jeth napisał(a)
vaizard napisał(a)
Wyobraź sobie, że dowiedziałeś się, że w przeciągu najbliższych pięciu minut Ziemia eksploduje.. Co byś zrobił? ^ ^zadzwonił do Aśki, jeśli nie było by jej w pobliżu
A co na to 'twoja' Kobieta?
^ ^
to jedna i ta sama osoba
Ten-Ten.. Hyh... Czytuję naruto regularnie.. A i tak musiałem sprawdzić która to :x to chyba o czymś świadczy Nawet zapomniałem, że takowa istnieje ^ ^"
ech ^ ^" A tu popatrz ^ ^"
ech..
To dobra ^ ^"
a teraz tak poważnie :x
5 minut, świat, eksplozja :x
linie telefoniczne zerwane =.=
to co robisz? ^ ^ Rower też ci się zepsuł =.=' A w kierunku jej domu straszliwe korki i zator =.= I nie, nie ma szans się tam dostać =.='
Ufff.. =.='
Dom jej jakieś 6-7 domów ode mnie więc spokojnie dobiegnę;p
Co preferujesz, aparat cyfrowy czy analogowy? A może analogowo-cyfrowy, bądź cyfrowo-analogowy? ^ ^ Z uzasadnieniem proszę ^ ^
Nie znam się nic a nic na aparatach, ba nawet nie mam:D. Kiedy potrzebuję pożyczam od siostry. Ma ona cyfrówkę.
Najgorsza seria jaką dane ci było oglądać? ^ ^
Nie potrafię sobie przypomnieć tytułu;/. Było takie anime jakiś czarodziej, facet z mieczem kilka odcinków widziałem.
Ulubiona gra z czasów dzieciństwa? ^ ^
tank i contra gry na pegasusie;D
I wiele wiele innych ^ ^
Pad napisał(a)
jesli chodzi o naruto ogladasz czytasz i mange i anime ?
czy co wolisz
Zdecydowanie wolę czytać mangę, ale i anime oglądam. Nie mogę się doczekać, aż zobaczę w anime walkę Peina z Naruto, aż Naruto dowie się kto jest jego ojcem, walkę peina z ero-saninem, czy itachiego z sasuke. Chciałbym też bardzo zobaczyć odcinki jak sasuke jest w akatsuki