Może być ciekawy sezon. Z ManU odszedł płaczek, co może nieco zdeprymować diabły, natomiast od Nas (mówię jako wieloletni fan LFC) doszedł Glen Johnson i Chris Mavinga (chodź wątpię aby ten francuski młodzieniec często występował w wyjściowej 11nastce). W Glenie drzemie potencjał, mam nadzieje że to ujawni w grze dla The Reds. Fakt, można twierdzć, iż jest on jako zastępstwo dla Hyypii, ale jest o wiele młodszy i wydaje mi się, że nieco lepszy (chodź nie zapomnę tych bramek Hyypii z bani ).
Mam nadzieję, że będziemy walczyć o tytuł jak w minionym sezonie, tylko z tą różnicą iż zostaniemy mistrzami. W końcu chłopaki i Benitez sobie na to zasłużyli. Ciężko pracują o czym świadczyć mogą dobre wyniki a mało gwiazd (mamy ich 3? 4? Z Glenem może 5), w porównaniu do chociażby ManU.
Trzymam kciuki za Lpool, YNWA!
Peace
Mam nadzieję, że będziemy walczyć o tytuł jak w minionym sezonie, tylko z tą różnicą iż zostaniemy mistrzami. W końcu chłopaki i Benitez sobie na to zasłużyli. Ciężko pracują o czym świadczyć mogą dobre wyniki a mało gwiazd (mamy ich 3? 4? Z Glenem może 5), w porównaniu do chociażby ManU.
Trzymam kciuki za Lpool, YNWA!
Peace