemu z wydawaniem pieniędzy? mam, zwłaszcza, jeśli sama je zarobiłam ciężką pracą.. Znów masz zamiar to zrobić na urlopie :D? taaa tylko szkoda, że urlop tak rzadko jest :)
A dla mnie coś ? ba! a co byś chciał? Dać Ci liste ? ba! :D
btw. jutro znowu mam wolne Ide na plaaaaże na plaaaażeee ^^ byłam na plaaaaaaażyyyyyyyy :P
Dav napisał(a):
Hej Asiu. hejo
1. Ulubiony film? nie mam ulubionego.. jest wiele ciekawych, do których czasem wracam, ale nie mam jakiegoś ulubionego ;)
2. Ulubiona książka? i tu mnie masz.. nie mam... ostatnio saga zmierzchu, teraz inna saga, która męczę od dłuższego czasu.. tylko nie ma zbytnio czasu na czytanie :P
3. Ulubiony aktor/aktorka? nie mam :D
4. Ulubiony piosenkarz? nie mam :)
5. Ulubiony artysta? a może ulubiony user? :P
6. Ulubione miejsce w naszym kraju? (miasto) Wrocław... to miasto ma w sobie 'coś' :)
Miłego dnia. wzajemnie?
że kotka boli głowa? :P
różnej, różniastej... :)
a jest takowych kilka, ale o tym innym razem ;)
wcale mnie głowa nie bolała nie wnikam:P
jakiej różnej? no różnej no!
dlaczego innym razem?? bo nie tym? :P
ulubiony kanał IRCowy? wiadomo, że mój :D
ulubiony temat na tym forum? hmm zlotowy :P -
5. Ulubiony artysta? a może ulubiony user?
O usera nie będę pytał, bo na pewno nie będę to ja. Nie lubisz mnie, nawet przywitać nie chcesz.
Ano Wrocław to piękne miasto, mam nawet blisko do niego. A widziałaś jak ładnie skrzyżowania nam pomalowali?
Jak tam dzień minął? -
CO KUPIŁAŚ! lepiej będzie dla Ciebie, jeśli nie będziesz wnikał Nie masz problemu z wydawaniem pieniędzy? mam, zwłaszcza, jeśli sama je zarobiłam ciężką pracą.. Znów masz zamiar to zrobić na urlopie :D? taaa tylko szkoda, że urlop tak rzadko jest Żebyś pieniędzy za często nie wydawała :P
A dla mnie coś ? ba! a co byś chciał? Dać Ci liste ? ba! Konika na biegunach, akcje w GF, misia pluszowego i grupe cheerliderek
btw. jutro znowu mam wolne Ide na plaaaaże na plaaaażeee byłam na plaaaaaaażyyyyyyyy I jak było?
-
Dav napisał(a):
5. Ulubiony artysta? a może ulubiony user?
O usera nie będę pytał, bo na pewno nie będę to ja. Nie lubisz mnie, nawet przywitać nie chcesz. lubię Cię, witam też, tylko często zakręcona jestem :D
Ano Wrocław to piękne miasto, mam nawet blisko do niego. A widziałaś jak ładnie skrzyżowania nam pomalowali? nie miałam okazji.. w tej chwili do Wrocka mam jakieś 600 km, a ostatnio byłam tam w kwietniu chyba ale to moje marzenie, żeby znaleźć się tam ponownie tak szybko, jak to możliwe ;)
Jak tam dzień minął? od 10 do 19 w pracy, później lekki relaks i spaaać... czyli dzień jak co dzień :P
CO KUPIŁAŚ! lepiej będzie dla Ciebie, jeśli nie będziesz wnikał Nie masz problemu z wydawaniem pieniędzy? mam, zwłaszcza, jeśli sama je zarobiłam ciężką pracą.. Znów masz zamiar to zrobić na urlopie :D? taaa tylko szkoda, że urlop tak rzadko jest Żebyś pieniędzy za często nie wydawała :P a o tym nie pomyślałam ... chyba dbają o mój budżet :D
A dla mnie coś ? ba! a co byś chciał? Dać Ci liste ? ba! Konika na biegunach, akcje w GF, misia pluszowego i grupe cheerliderek łeee myślałam, że coś bardziej wyszukanego zobaczę co da się zrobić :D
btw. jutro znowu mam wolne Ide na plaaaaże na plaaaażeee byłam na plaaaaaaażyyyyyyyy I jak było? w tamten wtorek? boooosko woda cieplutka, słonko grzało.. żyć nie umierać :)
ale że ja się oję burzy... to nie było za ciekawie...
-
Boisz się jak błyska, grzmi i jest mokro?
Schowałaś się kiedyś pod stół?
A pod łóżko :D? -
Ooo. Skoro tak lubisz Wrocław to zapraszam kiedyś na wycieczkę.
Co Ci się w tym mieście najbardziej podoba?
Ludzie są wg Ciebie tam mili czy raczej obojętni?
Pozdrowionka -
Boisz się jak błyska, grzmi i jest mokro? boję się, kiedy się błyska i grzmi! :(
Schowałaś się kiedyś pod stół? nie :D
A pod łóżko :D? nie :D
Dav napisał(a):
Ooo. Skoro tak lubisz Wrocław to zapraszam kiedyś na wycieczkę. już niedługo ^^
Co Ci się w tym mieście najbardziej podoba? nie wiem, to miasto ma to 'coś', aczkolwiek najbardziej w pamięci mi został Ostrów Tumski czy jak to tam się zwie nocką :)
Ludzie są wg Ciebie tam mili czy raczej obojętni? ojj ludzie, których tam poznałam są niesamowicie mili i pozytywni, reszta - nie wiem, nie wypowiadam się ;)
Pozdrowionka pozdrówki :*
-
Bałaś się potforófff z szafy ?
Chciałabyś być profesjonalną tancerką?
Ulubiony taniec? -
Yo Yo Asiulineczkolinko
dawno mnie tu nie bylo
podobno mnie dzis szukalas - co sie stalo sie?
Buziolki Asiorku -
Bałaś się potforófff z szafy ? nie? :D
Chciałabyś być profesjonalną tancerką? jeżeli bym lubiła to, co robię, to pewnie tak... ale z musu - nigdy ;)
Ulubiony taniec? ojj nie mam ulubionego ! :P
Mirela86 napisał(a):
Yo Yo Asiulineczkolinko Mirabelineczkolinka :*
dawno mnie tu nie bylo dawno dawno temu.. nadrabiaj zaległości ! :P
podobno mnie dzis szukalas - co sie stalo sie? sprawa już wyjaśniona ^^
Buziolki Asiorku buziaki sisi :*:*:*:*
-
Czemu Asiulineczkolinka kojarzy mi się z alkoholiczką :D?
Nigdy się potforófffff nie bałaś ?:[
To czego Ty się bałaś za dzieciaka :[? -
Czemu Asiulineczkolinka kojarzy mi się z alkoholiczką :D? jak nie wnikam jakie Ty masz skojarzenia :D
Nigdy się potforófffff nie bałaś ?:[ potworów nie, ale zawsze bałam się burzy! o!
To czego Ty się bałaś za dzieciaka :[? za dzieciaka... hmm to ja byłam kiedyś dzieciakiem? dawno to było, na pewno bałam się burzy! odkąd pamiętam!
-
Co strasznego jest w burzy!
A lubisz jak tak lekko pada?
Często flirtujesz ? -
Asiulina!
Jak nauka idzie?
Co tam rzadko tu wpadasz?
Jak mi idzie nadrabianie zaległości?
Buziaki -
Co strasznego jest w burzy! nie wiem! od maleńkości się boje... yyy młodości.. bo mała ciągle jestem :D
A lubisz jak tak lekko pada? jeśli to ciepły, letni deszczyk to owszem i uwielbiam szaleć wtedy na boso na trawce nauczyłam się w wakacje w pracy
a jeśli jest zimno, szaro i ponuro, cały dzień siąpi deszcz... podziękuję... taka pogoda mnie strasznie negatywnie nastraja...
Często flirtujesz ? hyhy dobre pytanie... ale statystyk nie prowadzę niestety :P
Mirela86 napisał(a):
Asiulina! Mirabelcia!
Jak nauka idzie? teoretycznie niby do przodu, ale okaże się w poniedziałek ;)
Co tam rzadko tu wpadasz? jak nikt nie pisze to po co mam tu zaglądać? :P
Jak mi idzie nadrabianie zaległości? aaa bardzo dobrze, niedługo będziesz spamerką jak Damashi xD
Buziaki ojjj tak :*:*
-
Hej
1. Chłosta jest przyjemna, czy pożyteczna?
2. Gdzie jesteś kiedy cię nie ma?
3. Ile godzin uczysz się dziennie? Muszę prowadzić statystyki czy się nie obijasz
4. Praca, nauka, czy odpoczynek?
5. Pod kołdrą, czy pod kocem?
6. Ćwiczy się lepiej przed snem, czy po przebudzeniu?
7. Szybki prysznic, czy relaksująca kąpiel?
8. Czemu mam nie zadawać zboczonych pytań?
9. Lepiej widzieć, czy czuć?
10. Smak, czy zapach?
Tyla
Buziak
-
Jak idzie nauka?
Czemu Wicia tak Cię do niej goni?
Kiedy Ty pogonisz jego?
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0