Gerrard jest już bardzo blisko Realu z tego co czytałem. A może to i lepiej że Benitez odszedł, nowy trener może tchnie nowego ducha w ten klub. Mówi się, że właściciele Liverpoolu chcą sprowadzić na Anfield byłego szkoleniowca Realu Madryt Manuela Pellerginiego. A co do Beniteza to nie wiadomo gdzie może odejść. Klub ma długi, więc bardzo prawdopodobne, że największe gwiazdy (Torresa i Gerrard) odejdą do innych klubów.
Liverpool F.C.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Zwolnienie Beniteza jest wielkim błędem obecnych właścicieli. Teraz nie ma nawet kasy na zwolnienia a oni się bawią! Ciekawe kogo lepszego znajdą...pfff Ostatnio wydaje mi się, że oni specjalnie chcą pogrążyć klub...
-
Takie długi jak oni mają to szok. Muszą sprzedawać żeby klub nie upadł. Gerrard jest coraz bliżej Realu, Torres też może odejść
Moim zdaniem klub powinien zostać sprzedany, przekazany nowym właścicielom -
Ciężko o pozyskanie inwestora który będzie chciał wyciągnąć klub z długów no chyba że jakieś araby jak w City ale czy to dobre rozwiązanie? Odejście Torresa rozumiem klub gra słabo w Lidze Mistrzów nie zgrają trzeba wiać, ale Gerarda już nie wkońcu to wychowanek i ikona klubu i co chce se na starość iść do Realu eh.
-
Przejęcie klubu przez nowych inwestorów to jak najbardziej dobre rozwiązanie. Obecni będą tylko pogrążać klub. A zwolnienie Beniteza przy obecnych długach (trzeba było zapłacić za odprawę) było co najmniej głupie. I tak lepszego nie znajdą.
-
Może szejkowie się zkuszą. Przydała by się nowa władza w LFC. O trenerze wciąż nic nie wiadomo, źle tam się dzieje
-
Jak informuje Daily Mirror, Tom Hicks - jeden z właścicieli Liverpool FC odrzucił dwie bardzo dobre oferty kupna klubu z Anfield Road przedłużając tym samym stagnację w kwestii sprzedaży zespołu. Wewnętrzne źródła na które powołuje się reporter dziennika podają, że dwie zainteresowane firmy pochodziły z USA (prominentny biznesmen) oraz konsorcjum ze Środkowego Wschodu.
Zjawiło się dwóch naprawdę interesujących inwestorów, którzy nie musieliby się martwić kilkusetmilionowym długiem, co więcej byliby w stanie rozwinąć zespół piłkarsko po zakupie. - twierdzi inormator.
Korzystne oferty wpływają, a oni i tak mają to w dupie. Ciekawe kiedy zdecydują się sprzedać LFC... -
Kocham ten klub i nic tego nie zmieni. ;))
-
A moze by odswiezyc tu troche. Dawno nikt tu nie pisal. Wiem ze ostatnio bylo ciezko ale ten sezoz jeszcze trwa i duzo moze sie zdarzyc.
Oby zalapac sie do pierwszej 4.
YNWA -
Czy nie ma tu już nikogo z fanów Liverpoolu W końcu dobry start sezonu ,za tydzień bardzo ważny mecz z MU ,musimy go wygrać jeśli myślimy o TOP 4
Coś na rozruszanie
youtube.com/watch?v=xBh4Dxt4Bko -
Jak nie ma jak kibice LFC są zawsze i wszędzie.
Ten sezon 2013/2014 LFC rozpoczął znakomicie po 3 kolejkach mamy komplet punktów i jesteśmy TOP 1, chciałbym żeby ro było jeszcze 3 kolejki do końca sezonu, a nie dopiero 3 kolejka.
LFC brakuje skuteczności, widać dość znaczne osłabienie z powodu braku Suarez'a ale myślę że jak skończy się ta kara LFC będzie mieć lepszą skuteczność niż ma teraz.
Ave -
No i pierwsze stracone punkty w tym sezonie ,szkoda tego remisu ,ale Shelvey dziś powinien zostać piłkarzem meczu dobrze że już nie gra w Liverpoolu W drugiej połowie trochę zbyt zachowawczo zagrali i to się zemściło .
Co do transferów To Mignolet jak dla mnie rewelacja reszta jakoś na razie mnie nie przekonuje ,no może Aspas jest jeszcze w dobrej formie
Ciekawi mnie jaką formę zaprezentuje Suarez jak wróci do gry ,w reprezentacji skuteczny ,oby w lidze teżPost był edytowany 4 razy, ostatnio przez Krabator ().
-
Zgadzam się szkoda tych straconych punktów, ale przez Shelvey'a zdobyliśmy 2 bramki.
Znowu LFC bronił się w drugiej połowie tak jak w meczu z ManU, a Swansea nacierała i wyprowadzała coraz groźniejsze ataki i zdobyła wyrównującego gola ma 2-2.
Zakup Mignolet'a to strzał w 10-kę, ale trzeba coś poprawić, bo jak dalej tak będzie że w 2-j połowie LFC będzie się broniło to nie wróży to świetlanej przyszłości, nie mówiąc już o TOP 4.
Pozdrawiam -
O dzisiejszym meczu ciężko cokolwiek pozytywnego napisać ,chyba tylko tyle że wreszcie skończyła się kara dla Suareza W obronie 4 środkowych obrońców ...w pomocy brak Coutinho niestety bardzo widoczny ,nie było zawodnika który stwarzał sytuację a Sturridge próbował na siłę strzelić gola zamiast podawać ...druga sprawa że w pierwszej połowie powinien być odgwizdany karny po faulu na Sturridgu ,zmiany dokonane przez Rodgersa też niezbyt przemyślane ,po co wprowadzał kolejnego środkowego obrońcę Ehh trzeba to przełknąć jakoś i liczyć że to była tylko jednorazowa wpadka i w meczu z Sunderlandem odblokują się ,choć nie widać zmiennika dla Coutinho a to duży problem
-
Wczorajszego meczu niestety nie miałem okazji obejrzeć na żywo (praca ) ale z wyniku i wspólpracy SAS jestem bardzo zadowolony Wygląda że obaj panowie bardzo dobrze się rozumieją na boisku ,również podoba mi się gra Mosesa ,liczę na szybki powrót Coutinho i kontynuację dobrej passy a na koniec sezonu kto wie oby nie zapeszyć
-
I jak tu nie kochać Suareza Ten gość jest po prostu niesamowity ,widać że wykluczenie nie spowodowało u niego spadku formy ,można wręcz powiedzieć że jest w rewelacyjnej formie ,wszystkie 3 gole piękne ale i tak Sturridge go przebił jeśli idzie o urodę bramki obaj panowie mogą powalczyć mocno o króla strzelców w tym sezonie ,mam nadzieję że na przyszłotygodniowe starcie z Arsenalem o pozycję lidera będzie gotowy Coutinho ,to będzie bardzo ważny pojedynek dla obu drużyn w kontekście walki kto wie czy nie o tytuł
-
No to pociągnę wątek a co
Tak samo jak z przodu z obu stron jest potencjał , w Stoke :Crouch ,Adam ,Arnautovic , u nas jak zwykle Suarez ,Coutinho i .. no właśnie ... Sterling nurek ?? mimo wszystko takich zagrań nie pochwalam ...z kolei obrona z obu stron koszmarna ( Skrtel ...). O sędziowaniu lepiej zapomnieć bo momentami to była tragedia ...
Koniecznie potrzebujemy wzmocnień w obronie bo widać że ta formacja wyraźnie kuleje ,mimo wszystko dla mnie w tym szeonie TOP 3 jest w zasięgu ... -
Po ostatnim sezonie mam mega mieszane uczucia. Z jednej strony było kilka fajnych meczów (dwa razy MC, Chelsea na wyjeździe, dwumecz z Borussią czy MU w LE), z drugiej kilka konkretnych klap. Pojawiły się wielkie nadzieje związane z zatrudnieniem Jurgena Kloppa. Oczywiście, na Liverpool patrzy się teraz przyjemniej, nasza gra jest naprawdę fajne. Boje się jednak, że Jurgen będzie chciał powtórzyć sposób budowania drużyny z BVB - kupić tanim kosztem perspektywicznych zawodników, którzy okażą się strzałem w 10. Po Borussi widać, że mu się to udawało - Lewandowski, Reus, Aubameyang, Mychitarian nie kosztowali mega dużo, a dzisiaj ich wartość skoczyła mega do góry. Tyle, że były to złote strzały w Niemczech, nie wiem czy uda się to powtórzyć.
Póki co na rynku transferowym jesteśmy mega spokojni. Przyszli tylko Karius i Matip. Mam nadzieję, że po Euro 2016 ruszy to do przodu!
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość