Wszystko zawsze kończy się dobrze?
Co ma początek a nie ma końca?
Czemu boisz się burzy?
Co ma początek a nie ma końca?
Czemu boisz się burzy?
Yamato Damashi napisał(a):
Wszystko zawsze kończy się dobrze? 'Dopóki walczysz - jesteś zwycięzcą' :)
Co ma początek a nie ma końca? Twoje pytania? :D
Czemu boisz się burzy? nie wiem, ale potwornie się boję :(
Na którym Uni chciałabyś być Go? hmm chyba nie mam jakoś życzeń co do tego, na którym uni bym chciała być GO :)
Lubisz gotować tak jak pisałam wcześniej :)
Ulubione danie? nie mam ulubionego, aczkolwiek kilka smakołyków by się znalazło ^^
Mirela86 napisał(a):
Asiulineczkolinka... Mirabelineczka :*:*:*
Jak się w nowej pracy Asiulineczce podoba? Bardzo mi się podoba, tylko szkoda, że teraz jestem na przymusowym urlopie...
Asiorek odwiedzi kiedys Mirelcie? Ba! Powiem więcej, postaram się odwiedzić Mirelcię jeszcze w tym roku :D
Aśka pamieta wszystkie przekształcenia swojego imienia? yyy nie taaaak wiele ich było, że nie jestem w stanie ich wszystkich spamiętać, ale mam nadzieję, że Ty je pamiętasz :D
Miłego dnia Łobuziaro wzajemnie! no może nie dnia, ale wieczorku :*
Jakie to smakołyki? na pewno wszelkiego rodzaju sałatki poza tym.. hmm jakieś pierożki ruskie, naleśniki z serkiem, chińszczyzna, a także kilka innych potraw produkcji mojej babci ^^
Zdrowo się odżywiasz? Staram się, ale nie zawsze jest na to czas... :(
Muah :*:*
Mrau czy mrum? Mrau
Kotki czy pieski? Kotki
Damaszki czy Belitki :D? ojj trudny wybór... i Damaszki i Belitki :D
Czemu jesteś w Zbusz :x? bo jest w nim kilka lamek, dla których tam jestem, no i pewnie dlatego, że to mój pierwszy sojek z u26 :>
Czemu Grucha ani Majin tutaj nie piszą? hmm pewnie dlatego, że pytań nie mają poza tym Gruszek tu napisał aż jednego posta xD
Rising napisał(a):
Woda gazowana czy nie ? niegazowana
Sok pomarańczowy czy wieloowocowy ? Bardziej pomarańczowy, aczkolwiek wieloowocowy też może być
Kanapka z serem czy tost z serem ? tościk z serem, do tego ketchup :)
Obiadu u mamy czy pizza na telefon ? obiad u mamy
Film w kinie czy w domu ? a to zależy od wielu czynników ^^
Ulubiona książka ? ostatnimi czasy wszystkie części Zmierzchu ^^
Black Grucha napisał(a):
Dlaczego nie chcesz zrobic dla mnie jajówy? nie mam czasu, praca mi nie pozwala, a takiej 'na odwal się' nie mam zamiaru robić ;>
Czy to prawda że latem objawia się u ciebie instynkt pracoholiczki? no niestety, jako, że mieszkam w Międzyzdrojach, latem praca zajmuje mi większość czasu... ja na to już mówię pracoholizm zaawansowany :P
Czemu nie ma pogody :[ nie mam pojęcia, ale też mam dość tych ciągłych burz i ulew miało być lato, a jest.. jesień już chyba... :(
Z ilu jajek Grucha je jajówe :x a to jest dobre pytanie, ale ja nie znam na nie odpowiedzi :D
U Was też cały dzień pada z przerwami? przez ostatnie dni tak, dziś, a właściwie już wczoraj, było wyjątkowo, bo nie padało! ^^
Lubisz spać? ojj taaak, śpioch ze mnie, szkoda tylko, że ostatnio sypiam po 5-6 h na dobę oO
Długo sypiasz jak możesz? tak max. 10 h oO
Rising napisał(a):
/me strzela focha nie fochaj mi się no późno z pracy wróciłam.. ;/
Wiedziałem, że się mi nie wpiszesz w moje CT ;(;(;( zaległości nadrobione;>
Obiecanki macanki a głupiemu... ups tu są dzieci... :P Mirelka dokończy :D
Pf 10h to nie wynik. dla mnie wynik :P
Chciałabyś mieć inne imię? pewnie tak, ale chyba nie skorzystałabym z możliwości zmiany imienia:D
Jakie? kiedyś Magda.. a teraz.. nie wiem :D
Pfff jakie dzieci? Kogo masz na myśli!? a czy to ważne? przecież nie mojego braciszka :*
Czemu Magda? nie wiem, jak byłam mała, zawsze mi się to imię podobało ^^
Przepraszam nie masz za co słonko
/me tuli Damashi
Skąd pomysł na sygne? A nie wiem, szukałam, szukałam... i znalazłam :D
Bliżej Ci do aniołka czy do diabełka? haha trudne pytanie, zastanowię się i później odpowiem xD
Ulubiona emotikona? chyba i
kiciak napisał(a):
dlaczego jak masz urlop to w ogóle nie wchodzisz na IRCa? ponieważ mam potwornie mało wolnego czasu przez pracę.. praktycznie wcale go nie mam...
czemu na gg też Cie nie ma? jestem.. jakieś 15 min dziennie np teraz jestem ^^
w jaki sposób odpoczywać lubisz najbardziej? aktywnie, na powietrzu latem zazwyczaj na plaży ^^ niestety ostatnio nie mam możliwości odpoczynku .. :)
Jesteś wstydliwa? w jakim sensie? :>
Umiesz dobrze się bawić? ojj tak, wystarczy dobra ekipa i okoliczności, nic więcej mi nie trzeba i nawet alkohol nie jest potrzebny do naprawdę dobrej zabawy ^^
Dużo caUsków rozdajesz? wystarczająco braciszku :*
W sensie, czy się blokujesz jak gadasz z jakimś super-ciachem kiedyś owszem, straszliwie ale teraz.. teraz już z tego chyba wyrosłam ^^
Czemu jest tak super pozytywnie jak można wyczytać z twojego opisu? a tak się złożyło ostatnimi czasy, że mimo że pracuję długo i dość ciężko, to są efekty, pozytywy i aż nawet nie brakuje mi sił... oprócz tego jest kilka innych powodów, dzięki którym aż chce się żyć ^^