Vaizard- animowany modek

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• My to nawet mnie niż 1/5 mózgu używamy o ile dobrze pamiętam.Leonardo da Vinci i reszta mądrych wykorzystywała niecałe 20% a my troche ponad 10%. Telepatia prawdopodobnie byłaby możliwa przy wykorzystawaniu już30% mózgu - tylko kto to udowodno skąd te wnioski mhm ?!

Pisze o eksperymencie z hipnotyzowaniem jakiegoś budowlańca, który był w stanie opisać jak wygląda cegła położona 8 lat wcześniej, w szóstym rzędzie, czwarta od lewej, na trzecim pietrze danego budynku (albo coś w tym stylu). Po czym opisaną cegłę odnajduje badacz i się zgadza - czerwona plamka, lekko ukruszony róg

Też coś ciekawego ;)

A co do samoleczenia, zależy o co chodzi. Wierzysz w medycynę naturalną ? Ze kazdy człowiek dysponuję jakąś energią która może przekazywać innym może uwalniąć swoją energię np na zranioną swoją rekę. Dziwne ze zawsze jak coś sie stanie łapiemy się za to miejsce ręką właśnie ;) Chyba muszę bardziej zagłębić się w tą literaturę.

Co do kościoła czytaliście może piątą ewangelię? W książce chodzi o tzw ewangelie Barabasza. Jest to opowieść, ale nie zdziwiłbym się jak podobmne historie mialy miejsce naprawdę ;)

S:4000 ACS:7608
    ST:71 7Dni-9ST
    [21:40]marcik>wiercipupka;P
    [22:07]marcik wklada marchewke do nosa czesiownik
    [22:11]marcik wyciaga por i chlosta czesiownik ile wlezie
    [19:43]marcik drapie Czesiownik za uszkiem:D
  • Ano mamy podobne poglądy, co świadczy dobrze o Tobie ;)

Powiedz mi co myślisz o kwotach transferów piłkarzy pomiędzy najbogatszymi klubami, oraz o ich zarobkach?
    Myślisz, że na świecie może kiedykolwiek zapanować pokój i równość wśród wszystkich ludzi?

Czesiownik, tych ewangelii było mnóstwo, ale nigdy nie dowiemy się, które z nich opisują prawdę. Tamte czasy były tak burzliwe, każdy pisał co chciał i ile chciał. Ówczesny kościół sobie zebrał większość pism, wybrał i ocenzurował te, które najbardziej im pasowały i mamy to co mamy.
    Polecam lekturę książek o Marii Magdalenie, kurcze nie pamiętam autora ale to można zawsze sprawdzić.
    Ech szkoda gadać, jak ludzie dali się zmanipulować a jeszcze gorzej, że mimo XXI wieku, tego całego postępu technologicznego i światopoglądowego nadal są ludzie ślepo wierzący tej instytucji. Zresztą można by długo rozmawiać o samych kruchych podstawach tej wiary.

Btw. nie jestem ateistą:)
    Ex

• To w co wierzysz ?:)

Postaram się poszukać tą lekturkę co zaproponowałeś ;) Heh ludzi jest od groma co wierzą jeszcze w tych czasach ;) I wątpie zeby w najblizszym czasei to szybko sie zmienilo ;)

• Czesiownik napisał(a):

My to nawet mnie niż 1/5 mózgu używamy o ile dobrze pamiętam.Leonardo da Vinci i reszta mądrych wykorzystywała niecałe 20% a my troche ponad 10%. Telepatia prawdopodobnie byłaby możliwa przy wykorzystawaniu już30% mózgu - tylko kto to udowodno skąd te wnioski mhm ?!
    dlatego uważam, że te cuda jak słyszenie głosów jakieś uzdrowienia, poprostu robią zwykli ludzie, któryz jakimś cudem wykorzystują większe zasoby swojego mózgu

Pisze o eksperymencie z hipnotyzowaniem jakiegoś budowlańca, który był w stanie opisać jak wygląda cegła położona 8 lat wcześniej, w szóstym rzędzie, czwarta od lewej, na trzecim pietrze danego budynku (albo coś w tym stylu). Po czym opisaną cegłę odnajduje badacz i się zgadza - czerwona plamka, lekko ukruszony róg

Też coś ciekawego ;)
    zgadza się, interesujące
    A co do samoleczenia, zależy o co chodzi. Wierzysz w medycynę naturalną ? Ze kazdy człowiek dysponuję jakąś energią która może przekazywać innym może uwalniąć swoją energię np na zranioną swoją rekę. Dziwne ze zawsze jak coś sie stanie łapiemy się za to miejsce ręką właśnie ;) Chyba muszę bardziej zagłębić się w tą literaturę.
    w to wierze.
    Co do kościoła czytaliście może piątą ewangelię? W książce chodzi o tzw ewangelie Barabasza. Jest to opowieść, ale nie zdziwiłbym się jak podobmne historie mialy miejsce naprawdę ;)
    5 nie czytałem. Pamiętam na discovery był raz program o soborze jakimś tam(na początku co zostały ustalone prawa chrześcijaństwa ewangelie itp)Tam było mówione, że każdy uczeń miał ewangelię, tylko nie wszystkie zostały przyjęte, gdyż nie wszystkie pokazywały bóstwo Chrystusa, nie które pokazywały go jak człowieka.

Vasco napisał(a):

Ano mamy podobne poglądy, co świadczy dobrze o Tobie ;)

Powiedz mi co myślisz o kwotach transferów piłkarzy pomiędzy najbogatszymi klubami, oraz o ich zarobkach?
    Są przesadzone, zdecydowanie za wysokie. Wydaać tyle forsy gdzie za stadionem bieda panuje;/
    Myślisz, że na świecie może kiedykolwiek zapanować pokój i równość wśród wszystkich ludzi?
    Nie, ludzie od zawsze bili się, wojny grabieże gwałty itd. Wg mnie nie będzie możliwy pokój.

Czesiownik, tych ewangelii było mnóstwo, ale nigdy nie dowiemy się, które z nich opisują prawdę. Tamte czasy były tak burzliwe, każdy pisał co chciał i ile chciał. Ówczesny kościół sobie zebrał większość pism, wybrał i ocenzurował te, które najbardziej im pasowały i mamy to co mamy.
    Polecam lekturę książek o Marii Magdalenie, kurcze nie pamiętam autora ale to można zawsze sprawdzić.
    Ech szkoda gadać, jak ludzie dali się zmanipulować a jeszcze gorzej, że mimo XXI wieku, tego całego postępu technologicznego i światopoglądowego nadal są ludzie ślepo wierzący tej instytucji. Zresztą można by długo rozmawiać o samych kruchych podstawach tej wiary.

Btw. nie jestem ateistą:)

Czesiownik napisał(a):

To w co wierzysz ?:)
    wierzę, że jakby tak każdy mógł przynajmniej raz dziennie pomóc komuś obcemu np jakieś babci zakupy przenieś, jakiemuś obogiemu dać coś zjeść itd jakby uśmiech gościł na naszej twarzy, wierzę, że świat byłby lepszy.
    Postaram się poszukać tą lekturkę co zaproponowałeś ;) Heh ludzi jest od groma co wierzą jeszcze w tych czasach ;) I wątpie zeby w najblizszym czasei to szybko sie zmienilo ;)
  • Vasco napisał(a):

Mam do Ciebie takie pytanko natury filozoficznej :E
    Czy dzisiaj o godzinie 16 będziesz jednym z wielu tysięcy wybrańców zakładających swoje nowiusieńkie konto na jakże wyjątkowym już 66 uniwersum?
    :E
    nie;D
    tzn nie o 16;P nie lubię 1 gali na strat:) owszem założę konto. Jak wiesz aktualnie brak kont u mnie pobawię się na 66 troszku, a jak mi się spodoba to pogram do startu nowego speeda.
  • Vasco napisał(a):

I wtedy jak otworzą nowe speed uni to konto z uni 66 oddasz mi, oczywiście jak już będziesz w ścisłym topie:D
    co ty wystawię na allegro:D hehh taki żarcik. Oj jak będę kończył to czemu nie;p

Oglądałeś pogrzeb Majkela?
    nie widziałem, nawet wczoraj wiadomości nie oglądałem a tam pewnie by było troszku wspomniane i pokazane. Nie miałem wczoraj czasu.

Jesteś za in vitro?
    Oczywiście, że tak dla wielu par jest to jedyny sposób by mieć własne dziecko
  • Vasco napisał(a):

Otwarty umysł z Ciebie jest i dobrze:)

Jak będziesz miał już swoje nowiusieńkie konto na uni 66 to, masz zamiar odpalać jakieś dodatki?;)
    ano wydałem bony na zabawki;) geolog i komandor wziąłem

Jak masz zamiar grać? Złomować i farmić wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka, czy raczej ekonomia?
    cała zabawa w lataniu:D;p nie lubię eko;/ nudy straszne. zwykle gram eko z przewagą floty
  • Vasco napisał(a):

Lubisz Clinta Eastwooda?
    Jeśli tak to będziesz oglądał z nim filma dzisiaj?
    bardzo go lubię. Grał kultowe postacie. Jednak tv mi się popsuło:( do piątku bez tv żyję.
    Jaki top przewidujesz osiągnąć na Uni66?
    nie gram dla top gram dla zabawy;p porobię sobie flotkę polatam może jakieś st się zrobi jak się uda..Póki co martwi mnie ilość graczy.
  • Vasco napisał(a):

Jasne, wszyscy tak mówią, że dla topu nie grają:P
    ja serio gram dla zabawy;p
    Co sądzisz o przyszłości Ogame, jak długo jeszcze będzie na powierzchni, czy GF znajdzie sposób na rozruszanie gry, a może znajdzie sposób na połączenie uniwersów?
    mnie się podoba pomysł jaki ma jedna gra online typu ogame. Tam się kończy w pewnym momencie gra są zwycięzcy serwera i nastpeuje restart serwera. Wtedy nie było by tylu uni a tak na starych uniach mało kto się rejestruję bo nie da się dogonić top. Przy okazji stare uni=mało graczy=mało celów do latania= mniej farm
    Jesteś osobą tolerancyjną?
    ciężko powiedzieć. Naprawdę nie wiem jak siebie określić.
  • Ilu obecnie jest graczy na uni ?:)

Znasz komika Jeff'a Dunhana ?:) Widzialeś może jego występy ?:)

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Czesiownik ().

• 4500 to nie tak źle, na 65 o tej porze było jeszcze gorzej ;)

A znasz może taki "cytat " Silent! I kill you" ? ;)

• Czesiownik napisał(a):

4500 to nie tak źle, na 65 o tej porze było jeszcze gorzej ;)
    już 4600 powoli, ale rośnie. Jakby otworzyli nowy speed, oj wtedy to by dużo graczy grało. Wielu moich znajomych czeka na nowego speeda.
    A znasz może taki "cytat " Silent! I kill you" ? ;)
    nie kojarzę:(
  • Hej =)

Na kim najbardziej sie zawiodles?

Czym jest dla Ciebie szczescie?

Czego sie boisz ?

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <+Rozpruwacz`ziew> marcik to dobro narodowe Ogame
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <NhAfK>taki jeden marcik lepszy niz cale stadko <M
    azuczi> dojrzale marciki sa soczste i rozpylywaja sie w ustach
    <pad> ja wieszam marciki na scianach
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
    <ReYc> ostatnio w ksiazce jednej marcika znalazlem
    <ReYc> pisalo ze marciki sa male i trzeba je tulic zeby nie znikly z kanalow
  • marcik napisał(a):

Hej =)
    marcik:*******
    Na kim najbardziej sie zawiodles?
    na jednej osobie w liceum uważałem go za mojego przyjaciela jednak wyszło inaczej (to chyba na nim najbardziej się zawiodłem.)
    Czym jest dla Ciebie szczescie?
    Szczęście jest wtedy dla mnie gdy ja i moi znajomi są uśmiechnięci, super się bawimy, gdy jest wesoło.Gdy można się pośmiać napić z nimi naprzykład piwa przy grillu:) itd
    Czego sie boisz ?
    może i to wydać się głupie, ale boję się owadów. Szczególnie chrabąszczy tak jak ostatnio wychodzę do sklepu pod wieczór, a pełno chrabąszczy lata obok ciebie:( bryy

Vasco napisał(a):

To znowu ja, ha ha ha :E
    ;pp oj spamerze heh
    Wierzysz w to, że na jednym z końców tęczy siedzi gnom z garnkiem pełnym złota?
    Nie ;p choć taki garniec by się przydał ^^
    Wierzysz w istnienie życia pozagrobowego, jednym słowem w duchy?
    wierzę w duchy, kilka razy w życiu wydawało mi się, że nie jestem sam, Na przykład schodzę na dół po wodę wracam do pokoju a tam pilot od tv leży na wersalce pomimo tego, że zostawiłem go na stoliku. Jednym słowem psikus i jak to wytłumaczyć. Siostra ma pokój obok i miała podobne sytuacje.
  • Hej :fkiss:

dokoncz :

Nie potrafilbym obyc sie bez ...

Najwieksze wrazenie wywarly na mnie...

Pienadze sa dla mnie ...

Mysle ze narazie starczy :fgrin:

<AQQ> marcik jak zwykle bezlitosna, brutalna, nieczułą, mściwa, ... Takie lubię ^
    <@LordSidius>marciki to male futrzaste zwierzatka zyja w malych stadach zywia sie mazurkami i chinszczyzna
    <Ender> hmm , nie wiem o co taki rumor , marcik jest tylko jeden , klony nie sa tak interesujace
  • marcik napisał(a):

Hej :fkiss:

dokoncz :

Nie potrafilbym obyc sie bez ...kiedyś myślałem, że od tv, ale od paru dni nie mam i jakoś nie tęsknie. Nie potrafiłbym sie obyć bez muzyki. Oj u mnie w pokoju bardzo często gra muzyka, i co rusz mi się jakaś piosenczka nuci w głowie.

Najwieksze wrazenie wywarly na mnie...hmm sam nie wiem, nie wiem co tu wpisać:(

Pienadze sa dla mnie ...materiałem do realizacji planów(skończenie studiów, otwarcie firmy)

Mysle ze narazie starczy :fgrin:
    /me prosi o jeszcze:*
  • chcesz i masz :fgrin:

Nie moge zasnac bez ...

Moj najwiekszy sukces to...

Przyjazn jest ...

:fkiss:

• marcik napisał(a):

chcesz i masz :fgrin:

Nie moge zasnac bez ... mojej małej poduszki. Serio bez niej nie potrafię zasnąć, albo przychodzi mi to z wielkim trudem. Taka wyrobiona fajna twarda:D

Moj najwiekszy sukces to... zakwalifikowanie się do mistrzostw polski juniorów w koninie w tenisa stołowego. Któraś klasa podstawówki nie pamiętam dokładnie. 7-8 lat grałem w klubie w tenisa.

Przyjazn jest ... czymś bez czego ciężko żyć.

:fkiss:
    /me tuli marcik

Vasco napisał(a):

:E

Powiedz mi dlaczego ludzie mówią, że pieniądze szczęścia nie dają?
    Bo człowiek im więcej kasy ma tym bardziej głupszy się staje.

Chciałbyś wygrać na loterii?
    tak, ale nie główną wygraną. (jak w lotto miliony). Chciałbym wygrać tyle kasy by starczyło mi na dokończenie studiów i założenie firmy
    Wywoływałeś kiedyś duchy?
    nigdy;p
  • /me czuje sie tulona :fgrin:

Wolisz morze czy jeziora ?

Jak najlepiej odpoczywasz ?

Co chcialbys zobaczyc czego jeszcze nie widziales?

buuuziii :fkiss:

• marcik napisał(a):

/me czuje sie tulona :fgrin:

Wolisz morze czy jeziora ?jeziora;p bo mam pod nosem:Di zalew zaczynają robić u nas;D

Jak najlepiej odpoczywasz ? zależy w lato to lubię poleżeć na zewnątrz na materacu. W zimę przed dobrym filmem przed tv;p

Co chcialbys zobaczyc czego jeszcze nie widziales?
    Hiszpania i nowa zelandia te 2 krają chciałbym zobaczyć.
    buuuziii :fkiss:
    :********
  • Vasco napisał(a):

Siemanko z rana:)

Jak idzie gra na uni 66?:D
    powoli do przodu:) 66 (Miejsce 16 z 7.672)

Jest coś w Tobie co chciałbyś zmienić?
    znaczy się czasem chciałbym sobie zrobić jakąś fryzurę, a tak to jestem genetycznie łysy więc nie da rady;p non stop się golę tą resztkę moich włosów.]

Masz rodzeństwo?
    mam 1 siostrą pani mgr Psycholog wolna;p zainteresowany:P chciałbym już mieć szwagra;p

Lubisz zupę krupnikową?
    nie ogórkową i pomidorowa z ryżem te uwielbiam.